Colectia de toamna-iarna (204)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MIRIIIIIIII FELICITARI pt. slabit. i-a baga aici reteta, zisei parca de niste pastile, nu?
ca eu burtoiul meu nu-l pot da jos aproape deloc

si cand ne intalnim si noi sa-ti dau avent-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tania, deci cuscra e cazata la tine? Abia aseara mi-a cazut fisa. F frumusel Che, ce sa mai zic de Anna...ia puneti voi poze cu toti cei 4 copii.
Joy, nu vrem sa renuntam la TV. Doar ca sotu vrea sa schimbe monitorul de la PC (defapt ar trebui schimbat PC-ul la ce bine merge), si ar vrea sa impuste doi iepuri deodata, astfel va putea folosi monitorul in loc de TV si in dormitorul mic, acolo unde e calculatorul acum.Partea proasta e ca nu stiu daca sunt ok monitoarele alea. I-am admirat pe copilasii tai, sunt foarte dulci, si mi-a placut poza facuta de Vlad.
Leea, scuze de intarizere, Boghis cu ape termale, dar s nu iti imaginezi vreun Hajdu pe acolo ca e la ani lumina departare de asa ceva...In schimb, cica s-a deschis un nou strand la Felix, care ar fi f fain.
Alina, foarte faine pozele voastre de la mare, ce par luna are Missa, si ce mult ii place apa, cred ca nu ai prea reusit sa o scoti din ea.
Feli, stau aci pe faza sa vad rezultatul testului...totusi ma intreb si eu, nici unul din cei doi doctori n-au vazut o sarcina? Parca e prea mare coincidenta. Am privit cu placere pozele tale de la mare. Ultima data am fost in 1996 iar din poze se vede ca s-au schimbat multe.
Catutza, si mie imi place mai mult Kriszti cu parul mai lungut, dar n-am avut ce face, a trebuit sa il tund ca transpira tare mult. Am vazut pozele de la escapada voastra la munte. Doamne, am si uitat cat e de frumos pe Valea Prahovei, n-am mai fost de ani de zile. Biencuta mi se pare o fetita cuminte si linistita.
Soanso, ai plecat in concediu? Sau maine, ca nu retin exact. Sa aveti o vacanta frumoasa si sa va distrati.In poze, v-ati asortat la culori cu Sorana.
Melku, datorita tie am vizitat virtual o zona in care din pcate nu am ajuns inca niciodata. Foarte frumos peisajul si manastirile, pacat ca nu sunt bani pentru intretinut.
Bic, am vazut pozele tale aseara si nu pot sa spun decat ca sunt absolut superbe. Niste peisaje de vis, mi-a placut tare mult cum dormea Sma , iar voi imi pareti o familie unita si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Am dat send ca pt 10 secunde mi s-a blocat calculatorul si am crezut ca am pierdut bunatate de mesaj

Cuscra draga, sa ai o viata minunata, plina de bucurii si fericire. Sa ai parte de dragostea celor din jur. Te imbratisam si noi cu drag.
Vroiam sa iti spun de mai multa vreme, ce coincidenta...si voi sunteti ochelaristi amandoi, si noi amandoi, ce mai potrivire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

gata, test negativ. Plecam afara, va pup.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Va trebui sa dau un capuccino!
Atunci care o fi misterul?
Sanatate multa, Feli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Intre niste bagaje de Bistrita...

CAMI, sa-ti fie viata asa cum ti-o doresti, sa fii fericita, IUBITA, implinita pe toate planurile si norocoasa!!!!

Catutza, inca nu am pus pozele. Oscilez intre Mitsubishi Colt si Kia Ceed. Grea decizie.

Feli- dereglare hormonala.Cunoooooastem.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

am intrat special sa-i urez Cameliei ,multa sanatate ,fericire,impliniri sa traiesti 100 ani.LA multi ani!

Felicia,mai bine era o sarcina decat alte pb,Duphaston eu am luat pt ami fixa sarcina,tie ti-a prescris sa-ti vina ciclul,e ciudat,eu zic sa mai consulti alt medic,poate iti recomanda fetele pe cineva,sanatate.

catutza,nu iam luat mare scofala socrelei(cosmeticale si o sticla de garone alb).tu ce ai primit la aniversare?

Mandy,, ,mergem la mare din 07 -13 august in Eforie-Sud,porma vreo doua zile la munte pe valea Prahovei,porma merg doar eu cu Sorana la mama la Zalau,deci in total concediu trei saptamani.ma reintorc doar cand imi e gata revovat noul birou.

ai dreptate pe vremeaa lui ceasca era renumita statiunea Boghis,venea lumea vara din toata tara,porma au privatizat-o ,au desfintat casutele ,si au inceput constructia la un hotel.

va pupic ,merg sa pap pepene cu Sorana.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Of, of, of... imi pare rau ca am ratat toate sarbatoritele din ultimul timp asa ca o iau in ordine inversa si dau mii de pentru Camelia, Lavi, MihaelaT, Catutza. Si parca simt eu ca mai era cineva... Cineva, te rog sa nu te superi pe mine...

Mandy, asa pare din poze...

Anda, tu ma faci sa rosesc tot timpul... Locurile erau frumoase, fotograful nu a facut decit sa tina aparatul in mina.

Si asa o birfa mica... m-am mai bagat si eu pe la alte subiecte pe forum, ba cu o cerere de retata, ba cu niste indignari... in fine... si am constatat ca moderatorii nostri au asa un excez de zel de moderare ca inchid subiecte cu frenezie lasaindu-te cu intrebarea sau indignarea in aer.
In plus, porcaria asta cu reclamele cred ca o sa ma enerveze in curind asa de tare incit o sa renunt la forum.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bicule, eu stiu ca tu mananci organic si esti anti-globalizare, dar te rog sa nu parasesti forumul din cauza reclamelor, painea cea de toate zilele a civiizatiei moderne deoarece mica noastra comunitate este mai importanta decat aceste mici frecusuri ..
ref. la inchiderea topicurilor, lasa si aici de la tine ca probabil sunt asa plini de zel moderatorii deoarece este un forum de femei, unele mai relaxate, unele mai frustrate. eu am vazut pe acest forum niste dispute cu niste ironii si niste jigniri de-a dreptul, de numai in disputele pentru parcare in mitocanescul bucuresti am mai auzit. sunt periculoase rau comunitatile de (exclusiv) femei, cand se aprind chestii. probabil de-aia sufla moderatorii si-n iaurt.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bai, eu recunosc ca am fost recalcitranta in unele mesaje, dar m-am mai calmat de atunci. Si de aceea mi se pare injust sa inchida subiecte numai asa, ca pot degenera. Lasa-le sa degenereze si dupa aceea inchide-le. Sau spune clar din start ca aici nu se discuta decit aia si ailalta.
Sincera sa fiu, mi-e dor de ironie de care nu se simte nimeni jignit. Aici cum bagi o ironie cum iti sar vreo 200 de mesaje in cap, plus ca te pomenesti cu moderarea in git. Una e ironia, si alta e jignirea.

Mie mi se pare interesant sa existe subiecte conflictuale pentru ca afli cum gindesc unii si altii pe o tema fierbinte.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput