Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
Tecky spune:
Boti spre surprinderea mea i-am dat calciu Ralucai si l-a baut ca pe lapte fara sa se strambe,fara sa-l dea afara.Am pus jumatate de fiola de calciu intr-un biberon si am turnat si o lingura de ceai baby drink ca mi-a zis dr ca daca ii pun fiola in lapte o sa-mi refuze dupa aceea laptele.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
iul-aug2008 spune:
Ruxandra da Bobitamica lipseste din listutza mai stii la ce pagina is la ce capitol sunt datele cu bebitza ei?
Tecky spune:
Boti spre surprinderea mea i-am dat calciu Ralucai si l-a baut ca pe lapte fara sa se strambe,fara sa-l dea afara.Am pus jumatate de fiola de calciu intr-un biberon si am turnat si o lingura de ceai baby drink ca mi-a zis dr ca daca ii pun fiola in lapte o sa-mi refuze dupa aceea laptele.
Dia stai linistita ca nu e nici o problema ca Mirunei i se cojeste fata.Pana la 3 luni bb sufera multe modificari mai ales la nivelul pielii.
MissJJ spune:
Na am scris acuma un mesaj cu id-ul de iul aug si nu apare iconitza aia.
Aaa plange printesa tre sa fug sa va zic ne-a cantariut moasa si avem 4,460 kg deci in 9 zile am pus 320 de grame pe noi.
Gata ca e scandal mare... Revin mai incolo. Poate stiti unde si la ce pagina is datele despre fetita lui Bobitamica sa merg sa adaug.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
M&M spune:
Mada, am vazut ca nu pot fi trimise PM-uri...
Sa incerc sa caut si eu din urma , poate gasim unde e scris despre Bobitamica
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 26 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
MADA eu tot caut de zor aici. Eu la poezici am notat numai 16 iulie, cand a nascut si numele fetei. dar mai caut si vad cum fac sa te anunt.cu Pm nu merge. cel putin eu nu ma descurc. doar am mai trimis.
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
M&M spune:
Ruxi, daca mai esti, si nu ai treaba, cauta tu in cap 114 ; eu ma uit in cap 113
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 26 ZILE

MissJJ spune:
Dia da si Ari a patit asa sa i se cojeasca pielea exact ca la bronz si Ami are la fel si numai pe fatza si la picioruse la pliuri la burtica da eu si la Ari si la ea dau cu multa lotiune masez bine sa fie pielea bine hidratata si acusi o sa vezi ca trece.
Ruxi, Cris ms mult de ajutor. Pana acuma era mai usor sa caut ca eram mai la curent cu stirile da acuma daca nu apuc decat sa citesc in diagonala de multe ori nu mai retin unde s-a mai scris nici macar capitolul dapai pagina.
Mai eu nu stiu de ce nu apare iconitza aia de pm la iul-aug ca daca intru la mesaje private apar activate deci nu am nici o optiune activeaza mesaje private sau ceva se deschide direct inbox-ul.
Aaa si am uitat sa va anunt ca printesa mea aia mare Ari stie sa zica partile corpului bineinteles in engleza stie head, nose, ears, eayes, chin, mouth, tummy, legs, hands si feet.
Si stie animalele si ce sunete scot dar tot in engleza numai la duck zice ca face mac, mac.
Fug sa ii dau papa lui Ari ca Ami a papat si sa fac sosul pe diseara pt spaghetti si apoi mergem sa ne intalnim cu tati sa iesim la aer oleaca cu fetele prin parcul ala de la noi, facem si poze sa ne mai vedeti, bine daca vreti.![]()
Mai nu apuc sa stau 10 minute ca iar trebuie facut altceva.
Sa creasca bebitza un picutz sa fiu si eu mai odihnita si mai organizata ca asa ajungem la haos daca is asa obosita.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
diarux spune:
deci am gasit poezica . e in cap 114. pag 14. caut acum datele. treb sa fie totusi prin zona, ma gandesc. am cautat si in 113, si nu era.
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
M&M spune:
Ruxi, mi-ai luat-o inainte...![]()
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 26 ZILE