Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
violeta29 spune:
Si acum sa-mi fac curaj si sa ma apuc de smotru , ca la mine e ca dupa razboi. Doar in sufragerie e curat , ca in rest...
Deci 

activitate intensa, sper sa nu ma ia somnul! ![]()
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

ioana spune:
Fetelor, eu am terminat, din pacate, cu alaptatul.
Am facut mastita, dar nu o mastita de bun simt, care sa treaca cu antibiotice, ci mama si tata mastitei impreuna, ceea ce a necesitat interventie chirurgicala.
In noaptea de sambata spre duminica m-am internat la maternitate cu un san tare, pietros, rosu si dureros si cu temperatura 39,5 grade. Duminica dimineata mi s-a facut incizia la san (super dureros, de neimaginat, nu mai dau amanunte), au scos puroiul, mi s-a facut oxacilina injectabil.
Luni dimineata m-am intors pentru pansat, aveam din nou febra, sanul nu arata bine deloc, riscam sa necesit interventie in alte doua locuri,pe acelasi san, asa ca decizia a venit rapid: schimbam antibioticul cu unul mai puternic, dar incompatibil cu alaptatul (ciprinol)... si, bineinteles, pstile pentru oprirea lactatiei.
Acum ma simt mai bine, sanul si-a revenit la dimensiuni cat de cat normale, dar dezamagirea mea privitoare la alaptat nu poate fi descrisa. Speram sa alaptez macar pana la primavara...
Si eu am luat ceai pentru stimularea lactatiei de la Fares si pastile Galafor...
Asa a fost sa fie.
Ilinca este sanatoasa, mancacioasa, papa bine din biberon dar mi se rupe inima cand o vad cum mai cauta, inca, sanul.
Va doresc numai bine si multa sanatate tuturor.
Ioana si Ilinca.
Didi81 spune:
Uuuf, iar vesti proaste despre Darius
. Bietul de el si biata Camy prin cate mai trec. Ne rugam in continuare sa treaca cu bine peste aceasta grea incercare
.
Vio, cum au zis si fetele, manusile sunt pentru a nu se zgaria BB pe fata. I-am pus si eu la inceput, dar am renuntat pentru ca i-am putut taia unghiutele; Aida este foarte cuminte cand doarme, poti sa faci orice cu ea
, asa ca nu am avut nici o dificultate sa ii tai gherutele.
Nici eu nu mai calc rufele.
Ioana, imi pare rau ca ai trecut prin atatea cu sanii si ca nu mai poti alapta
.
Am mai pus o poza cu Aida, cu o caciulita pe care i-a pus-o tati pe cap dupa baitza, si radea de ea
.
Didi
de Aida Maria
M&M spune:
Anka, esti printre putinele persoane pe care le-am auzit ca le face placere sa calce...De cand stau acasa eu cald, dar inainte calca husband-ul...
Bujo, si tu ai facut furia laptelui???!!! Da ' sa incerci sa te dai cu Garmastan nu merge sa desfunde canalele??
Offf!! Biata Camy, prin cate trece!!! Fa Doamne o minune si salveaza-l pe bebe Darius!!!
Dma, ai grija ...poate o fi fost vreo infectie urinara. CE penibil doctorul tau!! Cum adica rezolvam la telefon???!!!
Ma doare capul uneori de ce pot unii oameni debita.
Ralu, bine ai revenit acasa cu micuta Trompetzica!!!
Oana, Vio a nascut natural, iar Anca, are id-ul Dr_Anca!!
Mina, te inteleg perfect, nu trebuie sa te scuzi
Ioana, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Bebe poate creste si cu formula; bine ca ai sca de mastita.
Ma duc si eu sa ma apuc de facut niste dovlecei pane ca mi s-a facut pofta!!!
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 26 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Kimmy spune:
Buna fetele!
Off Nati...te inteleg perfect cu laptele...si la mine scade simtitor...
...scot doar de 2-3 ori pe zi(noaptea deloc)cate 120 ml...in rest formula.Am mai incercat s-o pun la san,dar nici o sansa...nu mai trage deloc.
De 2 zile are si Timea colici.Saracuta,mi se rupe sufletul cand o vad asa ghemuita.Sab Simplexu asta se pune la fiecare bibe?Eu pun 15 picaturi la fiecare,asta inseamna la 3 ore.Oare nu e prea mult?
Ieri n-a dormit aproape toata ziua.O puneam in patut,si pe loc se trezea.Am tinut-o tot in brate pe draga de ea.
Manusi eu i-am dat doar in spital si prima zi acasa,dupa aceea i-am taiat unghiile,si nu mai e nevoie de ele.Intr-adevar cresc foarte repede.
Abia astept sa fie 30 sa mergem si noi la nea dr sa vedem cat am crescut.
Ce de pepenasi frumosi sunt la noi in odisee.Nu ma mai satur sa-i privesc!
DOAMNE AJUTA-L PE MICUTUL DARIUS 

Kimmy mami de Timea Cristina
MissJJ spune:
Buna fetele!
Aparem si noi prin zona, eu tahuie de cap, ca na lipsa de somn nu duce la nimic bun oricat dorm nu reusesc sa ma odihnesc cat trebuie da na o sa treaca.
Mina La Multi Ani sa fii feiricita si sa ai o zi minunata!

Ne rugam in continuare pt bebe Darius si pt Camy.
Am citit in diagonala of course
deci zic si eu cam ce am reusit sa retin.
Nati da asa am patit si eu data trecuta cand ma bucuram vai am scapat de lohii pac a venit menstruatia.
Si eu stiam tot asa ca la masinile cu uscator inclus nu e asa bun uscatorul ca ala separat.
Anamaria ma bucur ca ai gasit o pompa care sa desfunde canalele speram sa fie mai bine.
Am vazut si eu pozele cu pepenasii sunt superbi toti iti vine sa ii papi, asa imi place cand deschid contul cu pepenasi si sunt toti unul si unul.
Nici noi nu avem inca un program ca ne chinuim cu colicii astia, cu iesitul la plimbare am cam rezolvat ca o scot in curte si eu ma mai joc cu Ari si ea face nani in carucior la aer curat.
Violeta spor la treburi.
Si eu am zi de smotru dar sambata ca sa stea Flo cu fetele si sa ma pot ocupa cum trebuie de bai de sufragerie de bucatarie ca ma dispera ca e dezordine si toate zboara.
Ralu bine ai revenit.
Dma bine ca sunteti ok acuma.
Nasol cu medicul.![]()
Uff atata m-a dus neuronul. Mai merg sa mai citesc cat reusesc ca acusi se trezeste una dintre gagici sa ceara ceva.
Aaa si sa va zic despre noi ieri am fost si ne-am facut certificatul deci avem certificat britanic
mai trebuie sa rezolvam cu ala romanesc dar mai intai trebuie sa trimitem pt alocatie ca poate aplica Flo pt ambele fete si tre sa trimit certificatele in original.
Cu ocazia iesirii de ieri am mers si la magazine ca e plin de reduceri si mi-am gasit si eu doua tricouri sa ma incapa ca alea de gravida acuma imi sunt mari si alea de dinainte cam mici, i-am luat si lui Ari niste tricouse si niste pantalonasi de trening asa mai lejeri si lui Ami i-am luat un iepuras de plus care canta cand il tragi de coditza si o papusica super scumpa cu diverse minunatii care scaratie chitaie etc de agatat la carucior. In rest am vazut multe dar daca nu sunt fonduri stam cuminti, alta data.
Si acuma asteptam sa rezolvam cu alocatia si sa ne trimita aia certificatele inapoi si pe 1 august merge Flo iarasi la astia sa depuna pt acte ca data trecuta v-am zis ca trebuia nu stiu ce hartie de la companie speram de data asta sa nu mai gaseasca nici o hiba si sa rezolvam si cu astea odata ca m-au disperat.
Asteptam sa vina canapelele si se pare ca am gasit pe cineva cu un tir sa le duca pe astea care le avem acuma in romania la ai mei ca ala din ro, colatrul l-au distrus matzele cu ghearele si catelul se tot suia noaptea pe ea si e distrus. Si astea care le avem is f bune asa ca decat sa le scot in strada sa le arunc mai bine le trimit la ai mei ca le mai pot folosi o perioada buna de timp.
Si de acuma tre sa incep sa ma pregatesc pt botez azi tre sa gasesc invitatiile si sa le completam si sa le trimitem si sa ma hotarasc ce fac de papa si sa fac listutza cu ce trebuie.
Uff tre sa fug a inceput circul. Sper sa apuc sa mai intru azi sa recuperez.
Aaa si azi vine o nursery nurse sa ne cantareasca la ora 2 is tare curioasa sa vad daca a luat in greutate si cat, ca ultima oara la 5 zile aveam 4,140 kg.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
M&M spune:
Mada, felicitari pentru certificatul Amirei !!!
Sa stpaniti sanatoase hainutele si jucarioarele...
Gata, am fugit ca mie foame si vreau dovlecei pane...
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 26 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Didi81 spune:
Mina, la multi ani!!!
Am uitat sa va spun, am mai crescut si noi: la 2 saptamani de la iesirea din spital avem aprox 3050 g, la externare erau 2400, deci Aida a luat vre-o 600 g in 2 saptamani
.
Didi
de Aida Maria
mariana_1976 spune:
Sper din suflet sa se termine cu necazurile si sa se faca bine micutul lui Camy.
Ladymina, la multi ani, sanatate, o nastere fara probleme si multe bucurii alaturi de familie iti doresc!

Ioana off, nici nu pot sa-mi imaginez ce dureri cumplite a trebuit sa suporti.Am avut si eu mastita si foarte aproape de 40 C, dar astia ca prim pas dau un antibiotic puternic 1000000UI, apoi doar daca nu se rezolva, recurg la incizie.
Mada, voi aveti dreptul la alocatia din Romania?
Ce bine ca vine o asistenta la control acasa.La noi nu vine decit o data, imediat dupa ce sosim din spital, apoi ne ducem noi cu bebele, ceea ce nu-mi prea place la virste asa de fragede...
Morcoveatza bine ai revenit! Ati incercat sa-l puneti in leagan(swing) sau bouncer cu vibratii? Poate merge...
dara_d spune:
Acum am pus si eu cateva poze pe contul de pepenasi cu fetita.
Sunt obosita franta, nu am resusit sa citesc nimic din urma.
Voi cum ii dati vigant oil, trebuie sa ii dau 2 picaturi pe zi la orice masa , si nu stiu cum ,cred ca cu pipeta??????
Astept un raspuns, va rog.
In rest suntem bine , papam la san la cerere, facem nani si mult caca.
40+
AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png