Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 12
Irda spune:
Salutare, mamici, bebici si gravidute!
Da Doamne sanatate puiului mic Darius!
Off....sper sa apara soarele ala pe care l-a visat Camy si in viata lor!
La multi ani, Mina! Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate visurile vietii!
Noi ne luptam cu colicii Antoniei si cu un pui de mastita la sanul stang!
N-am crezut ca pot exista asemenea dureri....la nastere n-am plans deloc de durere....dar acum am bazait vreo 2 zile.... S-a combinat si cu o migrena...de-am zis ca dau coltul ....acum e mai bine, dar tot ma mai doare capul nitel!
Ioana...imi pare rau ca n-a cedat infectia la antibiotic si a trebuit sa ablactezi, offf!
La mine vad ca e spre bine, dar tot calcata de tren ma simt!
Sunt pe Augmentin si bb vad ca papa bine totusi!
Productia a scazut drastic zilele astea......asa ca din cese satura de la un singur san ...acum ii dau pe amandoi complet ca sa poata dormi linistita!
Cred ca o sa iau si eu minunea de ceai de la Fares (multumim Boticelline pentru pont)
Sunt asa de obosita ca as dormi si-n lac!

Dia....si eu ii dau picaturile direct in guritza!
Pupicei tuturor!

P.S. Am vazut toti puiutii......Doamne ce minuni!

Marina_1609 spune:
hello
eu dupa sperietura de ieri m-am pus pe treaba...azi am mai asezat una alta si maine vreau sa spal si sa calc hainitele bebelinei. parca nu mai am dureri asa intense ca ieri dar tot e deranjant..iar bebelina mea ma loveste zi si noapte de parca nu ar fi de ajuns cate indur. nu stiu cine zicea ca la sfarsit nu mai misca pt ca nu mai are loc. a mea isi face! cred ca am toeate organele piftie.
am primit si rezultatele la ultimile analize. am scapat de streptococ, sper ca nu mai apare

. saptamana viitoare ma duc la un ultim consult
am primit si rezultatele la biopsia tumoretei. vestea buna e ca nu e maligna dar vestea proasta este ca e o tumora mai rara, poate sa recidiveze sau sa apara la alte leziuni. e o malformatie a vaselor sangvine. fiind ceva rar, inca o mai studiaza, iar rezultatele finale cam saptamana viitoare le voi avea![]()
abia astept vesti de la camy. maine se fac 48 de ore de la operatie? cum o fi bebe?
_
36+ cu
ANA SOFIA
AMR 13 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
monalac spune:
scriu cu codrin in brate,sper sa mi iasa...
in primul rand,imi pare f rau de vestile nu tocmai bune despre bebe darius,,,sa dea dumnezeu sa se faca bine..in al doilea rand,sunt f necajita ca momentan nu am bani pt donatie,luna asta am luat doar 500ron pt ca cica in martie s a facut o greseala si am primit m multi bani..
.si tb sa i fac vaccinul lui bebe si ma costa in jur de 300ron.promit insa ca pe 12,cand iau salariuk,sa fac si eu o mica donatie,sper sa mai fie nevoie si atunci de bani..ma simt asa de prost..
SunSmile spune:
Ioana bravo. Ma bucur ca sunteti bine!
Marina super ca ai scapat de streptococ. Ai grija cu tumoarea aia.
Carismule de cand te strig. Ma bucur din suflet ca sunteti bine. Poate daca intri in concediu mai vii si tu la noi. Multumim ca ai fost alaturi de mine.
Calciu nu luam, nu ne-a zis doamna doctor. Cred insa ca o sa incepem cu fierul de prin luna a doua, sa vedem hemograma cum iese. Oricum, draga mea inghite tot ce-i dau...uneori mi-e mila de ea ca e asa dulce si accepta tot. Are multa incredere in mine...sper sa n-o dezamagesc niciodata in viata asta!
Irda uof. Credeam ca daca aveti 2 lunite (la multi ani, apropos) nu mai sunt colicii rai. Si nici mastita nu credeam ca se mai face asa tarziu. Sanatate multa tie si puiului zile senine!
Rux ce bine ca ai aparut. Chiar ma gandeam ca ieri nu te-am vazut!
Madutz foarte frumos creste Amisoru lungan! Hai ca incet incet o sa iti faci un program mai normal. Oricum ai toata admiratia mea!
Ce-o fi facand Camy saraca....Ma simt ciudat...as vrea s-o sun dar incepe inima sa-mi bata nebuneste si simt ca raman tampita, fara puterea de a articula un cuvant. Sunt lasha si slaba, probabil....:(
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
violeta29 spune:
Gata in sfarsit m-am linistit si eu, am facut smotru in toata casa, maine speram sa terminam de pus la punct si dormitorul(pus perdele draperii covor decoratiuni etc), am avut si musafiri, o zi plina, ce mai!
DIARUX , doamne ajuta sa iasa asa cum vrem noi! Acuma daca as sti ca o sa am o nastere fara probleme as putea sa nasc linistita si numa'cu moasa, dar daca fereasca Dzeu apar complicatii as fi mai linistita sa-mi stiu dr prin preajma. Da acu' problema-i alta:daca eu nasc pina-n 18 si tu dupa 20 mie cine-mi mai crie poezica?
CARISMA, bine ai revenit!
ANKA, chiar ma gandeam ca maine trebuie sa calc draperiile si nu-mi place absolut deloc
Ce fericita esti!Eu calc lucrurile numai daca este neaparat necesar.
Am vazut si pozicile de pepenasi , unul mai frumos ca celalat, cred ca suntem odiseea cu cei mai frumosi bebelusi.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

Caprioara spune:
Buna seara fetele,
Noi nu am avut net, a sucombat de la ploaia de ieri dimineata.
Am reusit sa citesc din urma (cam in diagonala ce-i drept), si am vazut vestile nu prea bune de la Camy
. Ma
in continuare pentru bb Darius.
Mina, La multi ani! Iti doresc sanatate ca-i mai buna decat toate, si pentru tine si pentru bb!
Boti, au intrat banutii si de la noi? Sotul i-a depus ieri la pranz.
Acum nu prea am timp, ca avem terburile de seara de rezolvat, dar sper ca maine sa am net si sa pot scrie si eu mai mult.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
SunSmile spune:
Mona iubita, nu mai vorbi asa! Te rog eu! Aici suntem o mana de fete inimoase, care vrem sa ajutam o prietena aflata in nevoie. DAR, fiecare dintre noi ajuta asa cum poate si atunci cand poate! Important e ca suntem impreuna, ca ne sustinem, ca plangem si radem aici, in familia noastra virtuala! Fruntea sus...este important ca te rogi pentru Darius! Momentan atata poti face si este arhisuficient!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
monalac spune:
SUN,multumesc mult pt vorbele frumoase!si pt urarile pt cele 2 lunisoare ale lui codrin...stii,uneori,cand intru si citesc ca mamicile au cumparat atatea pt bebici,carucioare frumoase,leagane,patuturi,ma simt...,nu stiu cum sa ma fac inteleasa,dar imi pare rau ca eu nu ii pot oferi atatea bebelusului meu...e drept ca lui cris nu i a lipsit nimic din tot ce si a dorit,dar acum am cam inceput sa punem restrictii,ca avem bani mai putini si cheltuieli mai multe,lapte,pampers...
monalac spune:
MINA,la multi ani,sa fii fericita si sa ai un bebic sanatos!
CRISTINA,la cat mai multi ani de casnicie fericiti!
BOTI,sa stapaniti//tu si garga//,masinuta sanatoase si la cat mai multe plimbari linistite!
IRDA,imi pare rau pt mastita.
IOANA,of,stai linistita ca o sa creasca puii nostri si cu lapte formula..
M&M spune:
Adelais , felicitari si o fetita sanatoasa, cuminte si papacioasa!!!
Mona, nu vorbi asa!!! Ai trecut si tu prin atatea si ai fost nevoita sa dai bani peste bani peste tot!!! Simplul fapt ca te gandesti la Darius Andrei si ca te rogi la Bunul Dumnezeu ajuta muuuult!!!
Ma rog in continuare ca puiutul Darius sa treaca peste aceasta grea incercare !!! Doamne ajuta!!!
Noi mergem maine dimineata la aco sa 
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 26 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"