Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

of, ce rau imi pare ca nu avem vesti mai bune despre Camy si Darius

Noi azi am avut o zi mai buna ca ieri, am citit la subiectul cu colicii ca si ceaiul anticolici baut de mama ajuta asa ca am pus in ceaiul meu si un pliculet de Baby Calm, tot de la Fares si azi am trecut de perioada H fara niciun siropel, doar cu mami alaturi vorbind pe o voce neutra si cu citeva caraieli si scremete. Si a durat si mai putin, doar de pe la 9 la 11.30... Apoi am dormit amandoua ca valizele, Garga lipita cu burtica de mine, mama, ce-am mai sforait...

Mina La multi ani!, multa sanatate si o nastere usoara, un pui cuminte si sanatos iti doresc

Ioana, cumplita experienta cu mastita, bine ca ti-ai revenit, pana la urma cresc puii si cu formula foarte bine

Vitamina D eu i-o dau seara dupa baita, cand facem toaleta, ii pun 2 picaturi direct in bot. Am bagat-o in rutina de seara ca sa nu uit...

Tecky si mie vrea doctorita de familie sa-mi dea calciu pt fata dar inca n-am luat reteta. In schimb am auzit ca-i nasol la gust. Sa ne zici cum se impaca Ralucutza cu el ca mi-e groaza, mai ales ca Nancy nu prea bea ceai...

Ah, si azi am primit aspiratorul nazal cu baterii si am scos caracatitele din nasul puiului , abia asteptam sa vina ca aseara fornaia ca un calut.

Estimativ, avem stransi pentru Bebe Darius in jur de 1100 de lei. Cine ia legatura cu Camy, Bujo sau Mina, intrebati-o daca are nevoie sa i-i transferam.

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Vreau sa incep prin a-mi cere scuze fata de voi… Am disparut ca “magarul in ceata” si nu am mai dat niciun semn… Adevarul este ca abia astazi este ultima zi oficiala la job (eram sigura ca o sa patesc ca si Boti dar se pare ca balerina mea e mai lenesa si nu doreste sa-si faca aparitia) iar seara cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai intai.

Felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa va traiasca pepenasii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

Am citit cu sufletul la gura fiecare mesaj si m-am rugat alaturi de voi pt mamicile aflate in dificultate. Sper din tot sufletul ca acum sa fie bine si bb Darius!

Sun jos palaria! Mi-ai mai dat o lectie de viata! In timp ce huleam si imi repetam in gand ca nu se poate sa ti se intample asa ceva, nu tocmai tie, nu tocmai Theodorei, ai aparut pe forum cu un mesaj plin de intelepciune si maturitate in care nu ai acuzat pe nimeni, ba mai mult, ai considerat totul o “incercare” a destinului.
E minunata Thea, dar nu ma mir ca doar are cu cine semana!

Narci imi pare rau ca trebuit sa treci prin asa ceva!

Ladymina la multi ani si multa sanatate! Multumim ca ai pastrat legatura cu Cami! Nastere usoara si un bb sanatos tun!

Dragi mamici va urmaresc postarile cu sufletul la gura in speranta ca in curand imi voi tine si eu minunea in brate si cu siguranta am sa trec prin aceleasi nelinisti ca si voi. Imi sunt f utile sfaturile voastre!

Promit sa scriu mai des!

Va pup pe toate (scuze ca nu nominalizez) si va doresc numai bine!

38+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BUNA FETILI!!!

ieri am intrat, am citit, am scris si s-a sters, asa ca nu am apucat sa rescriu ca am facut trebi.
Am citit de Camy. azi m-am dus in sfarsit la banca sa pun banutii si nu aveam buletinul la mine!Toanta!!!

IAm aflat ca doctoresa mea pleaca in concediu pe "20 si ceva..."si iar am facut depresie! asa ca, VIOLETA29 tu te rogi sa nu nasti pana pe 18, eu vreau sa nasc pana pe 20 si ceva sa o prind aici. Of, de ce mi-a fost mai frica, nu am scapat. dar poate am noroc. Oricum ea zice ca se naste mai repede de 30 august, asa ca...poate are dreptate.

am o problemioara. Care ANCA a nascut? ca nu stiu ce sa scriu la poezie.

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

TURTU am vazut ca ziceai de mine sa ma asteptati pana in august! mai avem pana atunci!!!desi...cateodata ma gandesc ca asa de repede trece timpul....

MINA
MORCOVEATZA , ma bucur ca v-a placut!
MONALAC ai gasit poezica????
ANNABABY ma bucur ca ati inceput sa va acomodati una cu cealalta. dupa ce inveti de toate, vin la tine la un curs.

Ma duc sa ma apuc de gatit. Curatenia e aproape gata. mai am de asezat balconul, sa ne luam mocheta noua si biblioteca de pe hol.
revin.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

MI se pare mie sau Dana81 nu a mai scris de ieri?? Sa speram ca nu ne face vreo surpriza...

