Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)
Raspunsuri - Pagina 7
claucia spune:
Luna, Jadi, multumim pentru aprecieri. Adica Alessia multumeste ca va place de ea si eu va transmit.
Luna, dragalashi nasii, asa spun si eu, numai ca nu sunt impreuna. El este prietenul sotului, ea prietena mea, si intre ei au fost prieteni.
. Dar se inteleg si acum.
Jadi, ce frumos sa nu ai apa calda...cat de rece e apa rece? Si mai spune-mi cum e sa "te invarti" prin casa?
haioasa postarea ta.
Noi am fost ieri la vaccin, picea mea e vaccinata cu acte in regula. Are 10,180 kg (ceea ce nu inseamna 10 mii ci 10 kg si 180 gr
) si 82 cm. Multicel stiu, adica inaltimea nu greutatea (ca sa si-o tripleze ar fi trebuit sa aiba undeva spre 12 kg). Si dr a spus ca la inaltime clar si cu mami si cu tati seamana. Asa ca am o fata inalta si slaba ![]()
In rest are de toate, gat ne-rosu, respiratie frumoasa si nezgomotoasa, mama mama ce laude la adresa fetei mele!
As mai spune cate face si stie dar sunt convinsa ca stiti si voi si ca zilnic ne miram cat sunt de talentati copiii nostri si cum inteleg ei tot. in fiecare zi in pare ca face ceva nou. Mai ales ca zilele astea, cred ca are o pauza de crestere a dintisorilor (are 8 pana acum si gingia umflata in dreptul maselutelor) si e atat de draguta, rade se joaca, nu plange o secunda. Nici cand ii e somnic macar. 
Hai ca va pup mult mult si sa fiti cuminti. si o zi buna
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
xerxe2005 spune:
Razvan al meu are 9.2 kg si 74 cm. E cam scund, dar seamana cu bunicul, cred.
Si raportez: tot nu are nici un dintisor. Mai este pe aici vreun puiut fara dinti?
Razvan Gabriel
claucia spune:
Luna am uitat sa iti spun cat o admir pe Adelise si tinutele ei, si mai ales cat de frumosi si de armoniosi sunteti voi 4 ca familie. Si daca ati fi si 5 pe viitor ati fi la fel de frumosi.
noi ne gandim sa schimbam masina mea cu una mult mai mare, poate un VW Touran, nu stiu, asta ca mi-am amintit de 5 pers ![]()
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
Antoanela23 spune:
La Multi Ani, Horia Andrei, strumf de Andutzy!
La Multi Ani, Miruna, strumfa de Mirela_1974!
La Multi Ani, Armin, strumf de Armin23!
La Multi Ani, Dan Stefan, strumf de Orchis!
La Multi Ani, Dora , strumfa de Maria1111!
Sa fiti sanatosi, dragilor, sa cresteti mari si sa fiti mereu veseli si fericiti.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
monicabo spune:
Horia Andrei, de Andutzy!
Miruna, strumf Mirela_1974!
Armin, strumf Armin23!
Dan Stefan, de Orchis!
Dora ,de Maria1111!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
22+
Ana Maria
loredana_76 spune:
La Multi Ani !! strumfilor care va sarbatoriti azi.Sa aveti o viata fericita si sanatate.
Cafea mai e?Am nevoie...aseara s-a culcat la 9 si s-a trezit la 9.40,bineinteles plangand.Am leganat 40 min
la el crezind ca adorme.De unde,s-a pus baitul meu pe jucat pina pe la 12 noaptea.Deci o cana mareee,va rog.
Am pus si noi poze de la petrecerea de 1 an.
O zi buna va dorim.
X-ray spune:
la multi ani strumfi :
Horia Andrei, de Andutzy!mamico mai hai pe la noi....
Miruna, strumf Mirela_1974!
Armin, strumf Armin23!
Dan Stefan, de Orchis!
Dora ,de Maria111!
eu sunt pe super fuga cu pregatiri....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
violetan spune:
Buna dimi si multumim de cafea, anto!
La multi ani si o viata minunata strumfeilor:
horia andrei/andutzy
miruna/mirela_1974
armin/armin23
dan stefan/orchis
dora/maria1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Clau, de unde e tortuletzul superb pt bebe superb? de la agapitos?
cristina, ne bagam si noi la intalneala pe 28; tu la ce ora poti si unde ai vrea? parc? terasa?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
CarlaV spune:
Horia de Andutzy si anticipat
Smarandei!
Ghinetz, Dana si alte doritoare: dragelor, sa anuntati public atunci cand va cumparati forumul. Atata timp cat nu e al vostru o sa plec daca si cand vreau eu, nu cand aveti voi chef.
Legat de "limbajul de mahala", cineva nu are proprietatea termenilor. Am niste mostre de limbaj cu adevarat de mahala, dar nu e locul aici. Dupa cum am mai spus, pot vorbi dupa nivelul oricarui interlocutor.
Ioanaiub, cata obedienta! Bine ca ai renuntat sa-mi hartuiesti mesageria privata, mai bine mai tarziu decat niciodata.
Valen, stai linistita, sunt ultimele cuvinte pe care ti le adresez. Prefer sa pastrez in memoria mea si in arhiva messengerului cuvintele frumoase si trairile pe care le-am impartit. Gata.
Violeta, va pup, multumesc pentru bunele intentii.
Legat de respect: respectul meu pentru hoti este exact cat pentru tiganul care a incercat sa-mi sparga masina sa-mi fure detectorul de radar.
Ca sa inchei: urarile de bine ale unora dintre voi si-au facut efectul, fetita mea are febra, a doua oara in viata. O sa mai scriu cand pot, copilul meu are nevoie de mine.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
otim spune:
LA MULTI ANI Horia Andrei
LA MULTI ANI Miruna
LA MULTI ANI Armin
LA MULTI ANI Dora
LA MULTI ANI Dan Stefan
Laurentiu Ovidiu
Otiliei