Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANNABABY ce bine ca ai aprut!!! de cand te astept!!
pai as vrea sas tiu ce ai luat tu la spital, ca vezi ca difera de la un spital la altul. si pt mine si pt bebe. daca ai timp sa imi faci o lista ca sa stiu si eu. mai ales cantitatile ca nu stiu cate camasi de noapte sa iau , daca am voie cu pijamale, daca nasc in camasa mea sau in a lor, daca imi trebuie biberoane acolo si cate...de astea

Sa-ti traiasca minunea! la cat mai multe saptamani si apoi la cat mai multi anisori!

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anaxena,
La multi ani!
Multa sanatate si numai impliniri sa ai!
Sa te bucuri de familie si sa-ti aduca Maria numai bucurii!

Fetele, multumesc de incurajari si sfaturi in legatura cu Matei. O sa ne descurcam noi pana la urma. Pupici.

Anka, nu am timp acum sa detaliez cum e cu programul Ilincai si cum e cu Matei. Promit sa revin cand am ragaz, ok? Pup.

Am fugit.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

sa vedem cum e cu semnatura ziceam.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

cred ca e bine asa...
ma duc sa vad cine mai naste in aceasta perioada.
abia astept sa se faca 3 sa merg la doctoresa!!!

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sun-ule

am citit povestea...

M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 3s
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux eu am avut la mine 2 bagaje - unul mic cu lucruri care mi-au trebuit in prima zi la reanimare si apoi a doua zi mi-au adus si bagajul cel mare.
pentru mine - 3 camasi de noapte (nu-ti dau ei acolo; eu insa am dat si la spalat una acasa, deci mi-ar fi trebuit vreo 4, ca am stat 5 zile, dar poate tu o sa stai mai putin la naturala), papuci de casa, vreo 5 perechi de chiloti mai marisori, 2 pachete mari de vata de la sensiblu, tampoane mari de noapte (eu foloseam si tampon si vata), apa plata sau ceai neindulcit, cana, lingurita, pai de baut, vreo 2 prosoape (din care unul mai mic pe care-l iei cu tine cand mergi dimineata si seara la spalat ca sa-l pui pe masa sa nu te asezi unde sta toata lumea), o lenjerie de pat (pe care nu am mai folosit-o ca era destul de buna cea de la rezerva), tampoane de sani(eu nu am avut nevoie ca n-am avut lapte, dar erau multe mamici cu pijamaua patata de lapte la sani), protectii pt sani (eu le-am folosit dar tot am facut ragade), cosmetice pt tine(sapun, pasta etc), balsam de buze (obligatoriu)

pentru bb - pampers, vreo 4 costumase din acelea cu totul, de preferat cu picioruse (sosetele), manusi, caciulita, servetele umede, baneocin pt buric, sapun, prosopel,glicerina boraxata pt sani si pt gurita lui bb, garmastan, biberoane nu-ti trebuie ca au ei acolo (eu am avut 2 dar nu le-am folosit), pompa de sani ( a mea n-a fost buna), hainute pt iesit din spital pt bb, poti sa iei si vreo 2 pelincute (eu n-am avut si mi-ar fi folosit)ca daca o sa-l iei pe bebe cu tine in camera sa ai ce pune pe patut ca e tare murdara salteluta aia).

Ca acte mie dr imi spusese sa aduc buletinul si carnetul de gravida, insa pe asta nu mi l-a cerut nimeni. eu am mai avut la mine si ultimele analize facute, si mi le-au oprit la dosar acolo.

In rest am mai avut incarcatorul de la mobil, de fapt mi l-au adus peste 2 zile, ca eu nu-l luasem ca am zis ca ma tine bateria 5 zile ca de obicei, dar nu am luat in calcul ca o sa vorbesc o gramada la telefon. Am mai avut si o revista ca sa mai treaca timpul cat stateam in pat.

Nu mai stiu, cred ca atat, daca imi mai amintesc ceva iti mai spun.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

ANNABABY saru'mana mult ca ti-ai facut timp pentru mine!!! . am luat si listele de la fete (ce au pus ele de-a lungul timpului), dar cum spuneam, de la teorie la partea practica...Si in spital e alta treaba.

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Sun am citit povestea nasterii si mi-au dat lacrimile...Atat de frumos si de emotionant...Sunteti intradevar binecuvantati, sa dea DD sa fiti toti 3 fericiti impreuna si sa va bucurati de fiecare clipa!!!

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

ANNABABY te mai stresez putin cu intrebari.
1.in bagajul de la reanimare ce ai pus?
ca nu se stie , daca e sa fac cezariana?
2.cate prosoape si cate sapunuri ai dat la nastere?
3.cu banutii? la cine si cam cat?
4.si cam cat costa "serviciile" acolo? adik schimbat lenjerie, spalaturi sau ce mai e nevoie.
5.si cat a costat rezerva.

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Diarux in bagajul pt reanimare am avut - o camasa de noapte si papucii de casa cu care de altfel m-am imbracat imediat ce am ajuns la maternitate), un prosop, vata, apa, cana+paie, balsamul de buze, pansamente vivapore de 20 cm (la schimbatul pansamentului e bine sa ai din astea ca-s mai bune decat cele din spital), 3 pampersi pe care mi i-au luat inainte de a intra in operatie. Hainute pt bb nu mi-au cerut in prima zi, abia in a doua.
Vestitul prosop+sapun eu nu l-am dat, mie nu-mi plac obiceiurile astea. Am dat bani, sa-si ia moasa ce vrea de ei.
In legatura cu banii eu am dat 700 lei la dr, 100 anestezistei, 50 asistentei de la sala de operatie - care a fost si moasa), 50 asistentei anestezistei, si aveam inca un plic pregatit cu 100 lei pt neonatolog, insa eu cat am fost constienta in sala de operatie nu era nici unul, asa ca nu stiu cine a venit mai tarziu, drept pt care n-am mai dat nimic.
Apoi, asistentelor nu prea le-am dat mare lucru. Eu schimbasem vreo 200 de lei in bancnote de 5 lei, dar am cheltuit mai putin de 100 lei. Asta pt ca nu am dat decat celor care mi s-au parut mai dragute, dar cum eu eram tintuita in pat si nu prea ma miscam, nu ma oboseam sa ma intind dupa geanta de ori cate ori venea vreo asistenta sa-mi faca vreo injectie sau sa ma spele la pat. La spalatul la sala nu am dat nimic niciodata. I-am dat de exemplu 30 de lei asistentei care m-a ajutat sa ma ridic din pat si sa merg pana la baie si m-a tinut deasupra budei etc. ca chiar a fost amabila.
Nici asistentelor de la copii nu le-am dat nimic. Doar celei pe care am rugat-o sa-i faca gauri in urechi Ioanei i-am dat 30 de lei. In total eu am cheltuit cam 1100 lei in maternitate, dar la o naturala se cheltuie mult mai putin. Rezerva costa 25 lei pe noapte.

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput