Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Mirtha spune:
Eli despre concediul de puericultura mai multe info. dupa ce vin de la MF.
Pina atunci googalesc si incerc sa gasesc actul normativ care reglementeaza acest tip de concediu.
Mirtha 26+
Eva
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
Sal
Nu am mai pucat sa dau pe aici de multisor.
Vad ca in mare sunteti ok...
Corina ce mai face, mai sta in spital? Parca am citit ca nu e ceva grav..sper sa fie totul ok cu ea. Inteleg ca baietelul este fetita acum. Felicitari, sa fie sanatoasa
Catalina, La multi ani! Sa treci cu bine peste toate incercarile
Simona, e bine si cu un frate mai mare, asa e, te mai ajuta, si nu mai ai grija lui, cu imbracat, luat in brate etc...
Cum mai este Radu acum, cu tabara? S-a mai obsinuit? Ai mai vb cu el?
Diana, bafta luni la control. Vezi cu o fentezi pe asistenta , abureste-o bine, sa nu se uite la cantar!
Lorena, nici eu nu stiu cum sa faci cu gradi, poate e mai bine sa amani...vorbeste si cu medicul, cel mai bine. Lasa ca la noi o sa fie si mai "show" cu 2 copii mici..om vedea cum va fi
Mirtha, ai gasit carut si patut de care vrei? Eu nici nu stiu ce sa te sfatuiesc, deci am trecut recent prin alegerile astea...dar nu stiu nici acum cat de bine le-am facut Zic asta pt ca primul carut pe care l-am ales, am zis sa fie cu landou, si apoi sa se ridice cand o sta copilul in popou, dar era groaznic de greu, m-am chinuit 6-7 luni, se desfacea greu...er un carut Hauck..
Apoi am luat unul ok de la Geoby, tip umbrela, cu "coarne" la impins, si deci care nu are bara sa o poti sa si pe o parte si pe cealalta.
Iar patut am avut, si avem ca si Lorena, din asta de plasa, tip tarc, la care am cumarat noi o salteluta tare, din fibra de nuca de cocos. S astii ca s-a ridicat Andreea la 6 luni si o saptamana...deci nu cred ca blocheze procesul de ridicare la copil, noi u am avut problema asta.
Elliov, sa fie sanatos bebelusul, si pe urma aveti timp sa-i cumparati cate vreti!
Maria_k, felicitari, sarcina usoara in continuare si sa fie bine!
Alte chestii nu am mai retinut citind din urma....mai revin daca imi mai amintesc ceva
In alta ordine de idei, pe 11 iulie am implinit si noi 1 an, am avut petrecere de turta, am pos si poze, le gasiti in linkul de la sfarsit!
Pupici
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 22+
Ana Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loren@/loren@.jpg)
loren@ spune:
Mirha eu ti-as recomanda sa cauti pe site magazinul barza-ro.com..pui tu inainte www....de acolo am luat carutul de iarna al Biei si nu mi se pare foarte greu...noi am avut ceva gen MAG ENGLAND PRINCESS....vezi tu pe site....basca ca in 2005 a fost vreo 3 mil si ceva...
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+
Mirtha spune:
quote:
citat din mesajul lui Mirtha
Eli despre concediul de puericultura mai multe info. dupa ce vin de la MF.
Pina atunci googalesc si incerc sa gasesc actul normativ care reglementeaza acest tip de concediu.
Edit Intr-o cautare incipienta , nefinalizata imi apar urmatoarele acte normative Legea nr.210/1999 privind concediul parental si HG nr.244/2000 privind Normele metodologice de aplicare ale legii ce regl. concediul parenta.
Ramine sa mai caut si sa obtin actele normative actualizate la zi.
Mirtha26+
Eva
Mirtha
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loren@/loren@.jpg)
loren@ spune:
Mav asta e..noi ne-am apucat sa ii facem vint.,..ea si-a gasit in alta parte si asta a fost...oricum mi se parea ca sarea calul sa ii dau 9 mil in ultimile 2 luni stind de la 7:30 la 14:30, in conditiile in care nu ii gatea, spala sau calca fetitei, ci doar ii dadea sa manince si iesea afara cu ea si o culca...sa mai zic ca Bia vorbeste deja cu "alea este"...??Nimik educatie, etc, tot ce stie poezii si cintece stie de la mine..ea o pune la Tv la desene si la muzica la casetofon! Beah!
Si uitam..acum 1 sapt. a venit cu ea din parc, cu ochiul umflat si in colt jupuita toata, se si vede intr-o poza din drop ce coaja a facut linga ochisor ca cica a fugit Bia si a cazut. Dar putea sa ramina fara ochi asa aproape a fostSi eu nu accept loviturile la cap si fata cu bona facute...oricum pe maini si picioare e plina de semne, dar la cap si fata simt ca mi se face rau daca i se intimpla ceva si cu persoana platita sa aiba grija de ea...Off..
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+
Mirtha spune:
Loren , Monicabo multumesc pentru opinii.
Loren imi este cunoscut site-ul deci voi incerca sa vad cam ce produse au.
Cind ne vom decide si la patut , va anunt. Sper sa nu ma lase nervii ca de albit parca mi se pare ca am inceput.
Mirtha 26+
Eva
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Lorena, acum te inteleg! In acest caz, mai bine fara zgripturoaica hrapareata. Nu-ti va fi usor (cel putin la inceput), dar sunt sigura ca te vei descurca foarte bine singura!!!Si eu la fel!
26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
elilov3 spune:
mirtha iubita nu enici o problema am incercat sa vb cu gineca T dar nu imi raspunde probabil este ocupata
...revin mai tarziu
monicabo bravo felicitari
mav ma bucur ca Sebi va fi un real ajutor e bine ca nu e rasfatat si nu e dependent de mami
loren@ asta e cu bonele unele sunt scumpe, dar bune altele sunt ieftine dar la capitolul cultura sunt jale...soacramea cand fost sotul mic avea o batranica care avea grija de sot...fusese profa la viata ei si nici pretentii de bani nu avea..eu merg tot pe mana batranicilor..oricum la mine nu va fi nevoie il dau la soacra ...imi place cum e crescut sotul 23+
Dimitrie
Mirtha spune:
Oooo scuza-ma ca ma bag in discutiune dar pentru prestatia pe care ai descris-o e mult 900 lei.
Pentru atare prestatie - eu deja caut femeie/bona - voi pretinde clar si fara discutii gatit. Restul calcat , spalat nu sunt o asa problema.
Educatie , dezvoltare aptitudini partial se va ocupa (dupa cele 8 luni in care voi linga bebe)in principiu mama care are program de invatatoare si o super pregatire profesionala , deci se va pune doar problema a 4-5 ore dimineata cind bona va fi doar sub supravegherea bunicului , a tatalui meu . Iar apoi dupa ce mama se va odihni de la picii ei va trece la picea mea .
Pt. curatenie am deja pe cineva o data la doua sapt. Deci nu va mai fi cazul.
Ati vazut ce le-am programat viitorul ? Numai sa imi tina mie figura ca restul....va veni de drag.
quote:
citat din mesajul lui loren@
Mav asta e..noi ne-am apucat sa ii facem vint.,..ea si-a gasit in alta parte si asta a fost...oricum mi se parea ca sarea calul sa ii dau 9 mil in ultimile 2 luni stind de la 7:30 la 14:30, in conditiile in care nu ii gatea, spala sau calca fetitei, ci doar ii dadea sa manince si iesea afara cu ea si o culca...sa mai zic ca Bia vorbeste deja cu "alea este"...??Nimik educatie, etc, tot ce stie poezii si cintece stie de la mine..ea o pune la Tv la desene si la muzica la casetofon! Beah!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+
Mirtha
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Diana,Elilov,Brie,Andreyutza,Mirtha,Simona,Loren,Alexa,Bebecris,Mav,Monicabo si tuturor fetelor . Va multumesc din suflet, sa dea Dumnezeu urarile voastre sa se transforme in realitate, sa va fie bine si sa aveti o viata frumoasa asa cum este si sufletul vostru.
Va pup si va multumesc pentru gandurile bune, pentru ca aveti timp sa va mai ganditi la mine, ca ati incercat sa imi alinati durerea, SI IN PRIMUL RAND CA ATUNCI CAND AM AVUT NEVOIE ATI FOST PRIMELE CARE M-ATI AJUTAT. Ma rog pentru puii din burticile voastre si atunci cand va spun ca sunteti speciale sa ma credeti si sa stiti ca nu sunt pupincurisme. Hai ca s-a dus naibii toata sensibilitatea.
Va pup si imi sunteti tare dragi.
Catalina