Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nusha felicitari penru baby in grafic
fetelor sa nu uitati ca timp de 6 sapatamni, pre/post natal, in functie de cand va luati zilele, veti primi salariul intreg, 85% plateste statul si 15% angajatorul, trebuie facuta o cerere la serviciu pentru cei 15%

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

musete fix asta e si starea mea acum!!!ca sa nu mai zis ca una din surori a nascut natural si ma bate la cap de cand am ramas gravida sa nasc natural ca e muuult mai bine si ma refac f rp, azi cand i-am zis dr ca sora meaa a nascut natural f usor si fara epidurala a zis ca e un motiv in plus pt a ma hotara sa nasc natural

oricum am zis ca cel mai clar ma hotarasc dupa eco de 38s cand vad exact pozitia lui bebe, daca are cordonul in jurul gatului(asta e cosmarul meu) cat cantareste...si altele si vad exact atunci n-are sens sa ma stresez de acum si sa nu dorm noptile

plus ca sunt constienta ca psihicul conteaza f mult la nastere asa ca trebuie sa incep sa vad partea pozitiva a nasterii naturale

andy saru'mana!!!

iepu stiu ce simti!!si noi ne-am chinuit fix 3 ani sa-l avem pe david,si am si pierdut 2 sarcini...mi-e tare greu sa cred ca=l am acum dar mititelu'ma aduce cu picioarele pe pamant cand imi izbeste cate un piciorus in ficat sau col ca sa nu mai zic ca nu-i seara lasata de la Dzeu sa nu ma duc in camera lui si sa mai rascollesc prin hainute si jucarii

27+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui CD27

Nusha felicitari penru baby in grafic
fetelor sa nu uitati ca timp de 6 sapatamni, pre/post natal, in functie de cand va luati zilele, veti primi salariul intreg, 85% plateste statul si 15% angajatorul, trebuie facuta o cerere la serviciu pentru cei 15%

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

27+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

se pare ca este nevoie de capitol nou...hai ca ma bag eu acum si apoi revin.

maryb 25+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput