Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 22
nushulica spune:
buna fetelor!!!
in primul rand sa va zic de bebe
este bine merci f bine dezvoltat are capu mare
si femurul cam mic dar dna dr a zis ca e super ok nu ave de ce sa ne facem griji
are 1100g
si sta bine merci cu capul in sus inca nu s-a intors, i-au coborat ambele testicule...pt picioare umflate mi-a prescris detralex si un unguent, mi-a dat de facut analize de trim 3, deci totul in regula![]()
i-am zis ca as vrea cezariana si mi-a zis ca-mi recomanda naturala ca sunt f bine, slabutza am bazin bun, bla bla...acum nush ce sa fac, sotul vrea si el sa incercam natural(de parca ar naste el)
acum sincer nici eu nu sunt chiar impotriva dar am si temerile mele, normal, mai ales ca pana acum am zis clar cezariana
bine, dr a zis ca daca insist imi face cezariana deci nu ma obliga![]()
asa ca cele care nasteti natural sau ati nascut asa incurajati-ma!
simodina
inca nu am dat comanda de scaun,merci de sfat ai mare dreptate eu nu m-as fi gandit, stai cumintica in pat sa prinzi 40s nu 37
denisa g
felicitari pt bebe in grafic!!!nici al meu nu e un grasan dar lasa ca eu ma bucur sa fie sanatos!!stai la pat daca asa ti-a recomandat dr
maria2004
vad ca si tu ai vesti bune!!!ma bucur mult!
multumesc pt galerie!!fresh, andy p,andy_galro(bafta si tie maine)
,babytza,dyanira,baby_boy,angelyna,iepurila,codruta,felicic
musette
si eu visez asa frumos ca tine mai ales la partea cu un bebe cuminte, acum sa speram ca asa va fi
alina ai mare dreptate ca suntem panicoase
dar cine nu e??
eva fix asa mi0am zis si eu azi, ca doar nu vreau sa nasc bebe de 6kile ca fetita nascuta ieri
am zis ca daca e sanatos si in grafic e f f f bine ca , carnitza pune pe el cand ii da mami tzatza
bafta la dr azi!!brrr pe masa![]()
iepu dar chiar asa ce mai cauti la birou??![]()
feli ai grija cu cardul ala

si felicitari pt noua casutza
la curajoasa!!!!
tzitziri cand am citit ce a zis musete ca a venit coletul m-am gandit la ala de la lr
era bine sa fie asa, oricum felicitari pt achizitii pt daviduc
deci...cine ma incurajeaza pt naturala??
apropo la un moment dat daduse cineva un filmilet pe youtube cu o nastere funny parca, eu atunci nu m-am uitat ca nu ma interesa, il mai stiti care e?![]()
27+
DAVID-MIHAI
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui baby_boy
tzitziri de unde ai luat traseul coletului?as vrea sa ma uit si eu de al meu
29
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
daca ai comandat de la bimbomarket iti trimit ei pe adresa de mail care le-ai dat-o un link si acolo vezi traseul coletului.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
andy.p spune:
Nici eu nu iau pernitza,Andy si acuma are un puiutz din acela mic nu-i place..si noapte de multe ori e fara.
irina nu te lasa prada fricii,nu te va ajuta ...poate te va ajuta daca vorbesti cu colega ta,vei vedea ca a trecut si ca e bine si ea si bb-sper ca sunt k.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
iepurila spune:
Musette,
e greu de explicat teama asta continua a mea. Vezi tu, eu sunt o persoana destul de pesimista (adica un optimist cu experienta), si pun totdeauna raul in fata. Asta una la mana.
Doi, am asteptat si am facut tratamente pentru acest ingeras mai bine de trei ani. Si acum.... mi-e frica sa cred ca traiesc minunea asta.
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma ajute in continuare, sa ma vad si eu la peste 33 de saptamani.
Doamne ajuta la toate gravidutele.
Va pup pe toate
Eu, iepurica
26+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
musettepink spune:
Nushulica felicitari pt bebe sanatos!!!!!!!!
Legat de nastere sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie ca tine,desi eram convinsa sa fac cezarina acum m-am intors un pic din drum si sotul vrea si el ca si al tau natural ba mai mult vrea sa si asiste desi eu i-am spus ca nu e tocmai ipostaza cea mai atragatoare a mea el insista.....pe noi ne-au convins sa incercam si natural persoanele care au nascut natural f usor cu epidurala dar eu inca sustin ca asta e cherstie de noroc....au avut ele bafta....cert e ca acum nici eu parca nu mai sunt asa hotarata sa fac cezarina desi nici natural nu-mi prea surade dar am zis ca ma las in voia Domnului,adica nu ma mai gandesc deloc la chestia asta si vad eu la fata locului ca oricum nu vroiam cezarina programata,asa ca astept sa ma apuce facerea si vad eu daca mor de durere o sa-l implor pe dr sa-mi faca cezarina acu nu m-o lasa sa mor nu????????
!
33+
LUCA
musettepink spune:
Iepurila eu te inteleg si cu teama si cu faptul ca nu-ti vine sa crezi ca acum ai un bebe care creste in tine.Eu am pierdut prima sarcina asa ca inteleg chestile astea....dar mi-am zis ca in acelasi timp trebuie sa ma si bucur putin de perioada asta minunata in care bebe e in burta pt ca nu se stie niciodata daca o sa o mai traiesc!Iar legat de superstitii cu nume si cumparat inainte sa se nasca nu am avut deloc,nu cred in ele dimpotriva cred ca bebe simte ca e totul pregatit pt el si ca-l asteptam.hai ca mai ai putin!
!
33+
LUCA
baby_boy spune:
Ms de raspuns tzitziri..credeam ca e vorba de LR..ma miram eu ![]()
29 

andy.p spune:
Nusha felicitari

Ma bucur ca totul e in regula cu tine si cu bb.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui baby_boy
Ms de raspuns tzitziri..credeam ca e vorba de LR..ma miram eu29
Eu ti-am raspuns iar traseul dat de Tzitziri era de la bimbomarket,nu cred ca la LR au asa ceva.
!
33+
LUCA
musettepink spune:
Stie cineva sa faca capitol nou???????

!
33+
LUCA