Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 4
violeta29 spune:
Bunadimineata!

LADYMINA, LA MULTI ANI SA FII FERICITA, SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBELUS SANATOS SI MANCACIOS!

Fetelor va astept cu cafeluta
daca tot sunt asa matinala astazi si pina una alta ma duc sa ma delectez cu pozicile de pepenasi.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

violeta29 spune:
Tocmai am vazut ca majoritatea bebelusilor poarta manusele. Iertati-mi ignoranta da inca n-am achizitionat asa ceva, explicati-mi si mie va rog daca sunt necesare si care este rolul lor de fapt, ca eu sunt total pe dinafara la capitolul asta
. Off cate mai am de invatat!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

andrey2008 spune:
Sunt si eu pe aici,nu am dormit mai nimic azi noapte de emotii ca daca tre sa raman la spital,off.
VIO din cate stiu eu manusile sunt ca sa nu se zgarie bebei.
Merg sa-mi fac si eu o cafea si revin.
Ioana
34+
violeta29 spune:
Aha, deci asta era...Doamne ,ignoranta mai sunt, nici macar nu-mi imaginasem asa ceva, buun deci trebuie sa cumparam manusele.
Ioana nu are rost sa te stresezi o sa vezi ca totul o sa fie bine si o sa te intorci acasa.Sincer si eu ieri inainte sa merg la dr aveam niste emotiiii, mai ales ca in ultimul timp ma simtisem asa de rau, si uite ca a fost bine!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

