Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 7
ladymina77 spune:
Cami va transmite multa sanatate tuturor si va multumeste pt grija voastra fata de bebe si de ea.Va roaga sa spuneti o rugaciune in continuare pt bebe Darius sa se intareasca pana luni cand va fi scos usor din coma.
Mi-a dat saracuta pt ca tot am insistat si contul ,asa ca se pot trimite si banutii oricand.
RO49 BRDE 080SV 2868 5730 800
SWIFT:303081001
BRD BRASOV
TITULAR:DIN ELENA CAMELIA
Daca mai e nevoie de ceva spuneti-mi si incerc sa o mai sun.
Bebelusa mea cand vrea sa ne intalnim oare?
38s+5zile
mina
dma2007 spune:
ANA LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIE
in leg cu maseaua: ia un aulin( nu stiu daca merge cu alaptatul) si mergi la dr, daca ai carie se rezolva daca e infectie trebuie sa-ti umble acolo ca degeaba iei medic daca nu e drenata maseaua
bafta!
adelais da asa nu a fost usor, sper din suflet sa fie bine pana la capat
oana merci pt listuta
cristina hai ca mai e putin pana marti
v-ati gandit la vreo data?
sun cred ca abia asteapta bunicul sa-si vada odorul!sigur va fi super incantat
eu i-am zis aseara lu tati ca va veni printesa de ziua lui si a inceput sa planga, se bucura ca un copil
M.A.
35s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 3s+1zi 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
am schimbat semnatura
plecam si noi azi la parinti( ultima data 2 in 1) , trebuie sa merg maine sa ma spovedesc si sa ma impartasesc inainte de nastere pt ca duhovnicul meu e acolo
de data viitoare mergem cu fetita in brate 

cand am fost ieri la dr era pe hol un BB ffff mic, si sotului ii jucau ochii in lacrimi cand se uita la el. in mom ala am stiut clar ca nu regret nici un moment decizia pe care am luat-o pt a o avea pe gogosica mea. abia astept sa-l vad fericit. sper sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit
Doamne ai grija si de BB Darius Andrei!
M.A.
35s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 3s 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
MissJJ spune:
Neata fetelor!
Ana
La Multi Ani
, sper sa te lase durerile si sa ai o zi cat mai minunata alaturi de printesa mica si sot.

Ada mai bagam niste majorete si tinem pumnii sa fie bine.

Laura ms.
Ce fain ca vine blanosul.
Multi pupici si de la noi. Abia astept sa ne zici cum reactioneaza la intalnirea cu Thea.
Anka super faina ideea cu gesturile lui bebe. Noi acuma avem alta pb cu Ari ca a invatat sa se dea jos din pat si noi o punem la somn si ea se apuca sa se plimbe prin casa pe sus de ex aseara a iesit din camera s-a dus in baie si a luat un sapun din asta solid care il folosesc la spalat papucii si petele de pe haine si bine ca am prins-o la timp ca cine stie ce vroia sa faca cu el. Ca na acuma poate deschide usi dulapuri etc.
Si e si cam botoasa ca ea merge la nani si stie ca bebe nu e la nani ca merge la noi in camera si verifica. Si se cam lasa cu plans uneori cu toate ca ii dam atentie il lasam pe bebe mai deoparte unoeir si ne ocupam numai de ea amandoi si tot mai face mofturi si plange asa fara motiv si cu niste lacrimi de crocodil, fara motiv ma refer ca nu a fost certata sau nu s-a lovit sau ceva. Na e greu da speram sa treaca repede perioada asta si sa nu mai fie suparici.
Mai nou o enerveaza bebe daca plange si de ex ieri eu spalam la bucatarie niste biberoane si a inceput bebe sa planga si am lasat-o oleaca ca sa termin ca mai aveam putin si am auzit-o pe Ari cum s-a apucat de tipat si ea cat de tare putea la bebe si apoi a venit nervoasa la mine in bucatarie ca baby crying. Si aseara la baitza a stat si ea si a vazut cum face bebe baie si cand o cremuiam pe asta mica si ma mai jucam si cu Ari cu crema a inceput bebe sa miorlaie si Ari s-a apucat de dat cu pumnul in change mat si zicea bam bam.
Acu mereu ma uit sa nu cumva sa ii dea lui bebe asa ca astea cam era intentia da eram eu acolo si nu a indraznit.
Cristina ms.
Mona ma bucur ca ati avut o zi mai usoara si bebe nu a plans mult.
Azi am asa o stare de lene acuta
E fain afara si soare si asa as avea chef sa merg undeva departe undeva unde nu am mai fost sa vizitam ceva da na nu se poate Flo munceste, fonduri mai slabutz, nici masina nu avem sa putem sa ne suim sa mergem undeva, asa ca ramane pe alta data.
Chiar ii ziceam lui Florin ca na o sa vina fratii lui la noi si sa profitam sa lasam si noi intr-o seara fetele cu ei si sa iesim undeva numai noi doi ca tare fain ar fi sa mergem asa la o plimbare din aia lunga pe malul Tamisei numai noi.
Ehhhh o sa mai creasca si Ami putin si o sa fie mai usor si cu somnul si o sa putem si noi sa o lasam in grija cuiva daca vrem sa iesim undeva.
De acuma tre sa ma gandesc la meniul pt botez ca vin cumnatele si tre sa le pun la treaba.![]()
Is pe aici ma chinuie lenea...
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
sursula spune:
ANA,LA MULTI ANI!!!SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!!!
N-am reusit pana acum,dar azi vom pune si noi banutii pt bebe Darius,dar as vrea sa stiu daca ii pun direct in contul Cameliei sau in celalalt?
Da-i Doamne putere lui bebe Darius!!!
CRISTINA-imi pare rau ca nu s-a intors bebe...of
DIA-Ce experienta frumoasa a nasterii.Sa tot nasti asa:)
SUN-frumos ai mai vorbit despre galuscuta!
VIOLETA-felicitari pentru bebita proaspata!
CAPRIOARA-cred ca nu-i usor cu doi copilasi mici...dar pana la urma trebuie sa se impace flacaul cu gandul cumva...
STRULUTA-vom vedea daca ne vin baietii mai repede.Eu oricum mor de nerabdare!!!
DMA-felicitari pentru programarea asa cum ti-ai dorit-o!
GINI-unde ai inscris aricioaica la pediatru?
Sursula
37+bebe Tudor
mariana_1976 spune:
La multi ani cu multe bucuri Anaxena!

Capri eu am un Matei cu 10 luni mai mare decit al tau. La inceput cind bebe nu era in stare sa se miste sau sa faca ceva singur nu-l prea interesa fratiorul mai mic. Cum a inceput sa se tirasca si sa mearga Markus, Matei si-a dat seama ca are un fel de noua "jucarie" si se distra sa-l ascunda pe sub paturi, sa-i dea si sa-i ascunda jucariile, sa-l puna in diferite pozitii haioase si "sa-l ajute" sa faca niste mici pozne.![]()
Ceea ce am observat eu in mai multe familii: uneori cind diferenta de virsta este mai mare, copilul isi da seama mai bine ca a pierdut intr-un fel statutul de "copil unic" si incearca sa-l recucereasca...
Aici se recomanda sa ne facem timp sa stam cit mai mult cu copiii mai maricei deoarece bebe la virsta asta nu are nevoie decit de papa, schimbat, dormit si tinut in brate.Asta a fost unul dintre motivele pentru care am alaptat foarte putin ultimii copilasi, din pacate...
Ankalaura, din cite am constatat eu, diferenta de virsta intre copii se estompeaza o data cu trecerea anilor.Acum sigur, mai depinde si de personalitatea lor cit de bine se vor intelege in viitor.Uneori 2 fetite sau 2 baietei pot avea in comun mai multe interese si hobby-uri decit un baietel si o fetita sau o fetita si un baietel intre care mai exista si o diferenta de virsta considerabila.Acestea insa nu sunt reguli generale...
Ada_s

pentru micutul Darius sa reziste si sa invinga toare greutatile!
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEEEE!!!
ANAXENA LA MULTI ANI !!! si sa ai o MARIUCA frumoasa si sanatoasa!!! 

CRISpapitoii sunt programati azi la "mozol". sa vedem ce iese!!
SUN ce bine ca iti aduci acasa blanosu! Printesa mea cred ca mai are de asteptat pana sa vina acasa! Deocamdata bebe e pe primul loc! Da cand o sa am eu casa mea aia mare si frumoasa.....
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
AnnaBaby spune:
Buna fetelor.
Noi azi implinim 2 saptamani!!! Acusica facem o luna, si tot asa, si nici n-o sa-mi dau seama ce repede o sa creasca ariciul!!!
Eu azi m-am apucat sa-mi evaluez garderoba - am scos toate lucrurile de vara si le-am probat si bineinteles ca m-am enervat pt ca nu-mi mai vin decat vreo cateva dintre ele
Si mi-am strans si hainele business de serviciu, sa nu le mai vad in fata ochilor, ca eu trebuia sa port numai camasa si costum si eram satula pana peste cap!!! Si o lunga perioada de timp n-o sa mai am nevoie de ele.
Diarux poti spala linistita jucariile de plus la masina, si eu le-am pregatit asa pt bb. Nu se intampla nimic. In legatura cu bagajul de spital, ce anume te intereseaza - lucruri pt tine sau pt bebe?
Anaxena LA MULTI ANI!!! 

Sa fii fericita, sanatoasa si implinita alaturi de familia ta!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
diarux spune:
azi avem 35 de saptamani!!!! sa vedem cum actualizam semnatura. de acumn pot sa pun si eu AMR -ul.
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
SunSmile spune:
Monica am uitat sa-ti spun ca ma bucur din suflet pt ca ai reusit sa convingi dr sa te opereze pe 15 august! Dumnezeu va fi langa voi!
Sursu ma bucur ca bebe Tudor este fara cordon. Parca vad ca acum depasiti termenul!
Gini ce mai faceti? Ce face Irinuca? Abia astept sa va mai vad...
Eu fac treaba mai mult nu. Mi-e cam lene. Am o stare ciudata..euforica...
Am scris povestea noastra. In mare parte o stiti. Este la nasterea unei stele si se numeste "Cand Dumnezeu saruta suflete..."
Ma rog in continuare pentru Darius Andrei! Si sunt convinsa ca luni va iesi cu bine din coma!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)