Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti,am vazut ca intrebai de calciu. Si Aidei i s-a dat sa ia calciu gluconic, 10 zile pe luna. I l-am pus in laptic, ca eu oricum nu am suficient lapte si ii dau si completare (defapt e mai mult completarea, si de la san doar asa...) si s-a impacat bine cu el; draguta de ea cred ca ar manca orice i-asi da, nu e deloc mofturoasa .

Anka, intr-adevar, 2 picaturi de Vigantol PE ZI. Dar cred ca Dara intreba de orice masa nu de fiecare masa, adica daca are sau nu importanta la ce ora il primeste - eu asa am inteles . Eu i-l dau dimineata.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
citat din mesajul lui diarux

CRIS acum am vazut ca ai raspuns. Pai da, ca nu stiam. am recitit mesajul ei dupa ce l-ai copiat tu (daca nu gresesc), si aparea intr-adevar la id-ul ei, dar ma gandeam ca poate scrie despre asta Anca, am vazut ca mai easte cineva. si ca sa nu fac gafe....De fapt cred ca OANA deja a completat acolo in lisat. Ce toanta sunt!

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Ruxi, nu te mai stresa....nu mai tin minte daca eu am specificat clar care Anca...SI apoi la cate fete suntem e normal sa nu stii exact..

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 26 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

iar am o nelamurire. de fapt doua. cred ca de la varul ala lavabil!
deci:
1. Pe fetita Ancai nu o chema Stefania???ca eu asa stiam.Am pus Sara ca am vazut dupa aceea in lista.
2. Nu-mi ies pepenasii la numar. eu am 58 de poezici. Cred ca nu e trecuta BOBITAMICA in lista
.

daca am gresit, ma iertati si voi putin...

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

quote:

iar am o nelamurire. de fapt doua. cred ca de la varul ala lavabil!
deci:
1. Pe fetita Ancai nu o chema Stefania???ca eu asa stiam.Am pus Sara ca am vazut dupa aceea in lista.
2. Nu-mi ies pepenasii la numar. eu am 58 de poezici. Cred ca nu e trecuta BOBITAMICA in lista
.

daca am gresit, ma iertati si voi putin...

Ruxi, Mada spusese intr-un mesaj ca cine doreste modificari la lista sa trimita un PM la id-ul iul-aug2008, caci ea nu mai are timp sa caute in toate mesajele, e greu acum sa actualizezi lista..

AMR 26 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux acum ca ai pomenit tu mi-am adus aminte ca intradevar dr a zis ca la sfarsitul lui august n-o sa fie, ca si eu trebuie sa merg atunci la ea la controlul de 40 de zile. Canf mergi la urmatorul control sa discuti neaparat problema asta cu ea.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

CRIS da, asta urma sa fac si eu. cred ca DIANA M> zicea. dar voiam sa ma asigur ca nu vorbesc prostii intre timp.

Mergi la inceput

ANNABABY, da, mi-a zis o prietena pe care am trimis-o tot la ea, ca tocmai a aflat ca e insarcinata si nu avea doctor. De asta mi-a fost cel mai frica atunci cand am aflat DPN ul. dar...ce sa fac? sambata am programare la ea, asa ca o sa vad atunci ce zice. Ideea e ca nu imi surade sa nasc cu medicul de garda, mai ales ca eu am si Rh ul negativ si treb sa stie ce are de facut. macar sa imi recomande pe cineva si sa ma lase pe maini bune. Am un stres in plus acum!

Mergi la inceput

CRIS !!!!!

Nu pot sa trimit PM la Id -ul ala!poti trimite tu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Diarux, Cris eu am trecut pepenasul lui Dr_Anca in listutza si in lista de gravidute la numele fetitei era trecut Sara de aia am trecut Sara in listutza.
legat de pm daca intru cu id-ul de iul-aug si merg la mesaje private arata ca sunt activate dar nu apare iconitza aia nu stiu de ce, merg sa vad de ce totusi nu apare.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

quote:

CRIS !!!!!

Nu pot sa trimit PM la Id -ul ala!poti trimite tu????

..stai sa incerc...

AMR 26 ZILE

Mergi la inceput