andrey2008 spune:
VIO si eu sper sa vin cu vesti bune dar mie nu-mi e ca merg la dr ci ca poate ma interneaza ca mi-a zis de aseara sa merg sa ma interneze,iar pe langa rau care mi-e acuma cand aud de internat mi se face si mai rau.Dar incerc sa nu ma mai gandesc la nimic decat la bebe ca e bine,pana la urma o fi ea cumva.
Nu are nimeni vesti de la CAMY?
Ioana
34+
SunSmile spune:
Neata,
Mami de Nicholas canadian bun revenit! Inteleg ca aveti colici. E nasol, frustrant dar vor trece. Stii, eu sunt convinsa ca pana la 3-4 luni chiar nu e vorba de alint cu luatul in brate ci pur si simplu de nevoia de caldura si siguranta!
Ioana iti tin pumnii sa te intorci cu vesti bune!
Vio manusile sunt bune ca sa nu se zgarie bebeii pe fatza. Ti le-as trimite pe ale noastre, ca avem o tona si nu le-am folosit. Si nici nu le vom folosi vreodata...am eu pitici si mi se strange stomacul cand le vad. La noi merge de minune forfecuta cu varfuri rotunjite...i le taiem zilnic, pt ca au un ritm de crestere ametitor.
Ana bravooooo. Ma bucur tare sa stii. Nici eu nu m-am impacat cu Aventul (bine, luasem manuala) si mi-am luat una electrica de la Nuk, care e super faina. Si ma bucur ca isi face Mariuca un programel. E fata mare doar!
Mina La multi ani! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si implinire alaturi de familia ta! Si o bebitza perfecta, care sa va intregeasca!
Ma duc s-o fraieresc pe fii-mea sa mai pape nitel, ca sa nu pun pompa...si apoi punem salopeta, luam catrafusele si ne caram la plimbare pe racoare!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Noi ne-am intors de la dr., am fost azi prima oara cu ariciul.Ma speriasem aseara la baita ca a sangerat putin buricelul, chir daca de joia trecuta de cand a cazut arata foarte bine. Dar nu e nimic grav, a fost din cauza ca s-a agitat tare mult ieri noapte, stiti ca ma plangeam eu ieri...si s-a agitat asa pt ca au aparut colicile, saracuta tare se mai zvarcoleste
Dar am invatat ca trebuie s-o iau in brate, s-o mangai, s-o linistesc, si uite asa a sat si pe burtica la mami, chiar daca pana ieri nu-i placea-si mi-am dat seama ca starea mea i se transmite ei, si cum eu am fost cam stresatra si incordata pana acum...
Am reusit sa ma calmez si s-o linistesc si pe ea, si am avut si noi o noapte linistita, doar cu trezitul regulamentar pt papa.
In rest totul e bine, luam in greutate, acum avem 3700, deci intr-o saptamana de cand stam acasa am luat deja 300g, ca am iesit din maternitate cu 3400.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
M&M spune:
Neata!!!
Mina, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte deo nastere usoara si un bebe sanatos!!!
Aseara am fost sa sarbatorim cei 2 anisori de
...
Dma, ma bucur sa aud ca esti mai bine!!! Dar de la ce ai facut febra ???
Sun, vazut pozici cu Thea...
, vorba ta, creste ca fat-frumos..
Ioana(andrey2008) , sper ca esti mai bine azi...Sa ne dai un semn cand te intorci de la spital..
Violeta, manusile se pun ca sa nu se zgarie bebe!!!![]()
Daniela( Morcoveata), bine ai revenit!!! Stiu ca Sibylle zicea ca are un cont de Pay Pal...
Sunt in zona, am sortat si eu hainutele pentru MIhaitza..cand s-o mai incalzi afara le spal..Aaaa,,, si am reusit sa ii mobilam cat de cat camera lui..
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 26 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ankalaura spune:
Salutare fetele!
BOTI - Erika e mai linistita de ieri. O mai pacalesc cu suzeta. Stau cu ochii pe ceas si cantaresc Milka... Pana acuma, functioneaza. In cele 2 zile cand ne-au chinuit colicii rau de tot, nu am reusit sa iesim afara. Ma gandeam ca ar fi bine sa iesim, dar am fost de-a dreptul INCAPABILA sa fac fata atat copilei cat si imbracatului meu, in acelasi timp. Dupa ce mi-a zis si Sun sa ies cu ea la aer, am iesit, si ce e drept, e mai bine.
Sa vedem cum ne vom descurca de sambata incolo, cand vine si Eliza...
Multam de pontul cu ceaiul... Eu sunt fan FARES. O sa caut si eu ceai din asta.
Programul nostru e cam haotic.... de exemplu
- NU reusesc sa ii fac baie zilnic, si cu atat mai putin la aceeasi ora! Ba ii e foame si nu pot sa ii fac baie si sa o tin flamanda, ba tocmai ce a mancat si adoarme,... si tot asa...
- NU reusim sa iesim afara de doua ori pe zi, in fiecare zi. De cele mai multe ori iesim, dar nu la aceleasi ore, oricat mi-as propune.
Dar, surprinzator, avem niste nopti extraordinare! Doarme fata neintoarsa, iar pe la 4 dimineata ma cam chinui sa ii dau ceva sa pape. Scanceste in somn de foame, si tot nu se trezeste. Suge lacom pe trei sferturi adormita.... Ceea ce nu ma incanta, dar acuma ce sa fac? NU reusesc sa o trezesc!
Ne straduim in continuare
DMA - ce bine ca ai mers la spital! Tinem pumnii sa nu mai aveti aventuri din astea pana cand o fi sa nasti...
TURTURICA - mai, eu nu pricep cum reusesc unele sa nu calce si le cam invidiez... Stau rufele bine? Nu sunt botite? Eu calc absolut totul si dincolo de niste pitici ai mei care ma indeamna sa calc si chilotii, asa vad eu rufele frumoase... calcate... Deci... piticii mei de care nu pot sa nu ascult...
O singura chestie NU mai fac - nu mai separ rufele copiilor. Elizei i-am spalat separat cam un an. Acuma le pus pe toate impreuna
Cat de curand o sa schimb masina de spalat - ne-am decis sa luam si noi una CU uscator (nu luam separat din lipsa de spatiu) - si poate atunci mai scap din calcat... Pana atunci, calc tot. Chiar imi face placere ![]()
VIO _ exact asta ma gandeam si eu... Ca mamicile sunt mai active decat gravidutele...
XENA
ce ma bucur ca ai rezolvat macar partial problema!!! Ranile o sa treaca si ele curand, ai sa vezi! BRAVO!
MORCOVEATZA - chiar ma intrebam ce mai faceti! (nu de alta, dar tocmai ma apuc si eu de dosarul de emigrare
).
Sybille are PayPal dar cred ca de baza a ramas contul de la Transilvania al lui BOTI. Daca te decizi la MoneyGram, ii pot primi eu ca am un BCR langa bloc. Sa ma anunti cum te hotarasti.
Si...tine-l pe Nicholas in brate, ca asa se simte mititelul in siguranta... Acuma, asta e... Se indura oare vreun parinte sa isi abandoneze pruncul plangand? Pai sa nu ti se rupa inima?
VIO - nu numai ca trebuie sa cumperi manusele, dar cumpara vreo 3 perechi si ia cu tine la spital macar 2 perechi. In primele saptamani, bebe sa zgarie cumplit, si nu prea sta la taiat unghiutele. Iar tie o sa iti fie de-a dreptul frica sa ii tai unghiutele cand vei vedea ce degetele micute are. Plus ca misca din maini rapid si dintr-o data, de te ia prin surprindere, si o sa iti fie teama sa umbli cu forfecuta. Ar functiona cu unghiera... Eu nu am fost niciodata in stare sa tai unghiile cu unghiera 
IOANA - ai plecat deja la doctor sper...
ANNA - felicitari pentru cele 300 g ale aricelului. Am vazut si eu pozicile, ieri, si chiar ca e zburlici Ioana mica 
SUNNY - ai avut dreptate mama... A reinceput de azi productia masiva... Nici nu am mai dat jos camasa de noapte, ca tot e fleasca pe partea dreapta.... De obicei stanga "producea" mai tare, acuma stanga s-a mentinut iar dreapta se ia la intrecere...
Acuma ma duc SA CALC
- oricum, e de-a dreptul o placere acuma, ca am timp. Cand lucram, eram terorizata de muntele mereu in crestere de rufe de calcat...
Anca mami de Eliza si Erika
bujo spune:
Buuuun deci ma iau de mana cu Anaxena, am facut furia laptelui. Ieri aveam sanii pietrosi si dureai si daca respiram. Evident ca pompa a scos ce era la suprafata dar canalele infundate ciuciu. Am masat ce-am masat si nimik, dupa vreo ora era mai rau
S-a pus sotu pe cautat si a citit undeva ca o seringa face mai mare vacuum ca orice pompa. Asa ca maica-mea ma masa zdravan pe sani si apoi trageam cu seringa. Crek am reusit sa fac ceva ca nu mai sunt asa nodurosi da inca dor de ma urc pe pereti. BB saracu stie el ce tre sa faca dar oboseste repede si nu mai poate trage. Si cum am si rani ma mult si ii dau cu bibe pana se vindeca, ca mi-a zis dr sa nu fac infectii. Am reusit sa mulg 60ml asa ca am trecut si pe ceai de stimulare ca sa creasca productia. Sa speram ca ne descurcam. Prima noapte acasa a fost extenuanta pt toti trei. BB a schimbat locu si nu reusea sa adoarma nici cum, vreo ora l-am tinut in pat cu noi dar am zis ca nu-i o solutie ca ne facem toti cu nervii. Pana la urma i-am facut un cuib cu perna de gravida ca sa se simta el protejat si se pare ca s-a linistit. Tati face de garda cu mine, sterilizeaza bibe si dupa ce mulg un pic in bibe ii da el si io mulg in continuare ca sa nu-l tinem flamand. Uff e greu dar ne gasim noi un echilibru.
Am vb cu Camy mai inainte si m-a ravasit total. Darius a facut un atac cerebral dupa operatie, sau cam asa ceva si acum zicea ca este ca o leguma.
Spera sa-si revina ca sa vada ce se poate face apoi. Mi se rupe inima cand ma gandesc la ea, mai ales acum cand imi privesc puiu si imi dau seama cat de mult il iubesc. Ma rog in continuare sa faca Dumnezeu o minune si pentru ea ca prea i-a dat numai incercari.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo