Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 16
narcisa.s spune:
Sursula, vroiam sa zic felicitari pentru ca bb Tudor MAI STA in burtica...O sa fie un frumos ca tine
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman
M&M spune:
Narci, multumesc de incurajari!! AM citit povestea vostra; m-a impresionat atat de mult!!!
Ruxi, offff, ce ti-e si cu vecinii astia; numai unu si-unu ai!!!
Truli, ce bine ca te-ai hotarat sa nasti in orasul tau..MIe mi se pare ciudat cum intr-un oras mare nu exista anestezist care sa faca epidurala, asa cum zicea si Annababy, ca in Bacau nu se face epidurala...
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 26 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Irda spune:
Multumesc de raspunsuri fetele!
L-am pus pe sot sa ia Milumil 1 sa avem in casa, dar am ales sa nu-i dau deocamdata!
Bebelina doarme acum. dupa aproape 6 h de nesomn si urlete....ia ghiciti unde......agatata de mine in WRAP!
Har celui ce l-a inventat.....ca ma capiase si de maini si de cap si de sfarcuri

Acum o mai tin asa....macar 2 h sa-i las pe amaratii astia sa se mai umple nitel!
Eu sper s-o scoatem la lumina cu alptatul totusi! Daca nu.....ata ete....avem ce-i da gazei!
cred ca am bagt 1 km prin casa....in asta a adormit cam in 10 min.....inclusiv la buda am mers cu ea de mine....uffff.lasa ca trecem noi si de asta cu bine!
Pupicei tuturor!
diarux spune:
CRIS eu de vecini am zis acum ca poate mai uita lumea de aici de necazuri si mai rade de "problemele " mele.
cat despre epidurala...asa e.nu se prea face la Bacau. Si se feresc si sa vb despreasta. am vb cu o asistenta si dadea din umeri...ce sa-i faci?
oricum, eu am ramas la imaginea unde nasc cu medicul de garda somnoros si nervos ca am avut tupeu sa nasc cand e doctoresa in concediu. si cu moasa de ma apasa pe burta!![]()
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ladymina77 spune:
Buna dimineata si de la noi,
Multumesc inca odata tuturor pt urari!
Am vazut ca discutati de epidurala ,daca va spun ca nici in Tg Mures nu se face va vine sa credeti?MIe nu mi-a venit insa mi-a confirmat un medic super bun din spital.Motivul ar fi ca exista doar un singur anestezist,acela nu e disponibil oricand si oricum nu se prea obisnuieste sa se faca,etc etc.Probabil daca s-ar discuta cu respectivul direct si ar fi un plic consistent ar face.Raman la nasterea naturala 100%.Cu Dumnezeu in gand zic ca daca n-am murit de durere la prima nastere nici acum nu mor.Mai ales ca am inceput ddeja sa imi doresc sa ma apuce contractiile
.Insa in afara de cateva intepaturi prin col si pe sub burta nu se intrevede nimic.E tare comoda bebelusa noastra,am vazut asta si cum se misca spre deosebire de Bogdan care era super activ.Asa ca intr-un fel mi-am luat gandul ca o sa nasc sapt asta,ramane pt urmatoarea,sper.
Acum referitor la Camy,voi ce ziceti,sa incerc sa o mai sun azi?As suna-o cu cea mai mare placere daca as stii ca are vesti bune ,insa cand aud altceva imi vine sa intru in pamant.Poate incerc totusi deseara.N-a mai vb nimeni cu ea?Sa nu o deranjez daca se mai stie ceva de ea.
Gata ,vb mai tarziu,merg la facut mancare si spalat.
38++
mina
SunSmile spune:
Neata,
Magda La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!

A iesit putin soarele...super, sa ma pregatesc de plimbare...
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
diarux spune:
BON DIMINEEEEE!!!
sper sa fie o zi mai optimista pentru toata lumea!
Eu visez numai forum si discutiile de aici in ultima vreme!!! cred ca de la dependenta.
azi e ultima zi de smotru in casa, sper! ma apuc de dimineata ca sa termin mai repede.
MAGDA 

Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dyanira spune:
Buna dragele mele!!!
Sunt de la odiseea de sept-oct dar citesc si la voi tot timpul pentru ca m-as putea incadra si aici.Probabil ca voi naste pana in 2 sept cand am DPN.
Vreau sa va intreb si pe voi ceva: eu sunt super necajita de vineri de cand am fost la control si mi-a spus medicul ca am colul scurtat si putin deschis si ca voi naste sigur mai repede de 1 sept +ca el e plecat in concediu in perioada 10-22august asa ca am ramas si fara medic!!!Diarux parac la tine am citit ca ai patit cam acelasi lucru, suntem ghinioniste ce mai , exact cum ai spus tu de ce mi-a fost frica de la inceputul sarcinii nu am scapat!!!Voi ce ziceti daca simt intepaturi in col si dureri vagi in partea de jos a burtii e semn ca voi naste prematur?Daca colul e deschis cat mai dureaza pana se declanseaza travaliul?
Si nu vreau sa uit sa va spun ca ma rog si eu pentru BB DARIUS ANDREI si pentruparintii lui.Da-le Doamne putere si micutului ingeras da-i o sansa la viata!!!!
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
pica1 spune:
Diarux spor la treaba. Intradevar pe mine m-ai binedispus cu povestea ta despre vecini. Oricum apreciez ca esti calma. Eu in locul tau cred ca as fi iesit de 10 ori la copii aceia care stau pe culoare si le ziceam sa se intoarca la propriile mame si sa faca exact ce fac si pe culoar si la vecinul cu muzica ii bateam la usa si ii ziceam ca are 2 morcovi in urechi pe care ii recoman da ii scoata ca sa auda muzica mai bie
.
Sa ma laud si eu. Ieri dupa 1 luna in care nu m-a lasat nimeni sa plec de una singura pe undeva, m-am urcat in masina si m-am dus sa imi cumpar un material ca sa termin fetele de pernuta pe care le incepusem alaltaieri. Sa va explic de unde fericirea asta mare pe mine ca am putut sa plec singura: la 32 saptamini mi s-a spus ca am coluil foarte scurt, bb sta foarte jos si riscul de a naste un copil prematur este foarte ridicat, drept urmare ma indreptau spre un spital de la clinica unde imi fusese urmarita sarcina. Au urmat citeva saptamini de stat in pat si dus doar pina la toaleta si eventual iesit pina in curte, pina saptamina asta cind doctorul mi-a spus ca pot naste cind vreau caci bb este considerat la termen de acum.
37 si
SEBASTIAN zis BEBI