Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 17
freshanana spune:
eu as gati (dar sa nu ma omoratzi pls) niste crispy strips cu usturoi 
cred ca ma duc sa imi gatesc astea peste vreo ora
si cu ...pepsi
nu vreau sa fiu rea dar chiar asta as manca
desi mami a facut branzoaice...daca mai e loc
de pranz avem pilaf (fara carne), carne de porc la cuptor si supa de rosii (cu smantana)
34+ 
AMR 42 zile !!!
puiutz
dyanira spune:
Banu cum faci vinetele la cuptor ca m-ai omorat...
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
freshanana spune:
joy cum a fost la metallica [punk] ??
a plouat tot concertul ?
34+ 
AMR 42 zile !!!
puiutz
Codruta27 spune:

Pentru toate burticile care merg astazi la doctor.
Andy, imi pare rau ca suferi si tu. Sper ca statul in pat sa ne mai calmeze un pic.
Musette, super haioase lucrusoarele pentru bb. Pana la urma ai optat pentru Albumul Bebelusului meu![]()
Eva, un adevarat sportiv ascunzi in burticuta, mamico!
30+
Vlad
Bebe mic
angelynna82 spune:
quote:
citat din mesajul lui freshanana
eu as gati (dar sa nu ma omoratzi pls) niste crispy strips cu usturoi
cred ca ma duc sa imi gatesc astea peste vreo ora
si cu ...pepsi
nu vreau sa fiu rea dar chiar asta as manca
desi mami a facut branzoaice...daca mai e loc
de pranz avem pilaf (fara carne), carne de porc la cuptor si supa de rosii (cu smantana)34+
AMR 42 zile !!!
puiutz

crispy strips si usturoi
29+ 
Bebe
Eco
freshanana spune:
angelynna esti din bucuresti, nu ?
aveti vreo cel putin 2 kfc-uri la voi (daca avem noi 2 , voi cred ca aveti mai multe)
scuze de pofta dar asta as vrea
ps: poate il rogi pe tati sa ia la pachet
mie imi provoaca un pic de arsuri crispy dar merita
34+ 
AMR 42 zile !!!
puiutz
denisa.g spune:
Fetelor... m-ati omorat cu mancarurile voastre 

Eu inebunesc de durerea de stomac = arsuri si nu mananc carne tocata, prajeli, ardei, varza, fasole, condimente..............meniul meu e : supa de galuste si pilaf de orez! Ce-ar merge niste cola cu vinete la cuptor!!!!
Iepurila - nici eu nu stiu cum o sa-l cheme pe baietelul meu. Am dechis o pagina cu denumirea lista nume si atat:e goala!!
32 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
tzitziri spune:
Nocom, asa cum a zis si Nusha si eu am comanda din 25 iunie....mai astept pana spre sfarsitul saptamanii asteia sa vedem ce si cum si daca nu si nu incep procedura de recuperare a banilor.
Kid, nu pui si poze cu lucrusoarele de la bimbomarket?.Azi de dim mi-au ajuns si mie..dar pana diseara nu ajung acasa sa le vad
...traiesc doar din descrierile 'soacra'mii' si astept cu interes sa ajung acasa diseara
. Si eu sunt fff incantata de cum au trimis comanda si de cat de prompti au fost...o sa ii laud pe unde mai dau de gravidute cumparacioase![]()
Mami de Alexa, daca tot ajungi in Bucuresti da o fuga pana la Ikea..mie mi-au placut cateva modele de paturi supraetajate, desi nu am nevoie deocamdata...dar le-am retinut pe unele cand am cascat ochii pe acolo.
Musette, ma bucur ca esti bine
...sa vezi ce bine o sa fii cand o sa iti vina si comanda
...diseara o sa vad si eu cum arata cand ajung acasa, asa ca daca e fac poze si le pun maxim maine
...dar tare 'profi' mi s-au parut
..al meu asteapta deja sa dam a doua comanda (desi nu ne e clar deloc ce ar mai contine), dar si el a fost suparat pentru laredoute ca vrea sa recupereze![]()
Gargaritza, la fel am si eu cu buricul
..pana acum parea ca iese, acum depinde de pozitia lui bebe (cred)....cand intra, cand iese![]()
29+ 
bebe David

aseara orez mexican cucarnita yummy