Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

quote:
citat din mesajul lui iepurila

Deci sunt denaturata. Cea mai denaturata.....
Nu stiu inca cum o so cheme pe bebitza noastra. Tot ce am facut pana acum in acest sens e sa dau CTRL C si CTRL V la niste liste de pe net.

Si gata. Nici macat prima selectie de pe acele liste nu am facut-o.

Stiti cumva remediul? Pe undeva, prin adancuri inca mi-e teama sa aleg un nume. Inca am multe temeri .........

hahahaaaa! ce m-am distrat. mi-era teama ca eu sint singura. si asta cu copy/paste - si eu la fel, am luat-o sistematic, pe o lista cu nume de toate nationalitatile, am ajuns pe la B...

si inca la noi e mai nasol, ca no-name e mai bine decit Nedelcu. deja facem slalom gramatical cu acordul in gen.

si mie mi-e frica, mi se pare chestia cea mai delicata.

Nausica27+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

tzitziri, multumesc de ideea cu ikea. poate au mai multe decit in catalogul pe care l-am vazut eu pe pagina lor. acelea nu m-au incintat prea tare. daca ai timp, poti sa verifici?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am pus niste porumb la fiert si am taiat o varza ca sa fac o ciorbica de varza cu bulion iar felul 2 fac un gratar cu cartofi ...uite asa am incropit si eu ceva de papa pe azi.
Si daca tot vad ca vorbiti de nume ma incumet si eu sa modific semnatura sper sa fie prima si ultima data cand o modific!!!

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am citit din urma, felicitari fetelor care si-au vazut bebeii( niste grasani toti) si bafta fetelor care fac eco astazi

lauretta, mussete, mami de alexa, andy, multumim ca ati intrebat de noi!

am invins! uraaaaa! m-am mutat, casuta mea arata bestial, parca nici nu ne vine sa credem cat de frumoas arata totul! am muncit de-am rupt, am avut si ajutoare de nadejde, iar acum nu-mi mai vine sa plec dimineata de acasa!Bebe a fost cuminte (daca nu ar mai sta pe vezica ar fi chiar perfect), a inteles ca am treaba si acum sunt sigura ca aude: am avut tv deschis la muzica tare vreo douazeci de minute, iar dupa ce am schimbat programul, a inceput sa se manifeste. Duminica misca de mama focului, tati m-a suparat cu o chestie si am inceput sa tip la el: bebe s-a potolit instantaneu!
M-a umflat rasul: este bine de stiut ca daca tip o data, tac toti trei(si catelul, bineinteles).
Mai am cateva zile de tras pe la birou, maine seara il aduc si pe Fox acasa ca l-am lasat la o pensiune de catei pe perioada asta si mi-e dor de el rau. Frumoasa treaba, noi muncim si catelul are vacanta!

trebuie sa vad si pozele, sunt curioasa de lucrusoare de luca de mami mussete si de rochie si sandale a frumoasei mamicute mirese!
babytza, tare popa ala

am vazut ca discutati de carduri, in aprilie am facut un credit pentru maica-mea, in iunie l-am achitat integral si astia de la banca mi-au emis(fara sa ma intrebe daca doresc) un card cu 5000 Ron pe el Am avut minte si l-am informat pe sot, ca altfel era nashpa, Acum doar imi spune dimineata: ai grija cu cardul ala! Iar eu sunt fooaaaaaaaarte grijulie, de fapt nu prea am timp de cumparaturi, o sa se convinga cand o sa vada extrasul!(am tocat deja doar 800 ron)

Vasile
27+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya harnicutza ..pofta buna!
Felicic sa stapaniti sanatosi noua casa poate ne pui si niste pozici.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Iata si noua semnatura: nu e neaparat pe placul meu dar trebuie sa i facem pe plac si lui tati!!!!

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
citat din mesajul lui alexa si mami

tzitziri, multumesc de ideea cu ikea. poate au mai multe decit in catalogul pe care l-am vazut eu pe pagina lor. acelea nu m-au incintat prea tare. daca ai timp, poti sa verifici?

alexa simami

Sa stii ca erau cel putin 5-6 modele....adica stiu ca la un moment dat ma amuzam ca era un pat dublu jos si inca unul sus...sii-am zis alui meu ca acum putem face si trei copii...daca nu esti foarte grabita eu zic ca merita sa dai o tura.Sper sa gasesti ceva frumos...eu cred ca as fi gasit asa pe gusturile mele

29+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

fetele. Si noi prin zona, de la discutiile voastre despre mancaruri.
Simodina tin pumnii sa te lase contractiile si sa ajungi cu bine la termen.
Denisa felicitari pt bebe in grafic, lasa ca recupereaza el pana nasti si dup-aia si mai si. Stai cumintica in pat sa aiba timp sa creasca mare si frumos.
maria2004 felicitari pt vestile bune!
nushulica
laureta
babytza

LA MULTI ANI ADA74!
musette multumesc de sfat, le-am spalat chiar ieri la 60grade si intr-adevar n-au patit nimic.
Eva sa vii cu vesti bune de la doctor azi.
Si eu tot pe la sfarsitul lui august de-abia imi mai vad doctorul, pe 20 mai exact si chiar faceam socoteala aseara ca voi fi in saptamana 37 - oare n-o fi prea tarziu? Mai zicea si ca o sa imi ia culturi din col si nu mai stiu ce, pai daca ma apuca nascutul pana atunci si nu mai apuca sa mi le faca? Hai ca incep si eu cu panica..
Felicic sa va fie de bine si sa stapaniti sanatosi noua casuta!

32+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, sa stapaniti sanatosi casa noua....sa ne spui cum reactioneaza Fox...poate nu se mai acomodeaza

29+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

eu nu ma inscriu in clubul panicoase de sept-oct: nu mi-e frica de nashtere! sunt sigura ca o sa fie bine si ca o sa nasc usor, el sa fie sanatos!

de la inceput mi-a fost frica de DUPA, cum o sa ma descurc cu bebe, problema partial rezolvata pentru ca am deja bona, tati mi-a promis ca noaptea il schimba el si-i da papa(dupa perioada tzitzi, bineinteles, doar sa-i las apa in termos sau laptele deja facut in incalzitor)
Eu am familie numeroasa si saritoare, dar ca sa nu lezez sentimente prefer sa apelez la straini(pe care-i platesc, bineinteles), nu am chef sa aud de angoase si orgolii, mi-ajung ale mele!
Vad ca vb de analize, maine trebuie sa merg sa le fac si eu, sa fie gata pana pe 11 august, cand am urmatoarea vizita la dr.

Apropo, vreuna din voi foloseste centura de gravide? M-a innebunit o cumnata sa mi-o cumpar ca sustine burtik si nu mai obosesc asa repede. Pareri?

edit: multumim de urari! poze nu stiu cand fac, o sa incerc si o sa pun, iar lui Fox sigur o sa-i placa, are o terasa numai a lui!

Vasile
27+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput