Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MONA, asta inseamna ca esti o mamka buna si responsabila! de multe ori nu poti sa faci economii!! mai ales daca nu esti singur! Banii astia sunt o mare porcarie! cine i-o fi inventat! Astea sunt vremurile si ne adaptam, ca n-avem incotro! dar daca in casa e liniste, copiii sunt bine...treci mai usor peste toate!

Dar ce se intampla cu odiseea noastra de este atata pesimism???Fruntea sus fetelor!!! Nu de alta, dar daca intru si eu in butoiul cu depresii...care sunt optimista de felul meu, ne apucam toate de bocit in cor!

Hai mai bine sa va spun de vecinii mei! Deci: vecina de sus nu mai face sex salbatic in ultima vreme, cred ca totusi aia mica e acasa si nu mai poate. Ori e martalogul plecat noptile. Aia de jos...cred ca a inceput examenul de definitivat ca e liniste, nu mai asculta muzica. Ori au ajuns-o blestemele mele si s-a stricat magaoaia!
In schimb, vecina de alturi, care cred ca a fost plecat o vreme, izbeste usile aleain nestire, ca ma mir ca mai tin balamalele. si acum, mai nou, ca sa scape de plozii obraznici, toti vecinii ii lasa pe casa scarii taman pe palierul meu aici. Si fac ca toate animalele pamantului. le-au mai lasat si usa deschisa la uscator pe care bineinteles o trantesc in joaca lor . Eu nu stiu, da parca noi ne jucam altfel!!
deci e bine la noi in bloc. as putea face un serial "La bloc-reloaded!" Oare sunt eu cu capu'?????

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Se pare ca am un pic de timp acum.

Am prifitat si am vazut poze cu toti pepenashii !

Sursula, ma bucur sa aud ca Tudor a scapat de dubla circulara. E o veste minunata ca mai poate sta in burtica.

Dara, ma bucur ca lucrurile evolueaza spre bine si la voi.

Mada, bine ca ai scapat de eagle !

Boti, felicitari pentru masina, ca nu ti-am zis!

Anaxena, sper sa te simti mai bine. Uf, cate probleme mai ai si tu! Dar imi place ca te lupti vitejeste cu ele si continui sa alaptezi! Bravooo!

Locca, vecinica mea, pe unde umbli?

De muult vreau sa va scriu cate ceva despre POLIZU, pentru fetele care vor naste aici.
Sunt mai multe lucruri care nu au fost asa cum se zvonea:
- nu mi-a zis nimeni ca nu am voie cu chiloti
- am avut voie cu tampoane, nimeni nu a comentat
- am vazut multe mamici cu pijama cu pantaloni
- am avut voie cu haine de bb de acasa (toate fetele asa procedau)
- am nascut in camasa lor de noapte si in prima noapte si jumate din a doua zi am folosit tot camasi de ale lor (in felul asta nu mi le-am facut varza pe ale mele)

Gata, fug, ca plange pisicutza.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
citat din mesajul lui dma2007

cris eu maine ma duc la dr popa, si apoi sapt viitoare am programare marti
tu cand ai sapt viitoare?daca ai mai spre sf sapt facem un schimb ceva?

M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

si eu tot martea viitoare am programare, dela 15.20. Poate ne vedem

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 26 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Si noi pe aici...

Cu pesimismul de care vorbea Diarux...Este o odisee cu ceva problemutze e drept dar slava Domnului avem niste bb-i luptatori si invingatori.Iar Doamne Doamne ne-a ascultat rugaciunile si totul a fost bine pana la urma.Asta este important...Si va fii bine...

Noi va citim in fiecare zi.

Irda
, chiar daca ii dai umpic de formula, incearca sa-i dai din seringa nu din biberon.Si incearca sa te fortzezi sa bei lichide si sa masezi sanii

Sun, nici noi nu i-am pus cercelusi la Anais...Dupa cat e de intzepata biata de ea mai asta ii lipseste...

Cris, piticul nu s-a intors inca?????

Sursula ma bucur ca Tudor a rezolvat singur problema si nu mai sta in burtica...

Monalac, Anais are carucior de 40 de euro...De fapt ai citit.Copii au nevoie de curatzenie, dragoste si papa.Restul sunt dorintze ale parintzilor

