Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mariana, luam fermentii cu ceai, ca alta solutie mai buna nu am gasit. VAd ca e ok :).

Sun, cred ca e o decizie buna cu cercelusii. Niic noi nu ii facem la Maya, ca aici nu se fac pana la 2 ani, si in ro nu vrem ca ea cand se enerveaza se trage de urechi :))), asa ca iti imaginezi, ca cercei ii mai lipsesc :).
Thea ma bucur mult pentru vestile cele bune!!!

Boti, nu te mai stresa cu programul, se face singur. Maya doarme la pranz de la 1 la 5, asa ca in gen atunci iesim afara, si stam ore in sir. Dar nu e o regula, cu tati mai iesim si seara, si daca trebuie sa mergem la cantarit dimineata (aici copiii sunt dusi la un centru, unde sunt cantariti si li se noteaza in carnetul de sanatate) ramanem apoi la plimbare.

DEspre alaptat in locuri publice nu mai vorbesc ca am alaptat si in sala de asteptare de la primarie :)).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fetele multumim mult pentru aprecieri!

Monica ce bine ca ai mers la spital. Ma bucur ca acum sunteti bine! Doamne-Ajuta!

Botinelu pai noi iesim obligatoriu dimineata si seara. Dimineata o hranesc si apoi ies. N-avem chiar ore fixe...in principiu nu depasim ora 9 ca ora de iesire (din cauza caldurii) si stam cam 2 ore. Iar seara iesim pe la 20-20.30 si stam pana la 22-22.30. Seara iesim cu tati. Si daca nu e vremea prea calduroasa, mai iesim si la pranz in plimbari mai scurte. Programul l-am facut in functie de mesele ei si si le-a cam facut, adica sunt cam in jurul acelorasi ore zilnic.

Cu cercelusii asa e...si eu sunt multumita cu decizia luata!

Iar cu sentimentele pt Thea...sunt convinsa ca toate simtim la fel...ca viata noastra sunt ei, doar! Doar ca acum realizez (realizam, de fapt) ca pana pe 16.06.2008 am fost saraci. Acum suntem cei mai bogati oameni din lume...Dumnezeu ne-a daruit miracolul vietii!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN am vazut poze frumoase cu Thea! Ce mare si frumoasa s-a facut!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Turtu[, da, mai beau, o canoaie pe zi ( mai mare ca o cana normala), uneori mai uit si eu, azi cred ca am uitat
Am spalat si eu parte din hainute, miine urmeaza tura a 2-a, vreau sa le si calc, tot miine, mai ales ca se anunta frig si ploaie deci stam in casa. Nu cred insa ca o sa le mai calc dupa ce nasc. Vreau sa luam masina de uscat care sa nu sifoneze asa ca o sa fie ok.
Azi am luat si 2 sticlute cu biberoane, just in case, Romana e innebunita dupa ele, vrea sa le incerce va trebui sa-i iau sticluta ei sa se joace cu ea. Uneori vrea sa fie si ea bebe si imi tot spune ca vrea si ea in burtica la mine Am mai luat un termometru nou cu virf mobil/flexibil ( ca v-am tot auzit vorbind ) si alte maruntisuri.

Mariana, si eu asa sper, sa mi se implineasca dorinta cu nascutul in apa !Macar acum....

Sun, eu sint bine, nici un semn, nici nu ma grabesc, cred ca rezist fara probleme si pina la sfirsitul lunii, inceputul lui august.Zic eu acum.. Copiii mei au un "pattern", vin cam la 10 zile dupa termen si vin in week-end ( Matei duminica si Romana simbata)
Va admir cum ati reusit deja sa aveti un program cu bebeii, eu la primul copil eram varza, habar n-aveam pe ce lume eram !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara! Observ ca de la o vreme mai active sunt mamicile decat gravidutele, si desi pe o parte ma oftic ca eu nu pot sa ma laud cu puiutul meu deocamdata, pe de o parte ma bucur ca mai invat cate ceva din experienta voastra.
Si acu sa raportez:am fost la nenea dr si sunt super happy. Bebelusa mea e tot cu capusorul in jos, a pus 500 gr in doua saptamani, dupa dimensiuni corespunde exact la nr de saptamani, colul e inchis, are mama fata desteapta ce mai! Si cand ma gandesc ce emotii aveam cand am ajuns acolo!
Acum mergem la urmatorul control abia dupa 18 august cand se intoarce dr din concediul, sa speram ca nu ma apuca nascutul pina atunci!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita35+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Turtu ca intrebai...nu mai calc decat ce e musai sa fie calcat. In rest nu. Oi fi io lenesa, da' zau ca niste hainute asa mici si intinzacioase, nu au nevoie. (o fi scuza asta?:) )

Vio bravo pt vestile bune!

