Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 9
pica1 spune:
Anaxena la multi ani sa fii sanatoasa si noocoasa.
Proaspete mamici, care dintre voi poate sa imi explice care este diferenta intre alocatia pentru nou nascuti de 213 ron si alocatia de stat de 200 ron (0-2 ani)?
37 si
SEBASTIAN zis BEBI
AnnaBaby spune:
Diarux tu stii ceva despre un ajutor de nastere de vreo 200eur pe care il acorda primaria la Bacau? Eu asa am auzit, ca e un ajutor similar cu cel de la casatorie, si e doar pe plan local, de aia nu s-a vorbit despre asa ceva pe forum. Trebuie sa ma interesez ce acte trebuie si unde se depune dosarul.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
diarux spune:
ANNABABY ms tare tare mult! esti o dragutza!!!
e bine de stiut.
of, ma iau niste emotii de parca as naste maine!
Am impresia ca mi s-a lasat burtik!
ma duc sa pap ceva si ma pregatesc sa merg la doctoresa. tineti-mi pumnii!!!
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dma2007 spune:
daca nu ma insel alocatia aia de 213 este prima pentru prima nastere
M.A.
35s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 3s 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
diarux spune:
ANNABABY ceva auzisem si eu. dar sincer nu am aprofundat. stai ca sun pe cineva care ar trebui sa stie.Sotul meu zice ceva de echivalentul unui salariu. da ca sa nu vb prostii...ma interesez si iti spun.
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dma2007 spune:
diarux bafta la dr!
M.A.
35s+!
AMR 3s 
surpriza

dyanira spune:
DMA scuze ca ma bag si eu in discutie dar am vazut ca faci cezariana si erai bucuroasa ca dr a fost de acord.Se poate sa imi spui si mie motivul ca si eu parca inclin spre cezariana dar dr zice ca pot sa nasc si natural!!!
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
M&M spune:
Am revenit si eu de la cosmetica, tuns , manechiura si pedichiura ...nu se stie cand mai am timp sa ajung...
Dma, eu as vrea pe 5 august sa fixam data cezarianei...![]()
Sun, super ca azi vine Blanosu'!!! Iti inteleg perfect dragostea si dorul pentru Blanos!!!
Sursula, pana la urma cum vei naste??
Ruxi, 
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 24 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
DMA ms. 
DYANIRA depinde de cum suporti durerea. Sunt avantaje si dezavantaje la fiecare modalitate de a naste. Cel mai bine este sa discuti cu doctorul tau ce ar fi mai bine pentru bebe si pentru tine. daca ai de ales...atunci tu decizi.
de exemplu eu as vrea tare mult sa ansc natural. daca s-o putea. mi se pare ca e mai usor dupa aceea. intr-adevar, in schimb tragi mult in timpul nasterii. la cezariana e mai usor la nastere, dar pot aparea probleme dupa. Dar sunt fete care au facut cezariana si se simt super ok sau chiar fete care dupa naturala s-au simtit la fel de ok. Uite la MADA de exemplu. Dupa norocul fiecareia. Eu zic sa vb cu doctorul cel mai bine.
Medicinista mea zicea ca o parere "avizata" poate da cineva care anascut in ambele feluri. eu am vb cu o asistenta care a nascut si vaginal si cu cezariana si i s-a parut groaznica cezariana. Cum probabil sunt se femei care zic invers. repet depinde de organism.
Na ca m-am bagat sui eu in seama. numar minutele pana plec la cabinet.
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

dma2007 spune:
dyanira eu am spina bifida si dr s-a hotarat sa-mi faca ceza
nu stiu daca era neaparat necesar dar asa a hotarat
sa-ti zic chestia cu motivul: d-na dr vroia sa-mi faca programarea pe 19 si noi am rugat-o pe 15 pt ca este zi Sfanta, este SF Maria si pe fetita o s-o cheme maria.
a ezitat putin dar a zis ca motivul a impresionat-o si asa am obtinut programarea pe 15
M.A.
35s+!
AMR 3s 
surpriza