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor!
Sunt cam in urma cu cititul dar sunt la zi cu pozele de pepenasi. Doamne ce minunatii! Sa va traiasca!
O sa ma apuc de citit la cap asta sa vad daca mai sunt vesti despre Darius Andrei. Ma rog in continuare pt sanatatea lui si a tutuor bebelusilor nostri.
Noi suntem bine, am fost luni la control la un dr renumit de la mihne din oras pt ca m-am hotarat sa nasc aici (de fapt aici am gasit un anestezist venit din Timisoara care e dispus sa faca epidurala la nastere naturala. E singurul din judet, daca va vine sa credeti.) Dr gine nu mi-a placut, e bine pregatit dar mi-a facut un control de mi-a venit sa-i dau una de sa-i mut mustata Eh, dar trecem si peste asta. Bebele e bine, e in grafic iar placenta mea e super ok, la 38 de sapt avea grad de maturare 2. Asa ca bebe e ok in burtica, inca mai are de crescut.
De vreo 2 zile am impresia ca mi-a coborat burtica si a lasat mai mult loc la stomac. Dupa saptamani bune in care abia intra o farfurie de ciorba ghiciti cine infuleca ieri slanina cu branza si rosii mmmm ce buna a fost.
Gata, trimit mesajul asta si ma intorc la citit, ca altfel risc sa-mi pierd elanul pana termin lectura.

Va pup cu mult drag

Cami37s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Cred ca din cauza vremii e starea asta de pesimism!!!

Madalina, Ruxi, nu va mai faceti atatea griji pentru bebei!!! Oricum mai e putin pana la marea intalnire si , " a gresi e omeneste", nu ai cum sa faci totul ca la carte, sa iei toate vitaminele posibile si imposibile, sa iti faci toate analizele la timp , sa nu te stresezi ca il stresezi si pe bebe...Si apoi, nu depinde totul de noi, acolo sus, deasupra noastra vegheaza cineva si are grija de noi!!

Sursula, ce ma bucur ca bebe Tudorel a scapat de dubla circulara si ca mai sta in burtica!!!...

Narci, ma bucur asa mult cand vad ca mai ai timp sa scrii pe forum!!! Mica Sirena!!! Maine aflam daca bebe Mihaitza s-a intors sau nu!!!

Eu ma invart de colo-colo, nimic nu imi intr-n voie...

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 26 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Sursula, ma bucur sa aud vesti bune. ce bine ca bebe tudor mai sta in burtica. tinem pumnii sa fie bine in continuare
ariadnabr, e normal sa-ti faci un pic de griji dar nu chiar asa. fii pozitiva si o sa vezi ca totul va fi bine.

_

36+ cu ANA SOFIA

AMR 13 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TRULI-LULIvaaaaleeeuuu!!! slanina zici????nici nu pomeni!!Ma duc sa bag ceva in gura sa treaca

NARCISA ai mai tradus in portugheza poezica???just curious!

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

O felicit pe Violeta Tm pentru Mirunica, ma bucur ca sunt bine!!!!

Mina, la multi ani si din partea noastra!!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si bb frumos si sanatos!!!

Ne rugam si noi aici pentru bb Darius, ieri ne-am rugat cu mai multe mamici pentru el.Sa dea Doamne Doamne sa fie bine si sa treaca peste hopul asta...

Sun-ule, incearca macar sa-i trimiti un mesaj sau ceva, sa-i spui ca suntem alaturi de ea si de bb si ca va fii bine...Cred ca ii face bine sa stie asta

Noi suntem inca sub tratament, cred ca pana duminica, vedem zilele urmatoare cum ies analizele.Luam ampicilina si gentamicina sau ceva de genul asta...
Am intrat in rutina de bine de rau.Mancam tzitzi (n-am mult lapte dar cred ca-i ajunge), facem baitza desi nu ne place prea tare dar acum asta e...Fetele de aici din spital ne ajuta la facut baitza, la dat mancare, psihologii vin si de doua ori pe zi sa vorbeasca, totul este monitorizat - cate minute a mancat, cat kk a facut, cat pipi, temperatura de 3 ori pe zi...Personal sunt impresionata, sunt oameni dedicati meseriei si asta se vede.

Am pus si noi povestea nasterii la topicul Nasterea unei stele.
Se numeste Caruciorul Rosu

Mergi la inceput

Diarux, mare succes cu vecinii tai!!!!!
N-am tradus-o inca, i-am spus doar lui Vil ca avem poezioara frumoasa frumoasa si asteapta sa ajungem acasa sa o citeasca si el.Cand o traducem o trimit in portugheza...

Mami de Nancy, am rugat-o pe mama sa puna banutzi in cont...Noi fiind in spital si Vil dupa funduletzul nostru toata ziulica nu prea am avut timp aici cu bancile...Cum sunteti, alaptezi pe fotoliu???

Crisule, astept vestile bune!!!Oricum, sper ca va fii natural dar daca nu iasa si nu iasa (cum a fost si la mine si la Sun)cezariana nu e un capat de tzara...Noi la 6 ore dupa faceam dush iar spre seara eram cu bb in bratze.
Acum cica n-am voie efort mare o luna iar sport dupa 3 luni.Burtica se retrage frumos, de la 63 kg am ajuns la 55, mai 5-6 kg sa pierdem si va fii in regula.

Mergi la inceput