Ruxi, e vorba de Dr_anca care a nascut..

Am vazut pozici noi pe picasa. cu Denisa Maria, Nicholas si Aida ( cea cu caciulita e tare haioasa)!!! Asa cum au zis si alte fete, avem pepenasi numai unul si unul ,,iti vine sa-i papi pe toti la cat de dragalasi sunt!!!

Carisma, bine ai revenit!!! Ce putin mai ai si tu!!...

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 26 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MARIMAR - din pacate, nu am nici un petec de loc. Apartamentul nostru e tare micut, iar debaraua am facut-o dressing, holul e ingust, baia e foarte mica, actuala masina de spalat este in bucatarie, sub blat, iar deasupra este o fereastra. Asa ca singura solutie e sa luam una combinata, desi masina pe care o avem e ok...

BUJO - hai ca o sa se acomodeze Filipocul la noul lui locsor si o sa dormiti si voi mai bine

RALU - bun venit acasa. Ce ma distreaza cum numim noi copilasii... care ARICI, care TROMPETZICA....

DMA - sa inteleg ca nasteai prin telefon??? Tre' sa recunosti ca medicul tau de la Filantropia are un simt al umorului... iesit din comun

MINA - LA MULTI ANI! Nastere usoara si bebe mancacios!
Cred ca o astepti deja cu nerabdare pe Andreea mica

IOANA ce rau imi pare...dar Ilincuta o sa se faca mare oricum, asa ca nu te lasa cuprinsa de suparare ca nu va face bine nici tie nici ei...

CRIS - stii care e secretul cu placerea de a calca?? Eu am avut "bafta" de un job asa de stresant si solicitant la maximum, incat nu pot descrie cat TANJEAM sa stau acasa, sa fiu si eu CASNICA, sa spal poponete, sa calc, sa stau la cratita! Ce e drept, cam asa imi este firea, mult mai orientata catre familie decat catre cariera, dar in subconstient, dorinta asta a mea de a fi acasa, s-a transformat in "placeri" din astea...

DARA - mie mi-a zis dr ca tre' sa ii dau 2 picaturi de Vigantol PE ZI, nu la fiecare masa. Fetele - restul... ce stiti??
Si i le pun direct in gurita si eu

Ma duc sa vad si eu ultimele pozici, si poate reusesc sa pun si eu unele mai "de actualitate"

pentru micul Darius

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Pana ma lamuresc eu care Anca a nascut, ma ocup de VIOLETA_M_TM:

Una dintre VIOLETE
le-a transmis discret la fete
c-a nascut un ingeras.
Iar avem un pepenash!

Cu contractii dureroase,
le-a simtit pana la oase.
Doctorul a cam stresat-o,
pe fetit-a masurat-o
si-a facut previziuni
cica dupa dimensiuni.

Zice ca s-a ingrasat,
vergeturi a capatat.

MIRUNICA este bine.
Dumnezeu cu ele tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!!

MINA LA MULTI ANI!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!

Se pare ca si la mine apar niste modificari la san. Daca pana acuma erau moi, acu s-au mai intarit si am niste noduli. Oare se rezolva cu masaj, sau mai tre sa fac ceva?

Si inca o nelamurire: la Miruna ii se duce pielea de pe fata, ca la bronz. E normal? Oare cu ce sa o dau?

Mada felicitari pentru certificat!! Sper sa reusesti sa-ti gasesti o oaza de odihna!
Ioana imi pare rau ca nu mai alaptezi. Sper sa ti se vindece sanii.
Anaxena ma bucur pentru pompa! Sper ca asta sa fie "the one" care sa te scoata din probleme!
Sun Ce dulcica e Thea!!
Bujo imi parerau sa aud ca ai facut furia laptelui. Si eu folosesc seringa si pana acum a functionat bine.

Scriu mesajul asta de pe la 12.30, abia acum am apucat sa termin.
Va , mai intru.

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

CRIS acum am vazut ca ai raspuns. Pai da, ca nu stiam. am recitit mesajul ei dupa ce l-ai copiat tu (daca nu gresesc), si aparea intr-adevar la id-ul ei, dar ma gandeam ca poate scrie despre asta Anca, am vazut ca mai easte cineva. si ca sa nu fac gafe....De fapt cred ca OANA deja a completat acolo in lisat. Ce toanta sunt!

Mergi la inceput

si acum pentru DR. ANCA:

Multe dubii am avut,
nu stiam cine-a nascut.
Cand colo, era ANCUTA,
care are vesti, dragutza!

DR. ANCA-i bacauanca
Dar se da acum ieseanca.
Doctoritza o stresa,
Toata ziua-o controla
Colul l-a verificat,
ANCA noastra s-a speriat.

Dupa lupte seculare,
cu membrane rupte tare,
a facut cezariana.
Si de-acum nu-i mai e teama.
SARA, scumpa, a venit,
dulce, mamei i-a zambit.

Mergi la inceput