Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
musettepink spune:
Felicic felicitari pt casuta noua!!!!!!!!ce frumos!!!!
Andy
sunt mai bine,mai am mici junghiuri dar daca dr a zis ca sa nu le bag in seama le ignor total.Tu cum mai stai cu infectia?a trecut?sper ca neuronu' gravid nu face confuzie!
Iepurila dar de ce iti este teama ??eu zic sa incepeti sa va ganditi la nume ca sa aveti timp sa-l alegeti pe cel potrivit.hai curaj!
Codruta merci
,am luat albumul albastru,mi s-a parut mai dragut decat celalalt pe care l-am facut cadou la toate cunostintele cu bebei.![]()
Tzitziri a venit coletul.ura...super,cred ca stai ca pe ghimpi,abia astept sa-mi spui ce si cum.Eu il am sub observatie pe al meu.sper sa vina maine sa nu trebuiasca sa astept pana luni.Deci in total in cate zile ti-a venit?
vreau si eu supa de rosii..........
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
Muuh spune:
Inca ceva legat de greutatea bebeilor la nastere. O greutate mai mare nu inseamna neaparat si un copil mai sanatos. Ganditi-va ca fiecare avem ritmul nostru de crestere/ingrasare conditionat de tot felul de factori, printre care si genetici si asa sunt si puii care cresc la noi in burta. Asadar nu va mai luati dupa ce scriem fiecare, considerati ca asa cum este al vostru este el si nu poate fi comparat cu niciun alt copil.
Miruna
32+ si Alexei (13.07.2006)
LUCUTTA spune:
Baby boy ,daca am inteles eu bine atunci pot intra la 31 de sapt si vreo 4 zile si imi raman 61 de zile aprox pana nasc si pentru postnatal imi ajunge atunci?ca nu prea inteleg cu postnatalu,cu alea 42 de zile .
tzitziri spune:
Musette, uite aici:
24 Jul 2008 10:10 Bucharest Delivered
24 Jul 2008 07:38 Bucharest Import Received
24 Jul 2008 07:26 Bucharest Out For Delivery
23 Jul 2008 12:56 Bucharest Import Received
23 Jul 2008 08:49 Vienna Consignment Received At Transit Point
22 Jul 2008 10:40 Vienna Consignment Received At Transit Point
21 Jul 2008 19:28 Milan Intl Road Hub Consignment Received At Transit Point
18 Jul 2008 20:53 Roma Cinecitta' Shipped From Originating Depot
18 Jul 2008 18:11 Roma Cinecitta' Consignment Received At Transit Point
dar vreau sa iti spun ca la 10 10 chiar era livrat...adica nu e ora 'din burta'![]()
29+ 
bebe David
andy.p spune:
Musette nu faci confuzie sunt bine,tre sa ma duc sa o repet sa vad daca mai iese ceva ..sper ca nu
.Sper ca si Xor a scapat de ea.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Codruta27 spune:
quote:
citat din mesajul lui dyanira
Nausica nu dau!!!!Chiar iti multumesc ca iti dai cu parerea!!
Numele de familie e Popescu si mi se pare ca suna mai bine Popescu Andrei Tudor
Sau poate doar mi se pare , poate ca o fi mai bine Tudor Andrei.
Tu nu ai nici o varianta pentru Nedelcu???
Diana34+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Mie imi suna mai bine Andrei Tudor Popescu. Chiar si Popescu Andrei Tudor!!! In afara de asta se serbeza si Tudor de Sf. Toader, care e candva in Martie. Sa vezi party-uri mamico!

30+
VladBebe mic
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui tzitziri
Musette, uite aici:
24 Jul 2008 10:10 Bucharest Delivered
24 Jul 2008 07:38 Bucharest Import Received
24 Jul 2008 07:26 Bucharest Out For Delivery
23 Jul 2008 12:56 Bucharest Import Received
23 Jul 2008 08:49 Vienna Consignment Received At Transit Point
22 Jul 2008 10:40 Vienna Consignment Received At Transit Point
21 Jul 2008 19:28 Milan Intl Road Hub Consignment Received At Transit Point
18 Jul 2008 20:53 Roma Cinecitta' Shipped From Originating Depot
18 Jul 2008 18:11 Roma Cinecitta' Consignment Received At Transit Point
dar vreau sa iti spun ca la 10 10 chiar era livrat...adica nu e ora 'din burta'29+
bebe David
merci, si al meu e la Viena deci am sanse ca maine sa vina,ura!!!!!!!Sa ne zici diseara impresii!

Andy bafta sa nu o mai ai!

asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
freshanana spune:
dyanira mie imi place mai mult tudor andrei, dar in final voi sunteti cei ce decideti, si mai important: tati se duce la primarie sa il declare si tb sa negociezi cu el
baby_boy spre rusinea mea eu nuj sa fac supa de rosii, mama a facut-o. eu o incalzesc la microunde, pun smantana in ea si o pap (nu f calda, e mai buna rece ca e racoroasa)
am ramas cu gdul la crispy pt ca dupa pepsi mi s-a facut rau si am bagat 2 branzoaice la burdihan. asa ca deocamdata pauza de masa.
am primit salteluta de joaca de la bebelusultau. fi-miu asta mare a si instalat-o si s-a bagat in ea. in fine, lui nu i-am luat cd a fost bb ca nu stiam ca exista. e asa de incantat...ma distreaza. il las sa se joace cu lucrurile lui bb pt ca bb nou are mai multe kestii decat primul copil si nu vreau sa se simta frustrat sau dat la o parte
o sa fac poze la lucrusoare si saltelutza azi sau maine. si la burtica (andy_galro).
toate si ma duc sa fac siesta.
asteptam mamicile de la eco si pe eva de gineco cu vesti bune
somn usor de pranz
34+ 
AMR 42 zile !!!
puiutz
tzitziri spune:
Musette, si ca sa fie si mai 'atatator' ajung de-abia la 9 acasa...ca azi ma duc si la cursuri prenatale....asa ca mai e de asteptat ![]()
29+ 
bebe David
gargaritza85 spune:

burticilor
Ada
sa ai o nastere usoara, un copil sanatos si plin de viata!

musette esti mai bine din cate vad, sau ma insel? sper ca nu, si ca totul este in regula 
felicic felicitari pentru mutarea in casa noua, sa o stapaniti sanatosi si fericiti!
ma inscriu si eu alaturi de tine in clubul celor carora nu le este frica de nastere. nu am mai trecut prin asa ceva, am auzit o multime de variante despre cum ar fi, si bune si rele (infricosatoare), dar nu ma sperie...cum au putut alte femei voi putea si eu...in plus de ce sa-mi fac griji de acum si sa stau stresata, nu ma ajuta la nimic...tot acolo ajung. ![]()
fresh
Eva bafta la gineco!
bafta fetelor care merg la eco astazi, sa primim numai vesti bune! 
26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea