Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 6
M&M spune:
Neata!!!!
ANA, LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa, sa reusesti sa treci usor peste micile neplaceri si sa ai parte numai de bucurii si realizari alaturi de Maria si sot!!! 

Scoatem de la naftalina si
[
pentru ADA_S!!! Sa ai parte deo nastere usoara si un bebe sanatos!!!
Mona, ce bine ca bebe Codrin e mai cumintel!!!
Mada,
cum ai tu grija sa lasi totul in ordine!!!
Caprioara, imi pare rau ca MAtei reactioneaza asa. Ma gandeam ca fiind mai marisor va intelege situatia, dar na, orice copil cred ca devine invidios cand vede ca numai este indreptata asupra sa toata atentia.
Ruxi, ce ai facut cu papitoii pana la urma???
Carmenela???
pentru DARIUS!!!! Fa Doamne o minune sa se faca bine puiutul!!!
EDIT : ca iar am uitat sa imi actualizez semnatura!!!
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 24 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
adelais spune:
Imi pare tare rau ca vestile despre Darius nu sunt inca cele asteptate. Si pe mine, ca si pe voi, m-a intristat teribil cazul. Biata mamica, ce-i in sufletul ei. Sper sa fie tare si sa nu clacheze psihic. Ma rog pt ei doi. Sper sa-si aduca puiul sanatos acasa.
Multumesc pt cuvintele frumoase.
DMA, cred ca te stiu de la aspirante, stiu ca n-a fost usor nici la tine. Iti doresc ca de acum sa mearga totul perfect. La noi nasterea (ceza) si refacerea au fost poezie fata de sarcina.
Cristina imi pare rau ca nu s-a intors bb Mihaita. Si eu mai vreau cel putin un bb . Desi am 36 ani si o cezariana sper sa mai fac unul. BB mea a avut 2.6 kg la nastere si am iesit din spital cu 2.45. N-am avut probleme. La 3 sapt. am mers pe munte cu ea. O sa fie bine. Bafta
Ref. contraceptie... este nostim dar tb sa ma gandesc la asta dupa un deceniu si aproape jumatate
Habar n-am.
tuturor
M&M spune:
Adelais , multumesc de incurajare!!! Woowwww...ati mers cu bebe pe munte la doar 3 sapt???!!
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 24 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ankalaura spune:
CAPRI - cum e programul Ilincutei? Mama ta te mai ajuta cu ale casei? Eliza a avut doua manifestari:
1. Fiind mama la noi, avea tendinta de a face prostioare pentru ca stia ca mama ii tolereaza multe. Iar daca eu o certam, mergea repede sa ma "parasca"
2. Ciulea mereu urechile si daca zicea cineva de bebe ca e frumoas sau cuminte sau mai stiu eu cum, avea momente cand spunea "Dar eu nu sunt frumoasa?" si plangea.
Din fericire, bebe nu necesita brate, asa ca reusesc sa ma ocup si de Eliza. Daca bebe vrea in brate sau papa, facem diverse chestii.
- Eliza face exercitii > ii cumpar lucruri care o intereseaza > i-am luat inca o carte cu activitati practice (din cele de la Teora) si face exercitii, iar eu ii pot citi cerinta si o pot indruma chiar cu bebe in brate (ii place teribil "sa faca lectii")
- ne jucam jocuri cu zaruri, care merg jucate si cu bebe in preajma (o pun in cosulet, o legan cu piciorul...)
- in parc iesim cu carucioarele, sau Eliza cu bicicleta. Pana acum ne-am descurcat. Avem noroc mare ca parcul e peste strada, altfel nu aveam cum sa car si carut si bicicleta. Asa, Eliza merge direct pe bicicleta de acasa pana in parc.
- daca chiar nu merge si nu merge, o mai las pe bebe sa planga.
In rest, ii acord Elizei "meritele" lui bebe. I-am spus ca bebe e mica si abia acum incepe sa cunoasca lumea, si ca va invata de la ea cum sa doarma frumos, sa pape frumos, etc... Si cand bebe doarme bine, Eliza comenteaza acuma "de la mine a invatat"... Inventez ca bebe "spune" cate ceva cu ochisorii, cu manutele.... Si Eliza e foarte incantata ca "bebe vorbeste cu ea" si ii spune noapte buna, samd...
Ma rog, pana acum a fost mai simplu pentru ca era si mama la noi, plus ca Ovidiu isi intra in rol imediat ce vine, si ne ocupam de fiecare, cand unul, cand altul... Sa vedem de maine cum o sa fie...
La tine e mai delicat, Matei incepe scoala, e foarte important sa ii "reglati" sentimentele cat mai rapid. Inceperea scolii va fi suficient de coplesitoare pentru el, si chiar va avea nevoie de multa atentie si incurajari.
Pe de alta parte, aveti ceva noroc pentru ca aveti curte, poate sta la aer, daca bebe doarme puteti sa faceti o gramada de chestii cu el...
Alte idei nu am deocamdata, dar ma intereseaza in mod deosebit "subiectul" pentru ca, de-acuma, trebuie sa fim cu ochii in 7 la amandoi copiii si dificultatea nu va trece decat pe la majorat... Sau nici atunci...
XENA - ce faci mama cu maseaua? O iei pe urmele Madalinei??
Imi pare atat de rau ca BB Darius nu este inca bine...
Iar de Camy... mi se rupe sufletul, cat trebuie sa se framante si ce ganduri are saracuta... mai e si singura... cumplit...
sa fie totul doar un vis urat pana la urma, si sa se refaca bebe 
Aseara nu am putut deloc citi... Am avut o gramada de treaba si bebe nu m-a lasat deloc... Atipea, se trezea dupa 5 minute, si tot asa a tinut-o cateva ore... Noroc ca azi-noapte a dormit, din nou, bustean, si m-am putut odihni si eu.
Am pus si eu cateva poze mai recente la "pepenasi".
Ma duc sa ma vad din pozici, ca nu am reusit sa le vad ieri pe toate
si va doresc o zi linistita tuturor.
Anca mami de Eliza si Erika
SunSmile spune:
Neata,
La muuuulti, multi ani Ana draga! Sa ai parte de tot ce-i mai frumos si mai bun. Sa ai o Mariuca sanatoasa tun!

