Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am luat si eu si Sab Simplex si Bonisan ca sa le incerc pe amandoua, poate una dintre o sa functioneze impotriva colicilor. Nu-mi place sa fac experimente pe ea dar nici nu pot s-o las sa se chinuie saracuta, asa de tare se zvarcoleste si plange...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Dara poti sa-i picuri direct in gurita.Eu asa fac,nu mai folosesc pipeta.
Printesa mea tuseste...se poate asa ceva?Azi am auzit-o de mai multe ori.Si acuma sta cumintica pe pat si tusestee.Help!Ce sa fac?

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Cine imi explica si mie cum imi pot schimba semnatura, ca nu stiu .???? Asa ca la fraieri ca chiar nu ma pricep.

40+AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

felicitari tuturpt pt cresterea in greutate a bebeilor!!!

cat despre Camy nu mai am cuvinte dar din cunoshtintzele mele medicale ce i lui Darius s-a intamplat mi se pare tragic

ieri mi-a zis cineva: "VAI,ai ramas gravida!!" m-am simtzit asha maree!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Va rog cine poate completa in lista ea a avut la nastere 50 cm , multumesc mult.

40+AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cand am zis si eu ca a adormit si am vrut si eu sa ma culc putin, s-a si trezit si a inceput agitatia...Cand o sa adoarma in sfarsit nu o sa treaca mult si o sa vrea sa pape, ca deh, au trecut cele 3 ore...Offf

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina multumim.
Mariana habar nu am, oricum noi avem inca domiciliul in ro ca nu avem aici cetatenie sau ceva, deci inca avem buletine de ro. Da nu m-am interesat am inteles ca se poate da nu stiu sigur oricum aici putem aplica pt ca Flo are nr din ala de asigurare si numai daca ai din ala poti aplica pt alocatie.
Aici vine a doua zi moasa apoi la 5 -7 zile apoi la 10 si mai vine la 5 sapt si la 10 zile vine si health visitor astia de ocupa de nutritie cantarit masurat bebele. Si mai vine azi sa o cantareasca tantea si apoi merg eu cu ea la clinica cand vreau adik ei au in fiecare sapt cantarit si masurat si etc si o masoara si pe Ari daca vreau sa treaca in caiet da am zis ca nu are rost sa merg spatamanal am sa merg odata pe luna sa avem o evidenta si noi.
Fug sa pun pe Ari la nani si sa intind niste rufe si dupa raman cu Ami jos sa asteptam sa vina tesco cu papitza si tantea asistenta.
Fug a venit tesco...

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Of fetelor abia mai am timp sa intru pe forum.
Azi am fost la dr cu Raluca si mi-a dat sa-i dau jumatate de fiola de calciu amestecat cu un pic de ceai Baby Drink pt prevenirea rahitismului.Voi dati la bb asa ceva?
LA MULTI ANI Ladymina!
Ioana ce nasol ca ai probleme cu sanii.
Kimmy eu stiu ca de 3 ori pe zi cate 15 picaturi se da Sam Simplexul.
Mada sa ne spui ce greutate mai are Amira si ce mai zice moasa despre ea.
Va pup ca azi vine verisoara mea sa o vada pe Raluca si tb sa ma ocup de fetita sa arate bine!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Vesti nu prea bune de la Camy...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Uffff mai, biata Camy....
Astazi chiar mergeam si ma gandeam la ea in parc...imi rasunau in minte cuvintele dr cand i-am povestit de Darius. Si anume..."asa ceva vine la pachet si cu o alta problema, de regula la capusor"...:(((

Ioana uof ce patanie cu sanii! Imi pare rau!

Bujo si tu? Ai grija mare si mulge-te incet incet, ca sa nu fie mai rau! Tin pumnii sa treceti cu bine peste problemute!

Didisor bravoo Aidei pt greutate! E o dulce cu fesul ei!

Madutz asteptam vesti bune despre Ami cea lungana!

Kim eu stiu ca de 3ori/zi se da sab simplexul!

Dara e o dulcica Denisuca! Picaturile de vigantol eu i le dau direct in gurita. La fel si sab simplexul. A mea deschide gura maaaareee...noi ii spunem "operatiunea pelicanul".

Ma duc sa-mi fac floricele si sa stau langa mandrutza mea si sa rontzai. Si sa-l asteptam pe tati. Fripturica e in cuptor, se face inceeet asa....vremea asta te trage numai la somn...

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput