Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Mamaaaa ce-am mai dormit astazi. Dupa ce ca m-am trezit la 11 am mai dormit si-acu vro doua ore
CRISTINA, imi pare rau ca Mihaita nu s-a intors, nu te necaji,el sa fie sanatos, asta-i mai important
DIARUX, eu am spalat animalute de plus in masina de spalat si au iesit super ok
SUN, abia astept sa-ti citesc povestea!
TURTURICA, nici eu nu mi-am facut bagajelul, am tot zis ca mai e timp...
Cu vizetele de dupa nastere ce sa zic, eu sunt convinsa ca nu voi scapa, mai ales ca la noi bebe s-a lasat atata de mult asteptat si ptr toata lumea a fost o mare surpriza faptul ca am ramas insarcinata, cu siguranta se vor inghesui cu totii sa vada micuta minune.
AAA si ia sa va distrez acu putin cu ce-a putut sa-mi spuna sotul meu aseara.Dupa o minunata partida de m-a anuntat ca gata acu e ultima oara, pina nasc nu se mai atinge de mine! La care eu "Ce-ai innebunit, ce te-a apucat, nu destul ca n-o s-o putem face dupa ce nasc, poi daca-mi vine vreo pofta nebuna io ce ma fac?"La care el zice" Imi pare rau da nu vreau sa nasti cu o luna mai devreme, ca mi-a zis mie un coleg ca s- culcat cu nevasta-sa si dupa 2-3 ore i s-a rupt apa, asa ca luam o pauza macar pina vine dr din concediu" Ei , ce ziceti de asta, ce-a putut sa-i treca omului prin cap!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita35+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Sa speram ca este bine bebe DARIUS.
Noi am fost azi la medic este ok ,nu cred ca o sa-i faca investigatii suplimentare ca bronhoscopie, a spus ca este mai bine ca luni ,mananca ,doarme si face mult caca.
Apropo e normal sa pape la 2,3 sau chiar 1ora si jumatate, uneori doarme 3 ore alteori 1ora jumatate.??/
Am mai pus ceva poze pe picassa.

Andreea de Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Oana multumim de capitol.
Eu de dim am vrut sa scriu un mesaj si l-am pierdut de doua ori si m-am lasat pagubasa ca deja trebuia sa hranesc fetele si apoi am fugit rapid in oras ca am mers la medicul de familie sa o inscriu pe Amira si apoi la posta si am trimis actele pt alocatie sper sa nu se piarda ca ii strang de gat.
Si apoi rapid inapoi ca deja se facea 12 si trebuia sa o pun pe Ari la nani si am reusit si eu sa atipesc putin cu Amira dar s-a trezit Ari rapid si s-a dus somnul meu pe apa sambetei ei decat deloc e bun si asa putin.
Apoi iar program de biberoane vase rufe etc si deja e ora 4 si air tre sa fug sa hranesc pe Ari si apoi l; bucatarie sa fac papa ca vine Flo si diseara avem program de baitza la gagici deci se va face 9 si air nu am apucat sa stau jos mai mult de 5 minute.
Gata fug ca plange aia mica. Pupici.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare

In primul rand felicitari celor care au nascut de cand am intrat eu ultima oara (long long time ago). Sa fie bebelusii sanatosi si mancaciosi si necoliciosi!

Am vazut pe prima pagina ceva de bebe Darius, offf. Sper sa fie totul bine si sa iasa soarele odata si pe strada lui Camy. Monica, maine incerc sa ajung si eu la banca.

Sambata fac si eu 37 sap si luni ma duc la control, dr. a spus ca poate o sa raman la spital. Ultima oara colul era moale dar inchis, bebe in pozitie buna, dar cu cordonul in jurul gatului , dr. a zis ca este larg si n-or sa fie probleme dar eu tot imi fac, ca deh...

Vecina, sper ca ai primit sms-ul meu, adica sper ca am notat bine numarul. As vrea sa te intreb de niste preturi , daca poti sa-mi zici pe PM tare bine ar fi. Sau poate reusim sa vorbim la telefon pana nasc, intr-o pauza de-a ta.

Noi suntem inca in renovari, netul merge prost acasa, bagaj de spital nu am facut, haine pt. copil nu am spalat, pat nu am instalat, in rest totul e bine

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

diarux nu e prea indicat sa bagi papitoii la masina. uite cum fac eu: pun apa intrun lighean si un pic de sampon sau detergent lichid sa faca spuma. si cu o carpa moale freci de papitoi pana se ia murdaria. o sa-ti dai seama ca vezi cum se schimba culoarea papitoiului si se innegreste apa...
La masina de spalat se pot mototoli si se uratesc. cel ami bine e cu carpa uda

eu am terminat cu lucrusoarele bebelinei

_

37+ cu ANA SOFIA

AMR 12 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

cristina deci in max 3 sapt il vezi pe Mihai? (asta daca nu se intoarce..), eu am vorbit cu dr cand am fost luni la TNS si a zis ca, chiar daca nu se intoarce...vom astepta sa se declanseze travaliul ca sa facem cezariana
ruxule io zic ca poti baga lejer ursuletii in masina! la 3o de grade..pana in 40 nu cred ca vor avea nimic!
sunisor abia astept povestea ..si zici ca aras cu zgomot!? ce fain........tocmai imi inchipuiam...
turtu vizite de la sefi/colegi inseamna ca sunteti o gasga faina! io sper sa reusesc sa scap ieftin cu vizitele la spital si dupa..cu cele de acasa!
struluta ce harnicuta esti cu bagaju'! apropos..tu ce-ti pui in el!? la NST a fost bine..lunea viitoare merg din nou..si atunci fac si eco, si sper sa-mi vad putzosu cu bulanele-n sus
mobriq la calcat nici eu nu cred ca o sa ma bag asa...adica...poate calc acum hainutele odata..s-apoi noapte buna! ma bucur ca a iesit placenta la eco!
violeta uof..sotii astia! si io ca tine..as fi vrut un pic de da'...na..nici vorba..dar nu ma las, mai incerc!
dara ma bucur tare mult ca Denisa e bine! e o scumpica foc! sa va traiasca sanatoasa!
mada tu esti ca un titirez..zau de nu! nu ma mir ca esti asa obosita...las-o un picut mai moale cu hainele..gatit..chesti casnice..si mai da si tu PAUSE si trage pe dreapta la somnic
locca hai ca te mobilizezi tu incet si le faci pe toate pana vine bb!
pthiu...gata..va las...merg la sotioru' drag!

Oana
35+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc mult Oanasm, mai ai si tu putin si o sa ai comoara in brate.

Andreea de Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dara...scumpica foc Denisa!!!

Oana, daaaaa.... 3 saptamani, asta daca nu se grabeste el sa vina mai repede...

Loca, spor la treburi!!

Marina, supe; ai scapat de grija cu lucrusoarele bebelinei...

Offff..nicio veste de la Camy!!!

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 25 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Oana da as trage eu pe dreapta da nu pot decat cand face Ari nani la pranz ca in rest nu am cum, deci daca apucdoua ore da si alea chinuite ca na Amira nu doarme mereu la ora aia.
Am reusit si eu sa pun poze mai noi cu Ari si noi pe iul-aug si cu Amira la pepenasi.
Fug ca tre sa incepem pregatirile de baie si apoi sa pun sa papam.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am fost la dr , bataile inimii ok!!!!!!!!
si desigur programarea pt ceza 15 august ora11!
Doamne nici nu-mi vine sa cred ca a vrut dr( a impresionat-o motivul)
sper sa aiba DD grija de noi, e si zi de sarbatoare si e si slujba la biserica cat o sa fiu in operatie

diarux eu numai la masina spal plusurile, le bag cand au praf pe ele. la inceput si mie mi-a fost teama ca se strica, dar pe cele la care se aduna puful si arata ca si curcile dupa ploaie le pieptan

M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 3s+1zi
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput