Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui miri_mik
lauraI: aici copii se pun pe olita atunci cand sfincterele lor sunt total controlate. cand stiu sa urce scarile fara sa faca pipi pe ei, de exemplu. asta e primul semn. ca varsta asta corespunde undeva cu 2 ani.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Merg si eu o tura pe ideea de olita in jurul varstei de 2 ani
N-am de gand sa folosesc obiectul inainte, sa ma stresez ca zapacita . Asa am facut si la primul, asa voi face si la Andrei. Am destule pe cap ca sa nu imi adaug singura un nou stress.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui stancutzaquote:
citat din mesajul lui ginnette
Cum adik sa-i dai antibiotic usor??? mie mi-a spus sa nu-i dau nimik; doar sa-i recoltez pipi (1 data la 3 sapatamni, timp de 2 luni) si sa-i repet urocultura + sumar.
Si am fost la doi dr.
Ce fel de antibiotic ii dai? A avut infectie urinara?
Scuze ca te "sec" cu atatea intrebari, dar cand aud de infectie urinara mi se-aprinde un beculetz!
Pai, din cauza hidronefrozei...in cateva sapt o sa incepem celelalte investigatii despre care ziceam (cistografie si scintigrafie) si inainte de asta urina trebuie neaparat sa fie sterila. De asta se da un antibiotic bazat pe sulfamida - Sumetrolim - in doza foarte mica. Si pediatra mi-a confirmat ca asa se face.
Dar nu e cazul vostru, stai linistita
Stancutza,de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
N-am priceput niciodata de ce e catalogat saracul Sumetrolim ( biseptol) ca fiind antibiotic cand el e format din 2 sulfamide .
Este adevarat ca are efect foarte bun ca si medicament in usoare infectii ( nu numai urinare cat si digestive, respiratorii sau zona ORL )
Da-i linistita si multa sanatate gazutei mici

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
monicaa spune:
Miri_mik...
..fair enough explicatia lui matale.No atunci nu ma las si ii dau bataie in continuare.
So..tocmai am facut legumele la copil dar n-am cui sa i le dau. A capotat mititica. Incredibil, azi s-a jucat 3 ore non-stop. Deci crestem!! Si kaka s-a schimbat enorm la consistentza si la miros si ma bucur ca vad ca nu s-a constipat de la cerealele de seara pe care le mananca domne cu o placere ceva de speriat.
Stancutza..mie mi-ar fi teama pe invers..sa nu ajunga Clara sa pape verzitura.Ca de vre-o saptamana nu mai e de oprit. Se intinde, se zbate..aseara era la mine in bratze si am vrut sa vorbesc cu Buni la tel..nici vorba :))..motanu vroia ea telefonul si tipa de mama focului si se salta de mi-a tras si un cap in gura.
Si mai vroiam sa spun ceva ca de cand ma arde..adica e cazul sa aduc aici in public o mare mare lauda lui tati.Ce sa va spun...nu stiu ce-am facut dar am capatat un tati si un sotz de nota 10. Sta cu Clara, face cumparaturi, se mai trezeste el noaptea daca eu nu mai pot, in week-end e oricum el de serviciu ca sa mai respir si eu..si cate si mai cate. Ce sa mai..de NOTA 10!!!
Asa...acum e mai bine...ca ma simteam cumva datoare. :)
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
miri_mik spune:
stancutsa, obectu' e in casa de cand avea bruno 1 an. ba are doo, ca sa fim siguri ca macar una ii pica cu troc. dar pana de curand era numai obect de decor, de bagat picioarele, de orice altceva decat de pipi si alte alea. asa ca... cu sau fara, pana la 2 ani, nu se simte diferenta:))))
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui monicaa
Buna dimineata si din partea noastra..cam tarziu e drept..dar astazi am dormit pana la 7, am papat laptic si iar am dormit pana la 9 jumate. Apoi ne-am jucat, eu am si calcat un maldar de rufe iar acum e liniste si pace.
Mai fetelor, vreau sa va spun ceva..sper sa nu va suparati ca ar fi cam greu sa va impac. Dar din cat v-am citit simt ce se poate avea o discutie deschisa cu voi. Eu recunosc ca nu intru asa des pe forum, nu are nici o legatura cu forumul in sine ci cu calculatorul pe care il urasc ..de..defect profesional..sunt programator si normal stau in fata calc peste 12 ore pe zi. Asa m-am invatat sa nu il folosesc pe cel de acasa decat in cazuri de urgentza.La fel si cu tel mobil: la cate cazuri urgente am rezolvat de pe toaleta, in piata cumparand legume si in tot alte situatii absurde am ajuns sa il urasc ptr ca pot fi gasita oriunde. Da asta e alta poveste..revin la subiect.
Deci eu intru mai rar pe forum dar si cand intru am sensatia ca vorbesc singura. Doamne fereste nu am pretentia sa ma bage toata lumea in seama, dar efectiv mi se pare tare greu sa intru in clubul vostru. Va cunoasteti de cand aveau bebeii 3-4 mm in burtica, ati trecut prin multe impreuna, va si cunoasteti personal multe din voi.Asa ceva e greu de recuperat..recunosc cu mana pe inima. Sunteti un grup bine inchegat, atat de bine, ca parca altii nu au loc. Nu ma cunoasteti, nu stiti mai nimic despre mine si retinerea ca sa ii spun asa poate fi de inteles. Dar si cand povestesc ceva de ex despre Clara sau despre mine, reactiile sunt inexistente. Pe de alta parte daca scrie vre-o veterana ca s-a scarpinat copilul dupa ureche, tot forumul felicita in cor si se intrece in a se minuna. Inca o data, nu mi-o luati in nume de rau. Nu fac reprosuri ci incerc sa va explic cum se vede din afara sau cel putin cum vad eu lucrurile asta ca sa nu generalizez ca asa obiectiva nu sunt nici eu.
So…asta e pasul meu. Mi-a place tare mult sa fac parte din grupul vostru dar nu prea stiu cum sa ajung sa fac parte din el. Poate reusiti sa ma ajutati, asta in sperantza ca dupa mesajul asta nu primesc de tot reject.
In alta ordine de idei..
Elenutza..super..daca doctorul sta in bloc cu mama ta e perfect! Poate poti sa imi trimiti detaliile pe PM sau am sa te sun oricum cand ajung in tara. Am inteles ca mama are tel tau. Chiar..tu cand incepi serviciul?Si Eva..e mai bine cu durerile?
Anandrei..mersi..am si trimis instructiuni precise mamei sa caute sa vada daca gaseste si ce Aptamil gaseste.
Pupici
Oh, moni, am citit ce ai scris si mi s-a strans un picut inima dandu-mi seama ca ai dreptate... ca uite, si eu nu stiu daca am apucat sa-ti raspund vreodata.
Nici macar nu eram prezenta cand ti-ai facut "intrarea" la zuze....
Nu am apucat sa-ti spun bun-venit...
Si sincer, nu-mi place ca exista cineva care se simte ingorat... Dar - din pacate - se intampla....
Daca te ajuta sa te simti un picut mai bine... uite si unei "veterane" ca mine i se intampla sa se simta sau chiar sa fie ignorate postarile ei sau fotografiile postate de ea...
Si stiu ca si eu ma simt nasol.
Dar sunt taaare insistenta...
Problema aceasta s-a tot dezbatut pe aici...
Daca suntem trase de maneca - ne "revenim" imediat !!!!
Uite, eu marturisesc - pentru prima data !!! - ca mi-este mult mai usor sa citesc mesaje care contin propozitii sau fraze mai scurte si despartite prin spatii largi... Cred ca mi se datoreaza unei posibile probleme medicale cu ochii.... Vreau sa spun ca mesajul poate sa fie maaaare-mare dar sa aiba spatii multe intre fraze....
Uite, eu o cunosc personal si o plac taaare mult pe miki din finlanda... Dar astazi nu am raspuns la nicio postare de-a ei...
Dar, o pup cu ocazia asta

De fapt, cred ca nu am nicio scuza si ma simt prost ca si eu te-am facut sa te simti asa!
Uite, cand vei veni in romania, ne vomn cunoste si personal si vei vedea ce fete bune suntem !!!!
Nu-i asa zuzulici ????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
miri_mik spune:
ashea mai monicaa!
tupeu dom'le!
tu zici ca ai legume si n-ai cui sa le dai?
io le-as da dar nu le vrea!
sa ma calce guta nu alta!
ma duc la somn sa ma linistesc. tocma l-am anuntat pe sot ca maine fac suplimentare (vreo 6 ore shea, cu totu) si ca nu mai am chef de vacanta. punct. m-a enervat azi asa de tare - ma doare stomacu, mama lui de stomac - ca acu ii dau peste bot cu ce-l doare mai tare. sa se duca singur in vacanta daca are chef.
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Monicaa,
mergeti in Romania? Cand? Am inteles ca in Bucuresti?
Si eu am cautat Aptamil PRE si m-am uitat pe site la Sensiblu si au ceva ce se numeste MILUPA APTAMIL PREMATIL si banueisc ca e al nostru.
Mi-am luat insa ca sa fiu sigura si trei cutii a 800g de aici.
Pst. Ai PM!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
monicaa spune:
quote:
Monicaa, chiar ieri am savurat niste poze noi cu motanul mic si scump. Sper sa scapati de ham ziua cat mai curand. Invizibila nu esti, iata dovada :-)
Stancutza
..nu stiu daca erau chiar ultimele uploadate. I-am luat Clarei scaunel de baie..la Sascha lui Miri_mik cred ca am vazut.Pai spuneti voi...nu e asta un copil fericit? :)http://good-times.webshots.com/photo/2485789750103538713xifEIw
Mai multe poze nu pun ca sunt nud si vor fi sterse oricum..sper macar asta sa ramana. In orice caz..s-a distrat enorm.
Cat despre ham..luni e ziua cea mare. Mergem la control si era vorba ca va face si o radiografie si sper sa scapam.
Pupici
monicaa spune:
quote:
Monicaa, chiar ieri am savurat niste poze noi cu motanul mic si scump. Sper sa scapati de ham ziua cat mai curand. Invizibila nu esti, iata dovada :-)
Stancutza
..nu stiu daca erau chiar ultimele uploadate. I-am luat Clarei scaunel de baie..la Sascha lui Miri_mik cred ca am vazut.Pai spuneti voi...nu e asta un copil fericit? :)http://good-times.webshots.com/photo/2485789750103538713xifEIw
Mai multe poze nu pun ca sunt nud si vor fi sterse oricum..sper macar asta sa ramana. In orice caz..s-a distrat enorm.
Cat despre ham..luni e ziua cea mare. Mergem la control si era vorba ca va face si o radiografie si sper sa scapam.
Pupici
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui monicaa
Buna dimineata si din partea noastra..cam tarziu e drept..dar astazi am dormit pana la 7, am papat laptic si iar am dormit pana la 9 jumate. Apoi ne-am jucat, eu am si calcat un maldar de rufe iar acum e liniste si pace.
Mai fetelor, vreau sa va spun ceva..sper sa nu va suparati ca ar fi cam greu sa va impac. Dar din cat v-am citit simt ce se poate avea o discutie deschisa cu voi. Eu recunosc ca nu intru asa des pe forum, nu are nici o legatura cu forumul in sine ci cu calculatorul pe care il urasc ..de..defect profesional..sunt programator si normal stau in fata calc peste 12 ore pe zi. Asa m-am invatat sa nu il folosesc pe cel de acasa decat in cazuri de urgentza.La fel si cu tel mobil: la cate cazuri urgente am rezolvat de pe toaleta, in piata cumparand legume si in tot alte situatii absurde am ajuns sa il urasc ptr ca pot fi gasita oriunde. Da asta e alta poveste..revin la subiect.
Deci eu intru mai rar pe forum dar si cand intru am sensatia ca vorbesc singura. Doamne fereste nu am pretentia sa ma bage toata lumea in seama, dar efectiv mi se pare tare greu sa intru in clubul vostru. Va cunoasteti de cand aveau bebeii 3-4 mm in burtica, ati trecut prin multe impreuna, va si cunoasteti personal multe din voi.Asa ceva e greu de recuperat..recunosc cu mana pe inima. Sunteti un grup bine inchegat, atat de bine, ca parca altii nu au loc. Nu ma cunoasteti, nu stiti mai nimic despre mine si retinerea ca sa ii spun asa poate fi de inteles. Dar si cand povestesc ceva de ex despre Clara sau despre mine, reactiile sunt inexistente. Pe de alta parte daca scrie vre-o veterana ca s-a scarpinat copilul dupa ureche, tot forumul felicita in cor si se intrece in a se minuna. Inca o data, nu mi-o luati in nume de rau. Nu fac reprosuri ci incerc sa va explic cum se vede din afara sau cel putin cum vad eu lucrurile asta ca sa nu generalizez ca asa obiectiva nu sunt nici eu.
So…asta e pasul meu. Mi-a place tare mult sa fac parte din grupul vostru dar nu prea stiu cum sa ajung sa fac parte din el. Poate reusiti sa ma ajutati, asta in sperantza ca dupa mesajul asta nu primesc de tot reject.
In alta ordine de idei..
Elenutza..super..daca doctorul sta in bloc cu mama ta e perfect! Poate poti sa imi trimiti detaliile pe PM sau am sa te sun oricum cand ajung in tara. Am inteles ca mama are tel tau. Chiar..tu cand incepi serviciul?Si Eva..e mai bine cu durerile?
Anandrei..mersi..am si trimis instructiuni precise mamei sa caute sa vada daca gaseste si ce Aptamil gaseste.
Pupici
Monica, noi pe-aici cand o zuza se plange de invizibilitate venim cu
- virtual, desigur
Si Miri a explicat foarte bine ce se intampla; nu e cazul sa te superi; e bine sa ne "tragi de maneca" - adik sa scrii mai mare ca sa vedem.
Si, acum eu amvrut sa te-abordez intr-o chestiune "off topic" prin PM, dar am zis c-o sa vezi (dak te lasa bubulina) dak scriu direct pe forum. Dak nu "vezi" insemna ca n-ai timp si nu ecazul sa-ti dau PM.
pentru printzesa CarlaRoxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Sofia Elena - 21.01.2008