Colectia de toamna-iarna (204)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Camelia la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de toate lucrurile frumoase din viata!

Feli mi se pare foarte foarte dubios ce se intampla cu tine si cea mai plauzibila cauza poate fi o sarcina.
Daca nu ai mai avut dereglari pana acum (sa poti fi la o menopauza precoce sa zicem) e f ciudat ca nu-ti vine ciclul dupa atatea zile de la Duphaston.
Dereglare, dereglare, dar chiar asa?!
In concluzie eu pariez 95% ca e ce-am zis noi [:-)].

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc din suflet, dragelor pentru uraturi-muraturi!
Sa va dea si voua Dumnezeu sanatate multa, noroc si fericire!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

asa deci, este ziua ta Camelia.... sa fii sanatoasa, fericita, sa-ti fie viata un izvor de bucurii, sa te bucuri de fiecare rasarit de soare si sa ai numai urcusuri pe fagasul vietii LA MULTI ANI

cand am deschis DC-ul, aveam asa senzatia ca-i zi de "uratura" dar nu-mi aminteam si pace ce si cum.

FELI sper sa te lamuresti ce-i cu sangerarile alea. si cum am mai spus-o, cand am inceput sa citesc mesajul tau, eram sigura ca ne anunti ca este . asta era feeling-ul meu.
la altceva...numai la o dereglare hormonala ma pot gandi. ar mai putea fi un fibrom, dar daca ai facut eco si nu s-a vazut nimicutza...
si chistul ala era pe ovare ?

edit: Feli, cam la ce ora faci testul?? adica daca sta Cristi la pc sa stiu cand il dau la o parte....

edit 2: am renuntat la condus. adica il duceam pe Cristi dimineata la serv si il luam dupa amiaza, dar zilele astea a ramas un coleg fara masina - a plecat fi'su la Portita - si ar fi trebuit sa-l luam si pe el...doar ca m-am fastacit atata cu el in masina si am avut emotii incat nu-mi mai trebuie condus. poate ies cu Cristi seara prin cartier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
citat din mesajul lui joy04

asa deci, este ziua ta Camelia.... sa fii sanatoasa, fericita, sa-ti fie viata un izvor de bucurii, sa te bucuri de fiecare rasarit de soare si sa ai numai urcusuri pe fagasul vietii LA MULTI ANI

cand am deschis DC-ul, aveam asa senzatia ca-i zi de "uratura" dar nu-mi aminteam si pace ce si cum.

............
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Multumesc din suflet, Joy!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

joy da-l la o parte pe la 7, cel mai sigur

Haideti, pariati? pe un capucino? (decaf, daca sunt )

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Eu ma bag: pariez pe un capucino la urmatoarea intalnire ca esti!

Feli, nu la 7, ca la 7 plec cu fetele in vizita sa-l vada si ele pe finutzu' mic! Hai la saseee!
N-ai plecat de la servici inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

la sase, fie daca vine husbandul pana atunci (ca el il cumpara) Luni ma intorc la scarbici.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Esti acasa si ai atata rabdare?

Silvia mea-i ocupata, spala hainele papusilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FELI si io m-as baga...dar prea-s . stii tu ce stii....este f valabila dereglarea si ma gandesc ca 2 doctori chiar sa nu vada un sac embrionar?
dar, iti doresc din suflet sa fie cum vreti voi.

CAMI cu muuulta placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Camelia ma gandeam ce-ti doresti sa-ti urez sa se implinesca si mi-am dat seama ca nu stiu.Asa ca iti urez de imi doresc eu:sa devii de-a casei la terasa Ambient cafe de pe Dorobanti si sa ai intotdeauna loc de parcare rezervat ptr masina(noua si ce marca iti doresti tu).

Mergi la inceput