Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
Codruta27 spune:
De ce nu e neaparat pe placul tau noua semantura, Diana? Suna bine!
Felicic, bine ca ti terminat! Bravo! Asteptam poze.
Off, fetelor, apropo de poze, sper sa ma puteti vedea si pe mine, cel putin pana nasc, asta in cazul in care reusesc sa gasesc decice-ul de descarcat pozele, ca ce nebunie avem noi in saci si in cutii...
Daca nu, dupa ce ne mutam si reusim sa le gasim tuturor un locsor!
30+
Vlad
Bebe mic
LUCUTTA spune:
Andy.p vreau sa-ti zic ca ai avut dreptate cu bb ca azi toata ziua a lovit si numai la ficatel a dat.Sunt ffff happy .
Fetelor voi la cate saptamani a-ti intrat in prenatal si cate zile trebuie sa ai din momentul cand intri pana nasti?
Va intreb pentru ca am auzit ca nu trebuie sa depasesc nu stiu cate zile ca apoi este problema cu indemnizatia sau cu ,concediu de maternitate.
Nu stiu ,credeti ca ma puteti lamuri si pe mine?
26+
baby_boy spune:
freshanana, ciorbita de rosii cu smantana ??? yamiii m-ai omorat ...spune-mi cum o faceti voi..ca tare as incerca-o.
Am renuntat la ficatei cu orez deseara..intra in meniu mamaliguta cu branza si smantana si peste prajit ![]()
Doamneee mi-au revenit poftele..numai la mancare ma gandesc
29 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
baby_boy spune:
LUCUTTA prenatalul si postnatalul pot sa aiba maxim 126 de zile ..din astea doar 42 sunt obligatorii si le iei postnatal ca o conditie sa iei dupa aia indemnizatia de 600+200. Eu de exemplu o sa le iau 63 inainte si 63 dupa..bine aproximativ..ca data exacta a nasterii nu am cum s-o stiu.
29 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
dyanira spune:
Codruta imi placea mai mult Andrei Eduard dar daca tati nu si nu ca el vrea Tudor ca asta e numele lui preferat ce sa facem ii facem pe plac, ba chiar a ajuns sa imi zoca ca la nume avem dreptu 50-50% adica eu un nume el un nume
Acum a trecut la alte negocieri: el ar vrea Tudor Andrei dar sa isi mai puna pofta in cui numele care il propune mama e primul ca ea se chinuie cu copilul.
Apropo voua cum vi se pare ca suna mai bine: Andrei Tudor sau Tudor Andrei????
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Nausica spune:
quote:
citat din mesajul lui dyanira
numele care il propune mama e primul ca ea se chinuie cu copilul.
Apropo voua cum vi se pare ca suna mai bine: Andrei Tudor sau Tudor Andrei????
vezi? de aia nu gasesc eu nume pentru Nedelcu.
si hai sa-ti mai spun ceva. Andrei va fi scos automat in fata pentru ca e nume de sfint si o sa-l serbati de sf Andrei. daca il pui pe Tudor al doilea, o sa fie ca si cum n-ar fi.
stai, nu da! mi-am dat si eu cu parerea, ca doar asta voiai.

Nausica
27+ si bebe Nedelcupoze
dyanira spune:
Nausica nu dau!!!!Chiar iti multumesc ca iti dai cu parerea!!
Numele de familie e Popescu si mi se pare ca suna mai bine Popescu Andrei Tudor![]()
Sau poate doar mi se pare , poate ca o fi mai bine Tudor Andrei.
Tu nu ai nici o varianta pentru Nedelcu???
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
andy.p spune:
Lucutta ma bucur ca te-ai linistit
.Eu de ex. imi iau tot prenatalul si postnatalul dupa ce nasc.Acuma fiecare face cum crede ca e mai ptr ea.
Dya mie imi place Andrei Tudor,dar eu sunt subiectiva
.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
CD27 spune:
Hello burtici, am incercat sa citesc din urma, dar sunteti harnice si eu am tare mult de munca 
, imi vine sa imi iau campii
, dar am vazut vesti bune de la dr, bebelini in grafic si burici care merg la eco, n-o sa nominalizez dar:
scot agitatele pentru toate burticile care merg la dr astazi 

sa veniti cu vesti bune
Felicitari pentru bebelinii in grafic 

Va pooop pe toate si sper sa am timp diseara sa intru sa vad ce vesti aduceti

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Muuh spune:
dya Mie imi place sau Tudor sau Andrei. Amandoua sunt doua nume frumoase iar eu sunt fan un singur nume (eu port un singur nume si probabil asa se si explica). Cat despre doctor, incearca sa te linistesti pana pe 4 august. In fond este foarte important ca un doctor bun si cu care comunici bine sa iti urmareasca sarcina. La nastere, naturala sau cezariana depinzi destul de putin in mod direct de el. La cezariana vine taie, scoate copilul si a plecat, de cusut se ocupa asa zisi "mana a doua" iar la naturala ai nevoie foarte tare de moasa, ele stiu deobicei mult mai bine sa ajute mamele. Doctorii nu stau intotdeauna pe tot timpul travaliului acolo si fac treaba de final mai mult.
Miruna
32+ si Alexei (13.07.2006)