Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

toata ziua m-am chinuit sa scriu un mesaj da nu ma lasat deloc mititica. sper sa fie doar boomul de crestere a productiei de lapte de la 3 sapt de care spunea Diana Mirela, nici nu vreau sa ma gandesc ca raman fara lapte.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Pupici!Am intrat repede sa va scriu ca nu mai nasc maine.Bebe Tudor a scapat in mod miraculos de dubla circulara de cordon,inimioara ii bate f bine acum,nu mai e stresat de stransoarea cordonului,prin urmare...il mai lasam putin in burtica.Va imbratisez cu drag si fug la musafiri.

Sursula37+bebe Tudor

Mergi la inceput

Mona spunea cineva la un moment dat (nu mai stiu exact cine, Sun parca, sper sa nu ma insel, daca ma insel sorry) ca bb n-are nevoie de carucioare scumpe, leagane si mai stiu eu ce, ca de fapt noi avem nevoie de toate astea, bb are nevoie doar de noi si de dragostea noastra. nu mai fi supi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

RUXANDRA,am gasit poezia si ti multumesc,e f frumoasa!

MADA,asa simt si eu,ca n am tp sa ma odihnesc...as dormi cand doarme bebe,dar nu ma lasa cris..azi insa bebe a fost cuminte, a fost racoare si a dormit toata ziua,ma intreb daca la noapte o mai dormi?ca pana acum a dormit in toate noptile...

IRDA,la multi ani pt cele 2 lunisoare ale antoniei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SURSULA Way to go TUDOR!!! un luptator de altfel, ca si ceilalti pepenashi de la noi de aici!

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mi-e frica! Mi-e frica ca nu am luat destule vitamine, ca nasterea n-o sa mearga bine, ca au scapat astia ceva la ecograf si Julia nu e bine, ca e prea mare si o sa fie probleme...A inceput sa-mi fie frica! Numar zilele si as vrea cumva sa o am in brate acum, sa ma pot linisti...

Madalina, Sonia si 38+ cu Julia Sara

Mergi la inceput

Madalina nu-ti face deloc bine atitudinea asta, relax ca totul va fi bine, roaga-te la Doamne Doamne sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,multumesc pt vorbele de incurajare!asa e,cel mai important lucru e faptul ca bebe e sanatos,iar dragostea noastra valoreaza cat toate averile din lume...

din pacate,sarcina mea au insemnat f f multi bani cheltuiti,bani de care nu dispuneam,asa ca sotul a facut descoperire pe card de 100 milioane si s a mai adaugat o rata in plus la celelalte rate...si,din pacate,nu ne ajung banii de la o luna la alta,tb sa ne imprumutam...dar o vom scoate noi la capat si cu asta...adevarul e ca nu pot sa fiu economa,nu pot sa nu i iau ce i mai bun de mancare lui cris,nu pot sa l trec pe bebe pe alt lapte formula,ca sa l iau gratuit...prefer sa nu ne mai luam noi nimic dar lor sa le dau tot ce e mai bun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ADRIANABR cred ca toate trecem printr-un moment asemanator cu asta prin care treci tu, o data sau de mai multe ori. (la mine a fost de mai multe ori!). Trebuie sa ai incredere ca va fi bine, eu asa ma incurajez.Oricum , lucrurile ne depasesc ca oameni! nu noi hotaram ce se intampla. Fie ca suntem sau nu credinciosi,. fie ca ne referin la Dumnezeu sau la Destin, sunt multe lucruri care nu depind de noi!!!. De aceea, singurul lucru pe care il putem face este sa ne rugam sa fie bine si sa pastram optimismul. asta ii face bine si lui BB. Si asa cum spuneam, daca noi suntem linistite, si el este linistit. Cu speranta, totul iese bine pana la urma!Si eu abia astept sa il vad pe BB!!! Si ma mustra constiinta de multe ori ca am gresit poate cu ceva in sarcina asta! (si cu siguranta ca oi fi gresit!).Dar...mai este putin si o sa ii strangem in brate ca si celelalte mamicutze fericite de aici!

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Irda, eu zic sa nu-i dai formula. Bea multe lichide, o si o sa revina lapticul, sunt sigura. Si eu vineri (chiar la 3 saptamani), parca nu mai aveam lapte. Bebele intr-una la san, sanii goi (tampoanele pana atunci pline, erau goale), dar sambata s-a remediat situatia.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput