Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

quote:
deci reiau....
monicaa sa sti ca nu esti invizibila.zuzele noastre sunt cele mai bune prietene si sunt mereu alaturi.uite eu dinainte de nunta mea (31 mai )nu am mai postat decat odata.si am revenit dupa 2 luni.nici nu m-au dat la disparuti nici nu m-au dat afara.m-au primit cu drag inapoi si acu cand am probleme cu daria m-au sfatuit si sunt alaturi de noi.mie imi place mai mult sa citesc si sa invat ca sfaturi nu prea pot da ca nu am experienta.dar credema ca daca stiu si ma lasa daria scriu cu drag fiecarei zuzici,deci si tie. de la mine si de la daria cea bolnavioara!
daca dispare si asta innebunesc!

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)

Gabrittza si in primul rand multa sanatata Dariei. Si felicitari pentru nunta, sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de clopotzelul mic.

Ma fetelor, imi vine sa ma ascund. Serios ca n-am vrut sa va supar sau sa va cert si nici nu am fost/sunt suparata.
Ma bucur mult ca existati, ca pot povesti despre Clara si pot citi despre asa multi clopotzei si mamici minunate. Cu atat mai mult cu cat noi suntem departe de casa si nu avem foarte multi parintzi prin zona cu care sa mai discutam de una alta. Tati de ex cand vine acasa una din intrebari este "Si..ce mai e pe forum?" si asta in conditiile in care eu nu am fost foarte activa la scris. Dar stie ca atunci cand permite timpul va citesc.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Monica e o scumpa Clara (ce-mi place numele!). Deja in cada mare? Chiar ca e fericita, ii stralucesc ochisorii de numa! Noi inca nu am bagat-o in cada mare, dar ii facem dush: o tzine tati in brate (dupa ce s-a dushulit el). Cred ca-i faina ideea cu scaunul de baita. Si cata apa pui?

Cynthia am citit si eu mesajele din perioada "fierbinte" si m-a apucat un plans...retraiesc fiecare moment, serios! Doamne cate emotii am avut pentru fiecare...cum stateam cu frica in san sa nu nasc inainte de anul nou, sa fie totul bine!

Hmmm cine zicea ca poate ne anunta de o ? Gabrita? Un test, ceva? Mi-e dor de emotiile alea!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ana felicitari lui andrei!!! si peste 4 ani vei fi d-na preoteasa .. super!!

monica sa stii ca ne suparam pe tine!! cum sa spui asa ceva .. eu sper ca te simti bine in clubul nostru. din cate imi amintesc eu, nu te-am ignorat niciodata si intrebarile tale si-au gasit raspuns. in alta ordine de idei, am vazut aptamil la nick center (e foarte aproape de noi). la etajul 2 este un magazin cu de toate ptr bebici si l-am vazut acolo. despre eva .. azi e mai bine, dar tot a tras niste urlete de nu mai stiam cu ce sa o potolesc. e umflata gingia jos si cred ca in cateva zile ii vor aparea dintisorii. aha .. si am uitat sa spun ca sunt invidioasa .. clara canta .. a mea abia gangureste cate ceva .. de ce nu o inregistrezi sa vedem si noi dulceata mica. mie mi se pare ca seamana cu tine!! si despre tati .. nota 10!!! iar te invidiez, sa stii!!

miri treaba cu olita .. iti dai seama ca nu o pun de acum .. e absurd ... pe la un an si ceva. desi socrella spune ca al ei facea de la 6 luni la olita .. am felicitat-o pentru copilul precoce si am spus ca pe a mea o cresc cum stiu eu!!!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica ce super. tare dulce e si sta tare frumos!!

http://good-times.webshots.com/photo/2485789750103538713xifEIw

am vazut si eu azi la nick suport din asta si cred ca o sa-i iau!!

PS: a vazut mama pozutele tale aseara si a spus ca bebelina Clara e o dulce si o frumoasa!!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mari ce-mi place de Dariuta aici. SUper tare
Gabrita pai cum vine treaba asta? Mey sunt culmea mamele astea! Din fericire nu am probleme de genul asta! Soacra mea cand vine pe la mine (si mai mult ea sta cu Thea cand sunt plecata) mai spala vase, mai calca hainute de-ale Theei, dar niciodata nu mi-a reprosat nimic, desi casa mea e departe de a fi curata cum e a ei (adica la mine e vesnic dezordine, nu mizerieIar mama nici atat: cu ce poate ma ajuta, dar niciodata nu-mi spune ca fac eu rau

Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Mari ce-mi place de Dariuta aici. SUper tare

Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

da Laura, si mie imi placeeee! i l-am cumparat aseara, nu-mi venea sa cred ca au si asa de mici.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

laura nu stiu ce a avut mama azi!
draci in fund!de obicei e o femeie ok dar azi parca era apucata!
o sa plec si sa se spele cu casa ei pe cap.da nici ca mai ne vede pe mine sau pe daria

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Miri_mik, ce frumos sta Sacha in scaunel. Noi avem probleme , nu vrea sa stea in scaunel sau pe olita.Daca o punem in fund in pat sau pe jos e OK, dar in alta parte nu vrea.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

am vazut si eu azi la nick suport din asta si cred ca o sa-i iau!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Nick ala de langa biserica Sebastian?
Sunt cu ochii pe tine ca, imi place ca-i cumperi tot felul de traznai lu' iubi si ma inspiri .

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
citat din mesajul lui monicaa

Deci eu intru mai rar pe forum dar si cand intru am sensatia ca vorbesc singura. Doamne fereste nu am pretentia sa ma bage toata lumea in seama, dar efectiv mi se pare tare greu sa intru in clubul vostru. Va cunoasteti de cand aveau bebeii 3-4 mm in burtica, ati trecut prin multe impreuna, va si cunoasteti personal multe din voi.Asa ceva e greu de recuperat..recunosc cu mana pe inima. Sunteti un grup bine inchegat, atat de bine, ca parca altii nu au loc. Nu ma cunoasteti, nu stiti mai nimic despre mine si retinerea ca sa ii spun asa poate fi de inteles. Dar si cand povestesc ceva de ex despre Clara sau despre mine, reactiile sunt inexistente. Pe de alta parte daca scrie vre-o veterana ca s-a scarpinat copilul dupa ureche, tot forumul felicita in cor si se intrece in a se minuna. Inca o data, nu mi-o luati in nume de rau. Nu fac reprosuri ci incerc sa va explic cum se vede din afara sau cel putin cum vad eu lucrurile asta ca sa nu generalizez ca asa obiectiva nu sunt nici eu.
So…asta e pasul meu. Mi-a place tare mult sa fac parte din grupul vostru dar nu prea stiu cum sa ajung sa fac parte din el. Poate reusiti sa ma ajutati, asta in sperantza ca dupa mesajul asta nu primesc de tot reject.

Exact asta simt si eu, in ultimul timp din ce in ce mai mult.Am complimentat cativa clopotei in cap. trecut parca si nimeni n-a observat, doar Ancab, asa ca scriu degeaba. Dar am incercat sa ignor , citesc daca am timp si scriu f.f. rar. Si eu sunt "pe baricade" inca de la inceput.
Da', nu-i bai' Monicaa, noi sa fim sanatosi.C arestul.....trec toate.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput