Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

Doamne ai grija te rog de Darius Andrei!

M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 3s+1zi
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Vin cu vesti de la Camy dar din pacate nu sunt bune.Mi-era asa mila de ea o auzeam in telefon ca e distrusa.Am vb vreo 20 de min.dar efectiv nu mai stiu ce.Stiu ca bebe este de ieri parca in coma indusa de medici pt ca dupa operatia reusita la inimioara stiti ca au aparut prb la capsor.Intra in convulsii tot timpul si atunci s-au hotarat medicii ca e mai bine sa-i puna creierasul in repaus,intre timp sa depaseasca si primul pas la inimioara ,presupunand ca azi sa-l scoata de sub sedative.Insa ieri zicea cami a avut cateva convulsii si asa sedat si atunci ii s-a marit doza de medicamente urmand ca pana luni sa ramana asa,apoi treptat sa-l scoata pas cu pas din starea asta.Sper ca am fost cat de cat coerenta in ce am scris ,daca nu imi cer iertare dar m-a dat peste cap.Cami asa cum v-am spus era trista rau,a zis ca si-a mai revenit un pic pt ca a fost sotul ei azi pe la ea,se simte singura cred ca si asta o termina,singura si neputincioasa,mi-a zis ca-i vine sa moara cand il vede acolo ca pe o leguma ,plangea.Referitor la cont a zis ca inca nu e nevoie pt ca nu a luat nimeni bani,eu am insistat totusi pt ca o sa aibe nevoie ,si asa a cumparat ceva medicamente am inteles .
Va multumeste tuturor si mi-a zis ca ea spera pt ca n-are incotro ca bebe sa se faca bine.M-a intrebat cum sunt,si s-ar bucura sa fiu alaturi de ea,eu o sa nasc acolo la etajul 9 si dupa nastere mamicile sunt transferate un etaj mai jos la 8 unde este si Cami acum.A zis ca ma asteapta poate asa o sa-i fie un pic mai usor.
Cam atat,daca-mi mai aduc aminte ceva va mai scriu.
Doamne ajuta-l pe Darius sa fie puternic si sa se faca bine.
38+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

Doamne sa speram ca asta e un hop si apoi o sa fie bine!

M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 3s+1zi
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, eu am vorbit ieri cu ESTRELLA, care e la parinti, la Targoviste. Zicea ca o sa intre azi sa va scrie cate ceva, dar cred ca nu i-a mai mers forumul deloc... Nici ieri nu reusise mai deloc sa citeasca. A fost la control luni. Bebelina e grasuneata, are deja 4 kile si ceva. Duminica merge la urmatorul control si la monitorizare la spital, ca e medicul de garda. Pana una alta, se simte bine, doar ca e rotunjoara si abia asteapta sa isi vada fata.

Am mai vorbit cu ROXANA / BABY R... care nu are net... Si ea este tot la parinti pentru un timp. Bebelina ei are 3 kile jumate si merge la monitorizare joia viitoare, pe 31 iulie, daca nu vine bebe singur pana atunci (ca ar avea 40 de sapt si vreo 3 zile peste).

Amandoua m-au intrebat de Camy si as fi vrut sa le dau vesti mai bune.

Gata, fug sa spal putin fata si revin.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mina multumim ca ne tii la curent...pacat doar ca vestile sunt cum sunt , Dumnezeu sa-l ajute pe Darius sa se faca bine..iar Cameliei si sotului sa le dea multa putere si credinta!

mada ce dulce e Ami cum doarme ea acolo asa..linistita! iar tu cu Ari tare faine fete sunteti! am io numai impresia sau Ari seamana cu tati si Ami cu mami!?
dma deci gata..s-a stabilit pe 15!? sa trec in listuta!?

alo....Louana, corinuk, ellaalba, cristinaP, inaC, o veste ceva..o maslina!?

Oana
35+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

anka multumim de vestile legate de cele 2 fete cucuiete

Oana
35+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mina, multumim de vesti!!! Mi-e asa mila de Camy...Da-le Doamne putere ei si sotului ei si ai grija de DARIUS ANDREI sa se faca bine!!!

Dma, deci mai ai putin...abia astept si eu ziua de marti sa vad ce imi zice d-na dr...

Anka, multumim ca ne tii la curent cu vestile despre fetele "disparute"!!!

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 25 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Biata CAMY!!!!!Sa dea DD sa se face bine DARIUS sa treaca peste hopul asta si sa se refaca complet!!!

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

VIO partea buna a lucrurilor aste ca sotul tau e grijuliu! al meu nu zice de ce nu vrea sa faca , dar nbanuiesc si eu ca daca da peste burtonci...nu-i mai arde de nik. Ma dau viteaza si eu , da mi-e frica si mie...

MARINAde murdari nu-s murdari. dar au praf pe ei cum au stat pe dulapuri. vad ca fetele (VIO, OANA)i-au bagat la masina. eu vreau doar o clatire, ca nu cred ca e cazulpentru detergent.

Am fost in BILLA. Am luat si noi primul pachet de pampers!!!ce emotii!!! incet incet realizez ca se apropie momentul....am emotii...Ma cam deprima patania lui CAMY...Abia astept sa merg maine la doctoresa.

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Of Doamne, cat de greu ii poate fi la biata Cami...nici un parinte nu trebuie sa treaca prin asa durere, ca sa nu mai vorbim de un biet sufletel asa micut si nevinovat! Doamne da o minune

Oanasm: lista cu ce mi-am pus in bagajul de spital:
- pt mine: - camasi de noapte speciale pt alaptat 3 buc
- prosoape ( mari, mici, mijlocii)
- papuci
- chilotei -normali si speciali de maternitate (de unica folosinta- foarte practici); sutien
- cosmeticale(sampon, dusch gel, pasta de dinti, etc)
- vata (2 pachete), tampoane, servetele umede, hartie igienica, servetele de hartie
- lingura, furculita, cutit, cana
- elastic pt par

-pt bebe: - pampers (vreo 6-8 bucati)
- paturica de unica folosinta pt schimbat
- servetele umede
- cosmeticale (eu am luat un set complet de la Mustela cu tot felul - cremuta pt fundulet, pt fatuca, lotiune de inprospatat, crema de corp si gel spumant)
- manusi sa nu se mutileze (2 perechi)!
- babetica
- suzete

-altele- telefon / incarcator telefon
- aparat de fotografiat
- acte (card european si certificat de casatorie - tradus legalizat) C.I.

Si am pregatit landoul (cu hainute, body, caciulita, paturica) cu care va veni tati dupa noi!

Cam atat... medicul a spus ca hainute la bebe nu trebuie decat pentru iesire, pampers doar daca vreau sa-l schimb de mai nult de 4 ori, ca primeste 4 buc/zi, la fel si mama 4 tampoane / zi.
In rest apa, ceva de rontait se poate lua de acolo...sau de pe drum!
Daca am uitat ceva...

Cred ca merg si eu luni la NST din nou si trebuie sa fac si eu din nou ecoraf sa vedem cum stam cu lichidul amniotic , dar vad, am sa-l sun pe medic sa vad daca va fi si el luni ca azi nu am mai stat sa vb cu el. Sper sa ne vedem!
Stai linistita, nu e capat de lume daca nu se intoarce...e mai cu picioarele pe pamant! Sanatos sa fie!

Vai nu ne saturam cu sotul meu sa ne uitam la poze cu ingerasii...toti sunt superbi!

Simona 37+ cu Bogdan Victor

Mergi la inceput