Adina vrei sa bati recordul lui Mada la nascut tarziu?:)

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sun, Vic merci de raspunsuri, o sa incerc si eu sa dibuiesc niste ore de plimbare care sa ne convina, poate ies maine dimineata devreme, sa vedem, poate aerul curat are efect si asupra balaurilor din burtica.

Turtu[/b[ eu inca calc toate hainutzele pisoiului, macar pana om face vaccinurile. Drept e ca-mi si place sa le vad asa calcate si aranjate si cochete Oricum se calca repede, imi ia mai mult sa calc un scutec decat cele cateva body si o caciulita (eu spal in fiecare seara ce am folosit peste zi si calc la 2 zile)

[b]Vio
bravo pt vestile bune, acum sunt mamicile mai active pt ca ne-am inmultit si sunt atatea experiente noi, io sunt ultraincantata ca pot sa schimb experiente cu fetele. Inca putini si veniti si voi cu intrebarile din urma...

Bai, si io as alapta unde o apuca pe Garga dar nimerim mereu parcu' fiindca in alte locuri n-am unde sa ma asez; in picioare nu poci...

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am cumparat pompa de la Chicco,sunt super multzumita de ea..este mult peste Avent si este si mult mai ieftina...am reushit sa desfund ,asta cam dupa 2 ture de muls, va dati seama ca sunt fericita singura problema au ramas sfarcurile si ar mai fi o durere in sani ca eu m-am chinuit sa-i storc manual vreo 2 zile si i-am cam tumefiat

eu ies cu Maria cand mi se nazare mie,nu avem un program,in schimb de vreo 3 zile doarme copilul fara probleme,papa doarme ,doar de la 18 pana la 22 cand facem baitza avem concert,ca de in rest nu zice nimik

mai shtie cineva ceva de Camy??

de-ash scapa si eu de rani la sfarcuri sa ma bucur si eu de alaptat!!

ma duc sa ma uit la pozici

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Fetelor eu tot rau ma simt,dureri de spate ca la cm,dureri pe sub burta,chiar si cateva contractii unele mai dureroase altele mai putin dureroase si neregulate plus o stare de greata(si asta dupa vreo trei nospa si stat toata ziua in pat).Am vb cu dr si mi-a zis sa merg in seara asta la spital sa ma interneze,eventual sa-mi puna o perfuzie sau daca nu sa iau gynipral,scobutil si nospa si daca rezist pana maine sa merg maine ca e de garda sa vedem ce si cum.Asa ca maine dimi merg la spital,sper sa fie totul ok si sa nu fiu nevoita sa raman la spital,poate imi da ceva tratament ptr acasa.Asa ca daca maine nu intru sa stiti prin spital.
SUN am vazut si eu pozele cu THEA e o scumpa ce mai.
VIO felicitari ptr vestile bune.
ANNA Doamne ajuta sa scapi de problemele de la sani.

Ioana34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

Buna fetelor, revin si eu dupa doua saptamani de absenta

multumesc Diarux pentru poezioara, i-a placut si sotului, chiar s-a amuzat si a citit si poezioarele pentru celelalte fete.

multumesc deasemenea tuturor celor care i-au urat bun venit lui bebe Nicholas

noi avem o perioada mai dificila, bebe e foarte plangacios,il doare burtica si nu prea merge nimic din ce au canadezii astia pe piata, asa ca nu prea ne dam dusi de la mama din brate nici cand dormim. N-am vazut asa ceva, parca are detector, cu il pun jos cum se trezeste si incepe concertul. Of, si mama mereu ma zapaceste de cap ca sa nu-l mai tin in brate, da ce-i pasa ei, e la tispe mii de km si ma baraie in fiecare zi cu telefoane. Da lasa ca vine ea aici, atunci sa o vad, ca habar n-are ce sa faca cu bebe, pe mine ma pasa repede la bunici cand nu se mai intelegea cu mine.

fetelor, vreau si eu sa pun niste bani pentru Camy, dar singurele posibilitati pe care le am sunt prin Pay Pal sau Money Gram. Are cineve un cont de Pay Pal activ? Se ofera cineva sa primeasca banii de la mine prin Money Gram si apoi sa-i depuna in contul pentru Camy? Din pacate eu nu am pe nimeni in Romania care ar putea sa faca asta pentru mine. Multumesc mult.

Am pus poze cu bebe pe picasa.

Daniela si bebe Nicholas

Mergi la inceput