Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mona eu zic sa stai linistita in ceea ce-l priveste pe bb codrin
eu una niciodata n-am pus pret pe bani si pe obiecte materiale, si eu mi-as fi dorit mai mult, dar cred ca tot ce conteaza este sa fim sanatosi si sa avem familie
sunt convinsa ca e mult mai important ca BB sa va aiba pe voi 2 langa el si sa-l iubiti la fel de mult in fiecare zi
mediul in care creste e de o mie de ori mai important decat orice carucior, leagan etc

M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mona, linisteste-te , important este acum ca te rogi si tu alaturi de noi pentru Darius Andrei, in rest fiecare ajuta financiar cum poate; in nici un caz nu trebuie sa te simti prost.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

cris unde va duceti?

cred ca vine apa calda uraaaaaaaaaaaa nu mai fac baie la lighean!!!!!!!!!!!

am uitat sa va zic: ma declar dependenta de pozele cu pepenasi! Doamne ai grija sa creasca mari si sanatosi!

AMR 4s+
surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
citat din mesajul lui dma2007

cris unde va duceti?

cred ca vine apa calda uraaaaaaaaaaaa nu mai fac baie la lighean!!!!!!!!!!!

am uitat sa va zic: ma declar dependenta de pozele cu pepenasi! Doamne ai grija sa creasca mari si sanatosi!

AMR 4s+
surpriza MARIA ANDREEA

Monica, mergem la Dr Munteanu..am mai fost la dansa si chiar mi-a placut , si ca medic si ca persoana...

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 26 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

vai, ce rau mi-a fost azi,am stat numai in pat cu pishcotzelul langa mine..cum ma ridicam in picioare cum imi venea sa vomit,nici acum nu ma simt prea grozav dar m-am ridicat din pat ca tre sa mananc ceva,de fapt tot raul asta al meu e de la stomac...ceva s-a intamplat pe acolo si ma sint groaznic...vreau sa-mi treaca!!

pishcotzica mea face semi-nani,adiq doarme 15min se trezeshte,plange apoi iar adoarme si tot asha..la 10 ii facem baitza,bagam papa si apoi somn!!

avand in vedere ca multe ne apropiem de 6 saptamani si se ridica interdictzia la sex(nu ca ar fi cazul meu) eu propun sa vb de contraceptzie..ce metode alegetzi?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara fetele,

Am vazut si eu pozecu bebici, niste scumpi toti.
Sursula, tinem pumnii maine, pentru intalnirea cu bebe.
Ioana, imi pare rau ca ai patit asa ceva.
Mina, la multi ani!

Ieri am fost la vaccinul BCG, doamna doctor a zis ca a crescut bine bebita. Ieri avea 2,720kg si tot creste. Apoi am iesit si noi in parc. E asa bineeee. Cand iesim la plimbare doarme bustean ariciul meu drag.
Va pup pe toate,
Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

LA MULTI ANI MINA, MULTA SANATATE, NASTERE USOARA SI UN BB SANATOS!

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Feteleeee....HELP!!!!!

Cred ca am cam pus-o de c...mamaliga!
Tonina e de 2 ore la sani si nu reuseste sa se sature sa adoarma.....
Sanii ii simt goi tare.....
Ce fac...ii iau lapte praf pana si- o mai reveni productia sau stau cu ea de tatza cat e nevoie????

Adevarul e ca mi-a fost atat de rau zilele astea ca nu cred ca am reusit sa beau 1 l de apa pe zi

Ce fac?????

Mergi la inceput

cris eu maine ma duc la dr popa, si apoi sapt viitoare am programare marti
tu cand ai sapt viitoare?daca ai mai spre sf sapt facem un schimb ceva?

AMR 4s+
surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

am terminat si io cu gatitu'! Barbacmiu a poftit azi felul 1 ciorbitza de fasoae boabe noi, felul doi pastai. a mancat de a spart!! Cica au iesit bune! ceea ce ma bucura.
CRIS, SUN .
SUNera cat pe ce sa te sun azi. eram in drum spre banca si ma gandeam ca daca nu sunt corecte datele luate de pe forum pt. DARIUS. Nu a mai fost nevoie, ca deshteapta de io, a lasat buletinu' acasa! asa ca maine se duce tati si pune el. sper sa fie cu folos!!!!si sa se faca BB DARIUS bine!!

VIO cu poezica, asta sa-ti fie ultimul stres! iti scriu "esemes"de pe capra unde o sa nasc bnestingherita cu cine stie ce medic somnoros si fara chef si cu vreo moasha din aia gen "tanti" de care zicea ANAXENA in povestea ei! si daca nici atunci n-oi fi inspirata...sa vezi tu!!!Sanatosi sa fim pana atunci!
MONA, iti inteleg supararile. Si eu am avut asa o treba cu banutii , dar am avut noroc de vorbele incurajatoare ale fetelor. si au dreptate, orice ajutor conteaza cat de mic! iar daca nu este, atunci o rugaciune cu siguranta esta foarte importanta.asa ca...nu te mai stresa. Cat despre lucruri pentru bebe, am trecut si prin criza asta. am avut remuscari ca toata lumea pregateste camera lui bebe si eu nu am ce sa pregatesc. cu banii ne-am, strans si noi cum am putut. dar pana la urma m-am gandit sa sanatatea este cea mai importanta si linistea. ca daca eu sunt linistita, si bebe e bine acolo in burtica si apoi cand o fi sa vina. Puteam sa am banii din lume si sa nu pot sa fac nimic sa-l ajut, asa ca...prefer asa cum suntem acum. din ce avem, asta o sa-i oferim cu cea mai mare dragoste!!!
Nu mi-ai spus daca ai gasit poezica!!!
IRDA nu stiu sincer ce sa te sfatuiesc, poate fetele stiu mai multe. Dar prin cate trebuie sa mai treci si tu...! Of! cine zicea ca dupa ce nasti se termina problemele???Abia atunci incep!

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput