Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Am ajuns acasa,sunt asa happy ca nu a trebuit sa raman la spital dar sunt rupta de obosita ca azi noapte nu am dormit decat vreo 2ore si azi un drum de 120km plus emotii,ce mai sunt varza.
Bebe e bine nu mi-a dat foarte multe detalii,mi-a zis doar ca bataile inimii sunt ok iar greutatea 2100g,in rest a zis doar atat :bebe e bine.
merg sa ma intind,nu mai pot.

Ioana34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Pe data de 16 iulie a nascut BOBITAMICA o fetita de 2100 gr apgar 8, 38 sapt, nume Irina. Pana azi a stat la terapie intensiva dar maine ii dau drumul din spital , bb e ok, va trebui sa mearga la Gr Alexandrescu sa o urmareasca . Ea e sanatoasa dar nu s-a dezvolat cum trebuie pt ca Roxana a avut ceva probleme cu bazinul inca din copilarie. SA -I TRAIASCA SI SA SE BUCURE DE EA!
tiberica a scris am gasit.

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, si asa faci prea multe!!! Ma uimesti ca mai ai timp si de forum , mai ales acum ...

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 26 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CRIS eeeii...la mine a fost mai usor ca tineam minte ca am scris poezica si m-am orientat si io putin. . Bine ca am gasit. Nu imi iesea socoteala. Si cum eu sunt ordonata pana la exagerare uneori....

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina ms mult.
Gata am trecut-o si pe bb Irina la listutza. Acuma chiar tre sa fug ca maraie Ari ca vrea papa.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui diarux

CRIS eeeii...la mine a fost mai usor ca tineam minte ca am scris poezica si m-am orientat si io putin. . Bine ca am gasit. Nu imi iesea socoteala. Si cum eu sunt ordonata pana la exagerare uneori....

Ce ne-am fi facut noi fara tine??!!!

AMR 26 ZILE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui andrey2008

Am ajuns acasa,sunt asa happy ca nu a trebuit sa raman la spital dar sunt rupta de obosita ca azi noapte nu am dormit decat vreo 2ore si azi un drum de 120km plus emotii,ce mai sunt varza.
Bebe e bine nu mi-a dat foarte multe detalii,mi-a zis doar ca bataile inimii sunt ok iar greutatea 2100g,in rest a zis doar atat :bebe e bine.
merg sa ma intind,nu mai pot.

Ioana34+

Ioana, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe..

AMR 26 ZILE

Mergi la inceput

Gata, fug sa pregatesc cina ...trebuie sa vina husband-ul...

AMR 26 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Buna fetelor! Am intrat sa felicit mamicile pentru bebeii lor si sa le urez sanatate multa lor si bebelusilor iar celor care urmeza sa nasca, nastere usoara si copiliasi sanatosi si mancaciosi. Am mai intrat pentru a va spune ca-mi pare foarte rau pentru ceea ce i se intampla lui Daius si mamei lui. Ma rog si eu ca acesta sa fie doar un hop in viata lui si sa treaca cu bine peste el. Boti, ti-am trimis un pm (sper sa-l primesti .. ca n-am mai trmis cred de cativa ani mesaje) . Multumesc mult.
Trebuia sa fac si eu parte din odiseea voastra. In final, am nascut in Iunie o fetita sanatoasa, dupa o sarcina cu foarte mari probleme (motiv pt care nici n-am scris) si dupa mai bine de 10 ani de asteptare a bebelusului.
Va pup pe toate si sper sa fiu si eu mai activa. Acum sunt foarte ocupata sa fiu fericita ceea ce va doresc si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

ADELAIS FELICITARI!
TOTUL E BINE CAND SE TERMINA CU BINE!SA-TI TRAIASCA FETITA!

M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput