Colectia de toamna-iarna (204)
Raspunsuri - Pagina 20
felicia74 spune:
Vazut, in sfarsit pozele lui Bic, BB_alinus si Mandy, f frumoase, tare mi-au placut!
Eu sunt pentru trimiterea unei invitatii in contul comun in cazul in care careva dintre voi are poze noi, nu numai ptr intimitate ci si pentru cei ca mine, care poate cateodata nu avem timp sa urmarim ce scrieti (si astfel putem rata momentul in care anuntati ca aveti poze noi).
Soanso dr nu mi-a dat Duphaston ptr a-mi veni ciclu (mie nu mi-a intarziat pana acum) ci pentru a oprit sangerarea. Concomitent mi-a zis sa fac neaparat o eco vaginala si dozari hormanale. La o saptamana, cand am vazut ca totusi nu se opreste, m-am dus iar si mi-a propus sa fac eco la spital (ca la policlinicile particulare nu gaseam nimic liber). Am refuzat, din pacate, si am mai asteptat o saptamana pana am gasit un loc liber la un dr ecograf (nu ginecolog).
Iar cand am avut rezultatul ecografiei, pac, dr mi-a zis ca intra in concediu, iar eu "l-am fugarit" prin spital, macar sa-mi spuna daca e ceva in neregula cu eco. Atunci mi-a zis ca trebuie sa fac o histeroscopie.
DR nr 2 a zis ca ar fi mai bine sa refac ecografia (cu un dr ginecolog), ca nu intelege unele chestii scrise de ecograf. Deci continui cercetarile, dar vreau sa vina ciclul ca sa pot face dozarile hormonale (le fac in ziua 3 a ciclului si 21).
TTot dr nr 2 a zis ca sangerarea poate sa se fi produs din cauza unui folicul care s-a spart. Poate sa mai revina, poate sa nu
Eu eram cam speriata (mai ales dupa moartea matusii care s-a produs la cateva luni dupa ce a aflat ca are cancer) asa ca intrasem putin in panica. Intre timp, m-am linistit, sunt semi-zdravana![]()
Hai ca v-am plicitisit deja cu problema asta, sorry, hai sa mai discutam si lucruri mai vesele.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Intrebare: ce faceti cand va pun copiii in posturi delicate?
Ilinca are obiceiul sa comenteze cu voce tare, tare tot ce vede: "ia uite nenea, are bandaj la ochi", "uite ce sapca are baiatul", "unde se duce fata".
Dar azi, wow, ce mi-a facut! M-a lovit cu un bat (usor) si a inceput sa strige: "mami, ti-am facut buba pe fundulet! Ai o buba pe fundulet!"
Nu i-am zis decat "gata mami, hai sa intram in scara, ca am ajuns acasa!"
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Hi hi hi...stiam io de demult ca Ilinca are potential la potlogarii!

La intrebarea ta, Feli, raspunsul e ca ma fofilez de la "locul faptei" cat mai repede cu putinta.
----
Noi cica plecam maine dimineata, la ora 7, la Bistrita. Dar acum e ora 23.30 si Adila e la Constanta!!!!

----
Uitati ultimele poze cu bufnitza inclusiv de la picnic, sa vedti ce acrobata am in casa...

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
soanso spune:
neata,poftiti la o 
Felicia ,am inteles acum ,al 2 -lea medic e deocamdata la presupuneri , ori tu ai nevoie de raspunsuri clare,ataca pb pe toate caile pana gasesti raspuns.
Sorana ma pus in situatii asemanatoare,ia zis unei "tanti" cu batic pe strada BABA ,am rosit pana in varful urechilor , iam explicat frumos sa nu mai spuna asa ca se supara .
in alta zi ia tb sa faca la "copacel" in plin centru ,efectiv am dezbracat-o si a facut ,daca cautam un loc mai retras riscam sa faca pe ia.astea doua imi vin acum in minte ,cert este ca deja incepe sa vb(ce nu trebuie) si tb sa fim atenti ce vb in prezenta ei.
Mandy,era pur coincidenta la asortarea imbracamintei,asta pt ca nu o pot imbraca cu ce vreau eu ,ia isi alege tinuta de iesit afara si uneori se schimba si de doua trei ori pana iesim.
Noki,drum bun la Bistrita,unde mai plecati in concediu ?ati stabilit?
SOSO (20 dec 2005)
camelia_daniela spune:
Neatza! Va multumesc inca odata pentru uraturi!
Nu am facut cine-stie-ce petrecere, doar am iesit cu Daria, ai mei, cu nasii si cu sorella la o terasa si ne-am mai relaxat putin ... bineinteles in limita poisibilului cu Daria printre noi ! Noroc ca avea si un tobogan si un leganut la dispozitie si si-a mai facut de lucru cu alti copilasi !
Din lipsa de chef de munca, m-am apucat de vizionat poze ...
Alinush, Amalia e o advarata domnisoara, tare dulce si vesela!
Mi-au placut pozele voastre de la mare!
Pozele Biculetului le vizionasem deja, oricum mi-au placut mult! Sma e o dulce si mi-au placut pozele cu ea dormind pe pledulet in padure!
Noki, Sarah e super-dulce cu ochelari de "mare" (vorba Dariei
) si are un par tare frumos! Referitor la acrobatii ... no comment! 
Feli, tinem pumnii sa fie totul ok pentru tine si sa se rezolve fara complicatii! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
lavi02 spune:
Miri, Mihaelutat & Camelia concediu placut
, sa va intoarceti bronzate, odihnite si cu multe poze!
Noki drum bun la Bistrita!
soanso Duphastonul e progesteron: daca esti gravida "ajuta la fixare" (adica daca dr presupune ca ai deficit de progesteron iti suplimenteaza progesteronul necesar sarcinii), iar daca nu esti gravida, dupa oprirea progesteronului in mod normal iti vine ciclul, ca si la anticonceptionale de altfel.
Feli, sanatate multa si Doamne ajuta sa elucidati problema. Si eu zic sa mergi la eco la un ginecolog bun care stie exact ce poate gasi acolo si cum arata fiecare chestie.
Noki_Lara spune:
Credeati ca ati scapat de mine? Ei bine nu!
Plec maine, ca Adila si-a facut nocturna-matinala aparitie la ora 4!!! Deci ama amanat plecarea pe maine!![]()
Cami- 
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Apropo de "gafe" facute de gaska de colectie:
Intr-o zi in metrou s-a asezat in fata noastra o tinerica - adolescenta cu parul roz si haine uschite in toate culorile pamantului. Bineinteles ca Nati numai la ea s-a uitat tot drumul si zicea: "tanti ale palu loz!"
Incercam eu sa-i distrag atentia dar nimic. So... uneori si "personajele vizate" si-o fac cu mana lor.
Bic unu'i forumul in general, altceva clubul nostru care ne-am crescut copiii impreuna, de la primul test de sarcina. 
Noki si cat stati la Bistrita?
joy04 spune:
buna dimineata.....
FELI nu stiu ce altceva ar putea fi la tine. probabil pot fi mai multe cauze, unele mai bune (cum ar fi o dereglare hormonala) altele mai rele, dar nu vreau nici sa ma gandesc.
sper sa gasesti cauza.
si sanatate.
cu posturile delicate...cam naspa. de ex, am mers in Mega, Vlad nu dormise dupa-amiaza si zici ca-i drogat cand nu doarme. nu ma inteleg cu el deloc. nu aude, nu vede.
si-l apuca pe el, scuipatul pe jos. Doua fete care aranjau marfa in raft, se uitau la el si probabil i-au zis ca nu-i frumos. EL, statea cu capul un pic aplecat - ca sa nu dea pe el - si se uita pe sub sprancene la ele si continua sa scuipe de mama focului.
Bineinteles ca i-am spus ca nu-i frumos, c anu are voie si am incercat sa-l iau de acolo, dar nu s-a lasat pana nu l-am smucit un pic de mana si l-am strans de obraji - cam tare. Apoi cand a vrut sa tipe/urle i-am soptit printre dinti ca sa nu-i aud gura. Cateodata merge si se calmeaza, cateodata mai rau face si uite asa explodez si eu.
LAVI, mi-am adus aminte: de la mine ai primit mesaj cand a nascut Inuta? ca am trimis dar nu stiu daca ai primit sau nu.
NOKI plecarati? ma gandeam ca sa-i arat si lui Vlad pozele dar mi-a trecut. ca el pe unde vede pe cineva catarat, vrea si el...
edit: am inceput sa scriu mesajul la 08:00, dar am avut musafiri la cafea si nu am vazut ca postasei deja..
vai..ce cald este in casa, am 29grade dar este o zapuseala de nu pot sta si-s doar in tricou!
ma apuc de curatenie, maine vreau sa fac mancarica si se seara sau duminica cu noaptea in cap sa plecam sa ne aducem kinderii acasa.
soacra-mea zise initial sa-i lasam 2 saptamani. pana astazi de cand i-am dus a fost si sora ei acolo si normal a avut o sarcina mai usoara ca nu a stat si la bucatarie, spalat...a avut ajutor. astazi pleaca sora'sa si mi-a zis ca sa-i luam pe pitici ca socra-miu vrea saptamana viitoare sa ia graul din alta comuna si ar insemna o zi sau chiar o zi jumate sa ramana doar ea cu kinderii si...nu se incumeta...
lavi02 spune:
Joy nu am primit de la tine, nu stiu ce s-o fi intamplat. Multumesc oricum!
Am primit de la Feli & Maria-Alexia.