Ada Doamne Ajuta sa ai o nastere usoara si un bebe perfect sanatos!
Madutz sa stii ca cel mai bine e singura. Adica stiu ca nu e usor dar e asa linistitooor. Eu te admir!
Anka foarte, foarte fain cum procedati cu Eliza! Vazut pozici draguteee foc!
Intr-un fel e mai bine ca au lasat bebe sa stea in coma. Il ajuta sa ramana stabil pana se regleaza fluxul la inimioara. Apoi va fi readus treptat la starea de constienta. Convulsii au si sub anestezie totala...si a mea avea...de fapt stopurile cardio-respiratorii sub anestezie totala le-a facut. Eu spun in continuare, ca o moara stricata, ca bebe Darius va fi bine. Asa vreau eu, sa cred in sansa lui. Atata vreme cat exista O sansa, atata vreme o sa cred si eu! Dumnezeu sa-i lumineze calea puisorului drag!
Astazi vin ai mei...in sfarsit isi va cunoaste si tata nepotica. Si, in sfarsit, o sa pot sa-mi pup si eu bestia blanoasa, de care as fi avut atata nevoie in spital. Ca el e asa...panaceul sufletului meu! Asa ca sunt bucuroasa!
Ma duc sa fac curat, sa le pregatesc camera si apoi o sa iesim si afara. Astazi mai tarziu, ca asta-i situatia.
O zi frumoasa si plina de vesti bune sa avem!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Kimmy spune:
Buna dimineata 

Am si eu un pic de libertate,ca doarme fomista lu mami draga 
Ankalaura multumesc pentru sfat
esti o scumpa,sa stii ca am tot incercat in toate ipostazele s-o conving sa pape de la san...dar pur si simplu nu mai vrea
.Chiar daca ii e foame tare,ia sanul,il molfaie putin,se ineaca in laptic si incepe sa dea isteric din maini si picioare,apoi se apuca si plange de foame.Si laptele meu e tot mai putin...deja noaptea nici nu mulg,ca sa se adune pe dimineata,cand scot 120.Pe parcursul zilei mai scot de maxim 2 ori aceeasi cantitate.
Mai am de citit din urma,si revin daca ma lasa pitica.
Va pup
Kimmy mami de Timea Cristina
violeta29 spune:
Bunadimineata!
ANAXENA , LA MULTI ANI ,SA FII FERICITA, SA-TI TRAIASCA PRINTESICA SI SA VA BUCURATI DE EA!

SI PENTRU ADA_S 

Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

andrey2008 spune:
Am citit tot din urma dar nu am avut timp sa scriu ca a venit mami la noi si stam cu ea mai povestim,mai ne ajuta la treburi,dar sper sa recuperez,ea mai sta la noi pana maine si apoi raman iar singurica ca al meu sot merge la lucru.
Va pup pe toate.
Ioana
34+
oanasm spune:
'neatza si de la SM!
struluta merci frumos de lista 
capri imi pare rau ca Matei inca nu s-a acomodat cu Ilinca...dar sunt sigura ca in scurt timp o va dragali de numa' numa'
mona ma bucur ca ati avut ieri o zi fara plansete si Codrin a fost cumintel
anka super dulcica bebitza! mey..cum ati facut bebei asa frumosi!???![]()
sunisor ce faine zile pt voi..ca vin ai tai si mai ales blanosu'..spor la munci si have fun mommy!
Anooo, La multi ani mamitzi!
Ada nastere usoara sa ia si un bb sanatos si papacios!

Oana
35+ cu

o noua viata
filmuletz bb
violeta29 spune:
LADYMINA, multumim pentru vestile despre Darius desi nu sunt tocmai bune.
CAPRIOARA, off, nasol cu Matei,imi imaginez cat de greu va este, dar o sa se obisnuiasca el pina la urma o sa vedeti.
ADELAIS, si eu de vreo 10 ani nu mai stiu ce-s alea metode contraceptive , deci mi se pare asa...ciudat sa ma gandesc la asta.
SUN , ce fericita esti ca vin ai tai si o sa ai si blanosul prin preajma! Abia astept sa vad si eu cum vor reactiona ai mei cand isi vor vedea nepotica!
Hai ca iesim si noi putin la o plimbarica acu cat mai e racoare , sa vedem si ce fac de papica azi ca sunt total lipsita de inspiratie.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI