Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui stancutza

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Cum adik sa-i dai antibiotic usor??? mie mi-a spus sa nu-i dau nimik; doar sa-i recoltez pipi (1 data la 3 sapatamni, timp de 2 luni) si sa-i repet urocultura + sumar.

Si am fost la doi dr.

Ce fel de antibiotic ii dai? A avut infectie urinara?

Scuze ca te "sec" cu atatea intrebari, dar cand aud de infectie urinara mi se-aprinde un beculetz!

Pai, din cauza hidronefrozei...in cateva sapt o sa incepem celelalte investigatii despre care ziceam (cistografie si scintigrafie) si inainte de asta urina trebuie neaparat sa fie sterila. De asta se da un antibiotic bazat pe sulfamida - Sumetrolim - in doza foarte mica. Si pediatra mi-a confirmat ca asa se face.

Dar nu e cazul vostru, stai linistita

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Of, un pentru Sofia - eu am crezut ca, pana nu se stabileste "ce si cum" nu ii dai nimik.

Bine macar ca nu e asa de tare antibioticul (ce chestie, habar n-aveam ca Sumetrolimul contine o substanta considerata antibiotic).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

helloouuuu zuze!
am fost aseara la concert la Metallica, a fost frumos, m-am zbenguit, topait si altele, dar parca nu a fost ca prima oara, oare am imbatranit sau grijile de mama nu mi-au dat pace?

am reusit si eu sa incarc pozele de la intalnirea din Cismigiu, le puteti vedea
http://good-times.webshots.com/photo/2812307090101440186KBzCAb

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ma scuzati de msg precedent in dublura..s-a blocat IE si sa fiu sigura am apasat de 2 ori si m-a simtit schmecherul.

Laura..ai dreptate cu mesajele mai "spatioase".O sa incerc sa ma mai ordonez , da e drept ca imi place sa ma intind ca placinta.
Si mai fetelor va inteleg, pe bune, da ma ardea pe sufletzel si de aceea mi-am spus off-ul.

Ceska noi mergem in Buc la sf lui august si stam pana la jumatatea lui octombrie ca din noiembrie incepe Clara acomodarea la gradinitza.
A ..pai daca e la Sensiblu e super..o sa-i spun mamei sa se uite si sa si cumpere cateva cutii. Eu o sa trimit oricum de aici pachet cu patul de voiaj, ceva borcanele si o sa pun si lapte ca noi zburam si vom fi limitati la bagaje.

Roxana...primesc cu placere punerea la punct..daca e de la voi e de bine! :) Cu ce pot ajuta? Sau ai scris deja si n-am vazut? Ca daca da, fara intentie.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:
citat din mesajul lui monicaa

Buna dimineata si din partea noastra..cam tarziu e drept..dar astazi am dormit pana la 7, am papat laptic si iar am dormit pana la 9 jumate. Apoi ne-am jucat, eu am si calcat un maldar de rufe iar acum e liniste si pace.

Mai fetelor, vreau sa va spun ceva..sper sa nu va suparati ca ar fi cam greu sa va impac. Dar din cat v-am citit simt ce se poate avea o discutie deschisa cu voi. Eu recunosc ca nu intru asa des pe forum, nu are nici o legatura cu forumul in sine ci cu calculatorul pe care il urasc ..de..defect profesional..sunt programator si normal stau in fata calc peste 12 ore pe zi. Asa m-am invatat sa nu il folosesc pe cel de acasa decat in cazuri de urgentza.La fel si cu tel mobil: la cate cazuri urgente am rezolvat de pe toaleta, in piata cumparand legume si in tot alte situatii absurde am ajuns sa il urasc ptr ca pot fi gasita oriunde. Da asta e alta poveste..revin la subiect.

Deci eu intru mai rar pe forum dar si cand intru am sensatia ca vorbesc singura. Doamne fereste nu am pretentia sa ma bage toata lumea in seama, dar efectiv mi se pare tare greu sa intru in clubul vostru. Va cunoasteti de cand aveau bebeii 3-4 mm in burtica, ati trecut prin multe impreuna, va si cunoasteti personal multe din voi.Asa ceva e greu de recuperat..recunosc cu mana pe inima. Sunteti un grup bine inchegat, atat de bine, ca parca altii nu au loc. Nu ma cunoasteti, nu stiti mai nimic despre mine si retinerea ca sa ii spun asa poate fi de inteles. Dar si cand povestesc ceva de ex despre Clara sau despre mine, reactiile sunt inexistente. Pe de alta parte daca scrie vre-o veterana ca s-a scarpinat copilul dupa ureche, tot forumul felicita in cor si se intrece in a se minuna. Inca o data, nu mi-o luati in nume de rau. Nu fac reprosuri ci incerc sa va explic cum se vede din afara sau cel putin cum vad eu lucrurile asta ca sa nu generalizez ca asa obiectiva nu sunt nici eu.
So…asta e pasul meu. Mi-a place tare mult sa fac parte din grupul vostru dar nu prea stiu cum sa ajung sa fac parte din el. Poate reusiti sa ma ajutati, asta in sperantza ca dupa mesajul asta nu primesc de tot reject.

In alta ordine de idei..
Elenutza..super..daca doctorul sta in bloc cu mama ta e perfect! Poate poti sa imi trimiti detaliile pe PM sau am sa te sun oricum cand ajung in tara. Am inteles ca mama are tel tau. Chiar..tu cand incepi serviciul?Si Eva..e mai bine cu durerile?

Anandrei..mersi..am si trimis instructiuni precise mamei sa caute sa vada daca gaseste si ce Aptamil gaseste.

Pupici

Oh, moni, am citit ce ai scris si mi s-a strans un picut inima dandu-mi seama ca ai dreptate... ca uite, si eu nu stiu daca am apucat sa-ti raspund vreodata.
Nici macar nu eram prezenta cand ti-ai facut "intrarea" la zuze....
Nu am apucat sa-ti spun bun-venit...
Si sincer, nu-mi place ca exista cineva care se simte ingorat... Dar - din pacate - se intampla....

Daca te ajuta sa te simti un picut mai bine... uite si unei "veterane" ca mine i se intampla sa se simta sau chiar sa fie ignorate postarile ei sau fotografiile postate de ea...
Si stiu ca si eu ma simt nasol.
Dar sunt taaare insistenta...

Problema aceasta s-a tot dezbatut pe aici...
Daca suntem trase de maneca - ne "revenim" imediat !!!!

Uite, eu marturisesc - pentru prima data !!! - ca mi-este mult mai usor sa citesc mesaje care contin propozitii sau fraze mai scurte si despartite prin spatii largi... Cred ca mi se datoreaza unei posibile probleme medicale cu ochii.... Vreau sa spun ca mesajul poate sa fie maaaare-mare dar sa aiba spatii multe intre fraze....

Uite, eu o cunosc personal si o plac taaare mult pe miki din finlanda... Dar astazi nu am raspuns la nicio postare de-a ei...
Dar, o pup cu ocazia asta

De fapt, cred ca nu am nicio scuza si ma simt prost ca si eu te-am facut sa te simti asa!

Uite, cand vei veni in romania, ne vomn cunoste si personal si vei vedea ce fete bune suntem !!!!

Nu-i asa zuzulici ????

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Asa-i, asa-i, suntem cele mai bune (da' sa vii Monica, cand nu ploua sau nu sunt calduri s-ajung si eu )

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

monica ti-am scris un mesaj si a disparut!!!!!!!!!!!!!

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Roxana, Laura vin cu sigurantza. Pe ploaie fara probleme ca sunt obisnuita cu asa ceva (de ex acum am ciorapi de lana in picioare ca e frig rau in casa), pe caldura greu de tot ca m-am dezobisnuit si fac urat.

Mergi la inceput

deci reiau....
monicaa sa sti ca nu esti invizibila.zuzele noastre sunt cele mai bune prietene si sunt mereu alaturi.uite eu dinainte de nunta mea (31 mai )nu am mai postat decat odata.si am revenit dupa 2 luni.nici nu m-au dat la disparuti nici nu m-au dat afara.m-au primit cu drag inapoi si acu cand am probleme cu daria m-au sfatuit si sunt alaturi de noi.mie imi place mai mult sa citesc si sa invat ca sfaturi nu prea pot da ca nu am experienta.dar credema ca daca stiu si ma lasa daria scriu cu drag fiecarei zuzici,deci si tie. de la mine si de la daria cea bolnavioara!
daca dispare si asta innebunesc!

poze mami,tati si Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui monicaa

Roxana...primesc cu placere punerea la punct..daca e de la voi e de bine! :) Cu ce pot ajuta? Sau ai scris deja si n-am vazut? Ca daca da, fara intentie.

Pupici

Sa nu te superi, ca tot cu venim ... si cu .

Hai ca-ti dau un PM; am scris si la "viata in Germania" .

Ce dulce e in scaun, Clara!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

am reusit sa il trimit.acu sa trezit si daria si scriu cu o mana.tare maraita e frate!
azi a venit mama cica sa ma ajute.si a inceput sa tipe ca e dezordine in casa ca am imbolnavit copilu,ca mai bine vindea casa decat sa mi-o dea mie.am crezut ca ii dau una in cap!nici nu ias spune sotului ca asta va vrea sa plecam cu chirie.offf ce draci mi-a facut.nu-mi ajungea mie cate am pe cap si suflet acum?

poze mami,tati si Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui nemary

helloouuuu zuze!
am fost aseara la concert la Metallica, a fost frumos, m-am zbenguit, topait si altele, dar parca nu a fost ca prima oara, oare am imbatranit sau grijile de mama nu mi-au dat pace?

am reusit si eu sa incarc pozele de la intalnirea din Cismigiu, le puteti vedea
http://good-times.webshots.com/photo/2812307090101440186KBzCAb

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Am admnirat pozele - tare haiosi sunt clopotzeii!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput