Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 21
gargaritza85 spune:
am o intrebare intrebatoare....voi cumparati perna la bebe, ca sa doarma pe ea inca din primele zile sau nu? am citit niste chestii cum ca nu e bine sa doarma cu pernuta bebe mic...dar sunt totusi nelamurita...nici perna antisufocare nu este buna oare?
reclam niste suturi in coaste...am senzatia ca ma despica in 2...dar cand vad cum se miscabebe in burtoi, parca uit de durere..o fata are mama
26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Muuh spune:
quote:
citat din mesajul lui gargaritza85
am o intrebare intrebatoare....voi cumparati perna la bebe, ca sa doarma pe ea inca din primele zile sau nu? am citit niste chestii cum ca nu e bine sa doarma cu pernuta bebe mic...dar sunt totusi nelamurita...nici perna antisufocare nu este buna oare?
reclam niste suturi in coaste...am senzatia ca ma despica in 2...dar cand vad cum se miscabebe in burtoi, parca uit de durere..o fata are mama26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Eu nu cumpar niciun fel de perna pentru ca nu ii vad rostul. Alexei nici acum nu vrea pe perna chiar si la noi in pat da pernele la o parte inainte sa se culce.
Miruna
32+ si Alexei (13.07.2006)
andreea_ada spune:
hello fetele , semnam si noi condica azi ![]()
![]()
![]()

31s+ 
http://good-times.webshots.com/album/564187359ukRxhq
_irina_ spune:

a nascut o colega si mi-e groaza sa ma duc sa o vizitez la spital.
Si asa mi-e frica de momentul ala, dar acum sa vad ce si cum... mi se face si mai frica.
Parca as vrea ca momentul nasterii sa vina la timp, sa treaca repede si sa nu imi amintesc decat momentele frumoase, fara lux de amanunte.
31+
- Andreea
dyanira spune:
Irina nu stiu ce sa zic poate ca nu ar trebui sa mergi la spital acum in perioada asta , numai daca e neaparat nevoie.eu stiu de ce iti spun asta pentru ca eu am fost la spital la odobescu in mai cand a nascut nasa mea si am ramas cu traume dar eu nu am avut incotro trebuia sa ma duc ca nu avea pe nimeni mai apropiat in oras.Tu faci cum vrei nu trebuie sa faci ce iti zic eu dar sa stii ca e traumatizant mai ales inainte de nastere.
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
musettepink spune:
Gargaritza
fata curajoasa!Nici eu nu cumpar perna pt bebe,nu-i vad rostul.O sa cumpar doar perna aceea pt alaptat care o sa o folosesc la alaptat daca ma impac cu ea.
irina dar de ce nu vrei sa mergi la spital????eu as merge sa vad bebe mic si sa aflu detalii despre nastere,nu vei ajunge oricum la spital cand vei naste?!?!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
baby_boy spune:
LUCUTTA
din alea 126 de zile doar 42 sunt obligatorii si trebuie sa le iei postnatal..asa zice legea. Deci tu daca stii data nasterii -in caz ca faci cezariana sau ma rog stii aproximativ DPN ..poti sa-ti iei zilele cum vrei tu..daca le vrei pe toate.iti iei si inainte si dupa ..astfel incat sa-ti ramana minim 42 dupa, poti sa le iei si pe toate dupa..e alegerea ta .Unele fete iau doar alea obligatorii dupa nastere..altele le ia pe toate.Eu de exemplu DPN e 15 .10 si in functie de data asta mi-am pus 63 inainte -adica pe 5 august intru in prenatal..iar restul de 63 raman dupa.....ee acum daca oi naste mai devreme..raman mai multe dupa.
Si mai e un aspect..in pre si post natal se plateste 85% din media ultimelor 6 salarii brute dar fara sa se impoziteze ceva..deci se ia mai mult decat salariul normal...ceea ce e avantajos pt. mine sa mi-le iau pe toate. sper ca te-am lamurit. daca nu..intreaba-ma . iti raspund cu mare placere 
29 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
baby_boy spune:
tzitziri de unde ai luat traseul coletului?
as vrea sa ma uit si eu de al meu
29 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
kid2003 spune:
Dya, mie imi place mult Tudor. Bine, imi place si Andrei la fel de mult dar...ii gasesc o buba. Sunt f f f f multi copilasi nascuti in ultimii 3-4-5 ani care se numesc Andrei. La noi in parc sunt cateva zeci
Asta iti zice una ca mine ca i-am pus lu' fii-mea Alexandra (si mai sunt mii de fetite cu numele asta numai la noi in sector, dar deh, asta mi-a placut si nu am vrut sa il schimb). Acum regret un pic ca nu e mai deosebit, pentru ca daca o strig in parc, se intorc vreo 5 fetite...
Tudor e mai rar si e un nume puternic, sonor. Deci eu votez cu Tudor-Andrei, asa ii zici Tudor si il serbezi de Sf Andrei
Si de sfantul Toader, ca tot am auzit ca exista.
Dar si daca ii zici Andrei, tot frumos e, stii cum se zice, asteapta sa vezi bebelusul si iti va "spune" el numele care i se potriveste. Stabiliti atunci ordinea.
bb2