Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

lulualex bine ai venit ... sa-ti traiasca strumfita

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Am promis poza cu tortul: http://good-times.webshots.com/photo/2348758530102256463BjkAYM

si cu turta si cu marea...

nani acum

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lulualex bine ati venit. Aveti o strungareata superba asteptam pozici mai multe.

Deni vreo veste de la cumnata?

Karli mai pui o data linkul cu poze ca nu-l gasesc.

Ma duc sa admir poze cu Clau si Alssia.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

E clar Alessia are nu numai mamica frumoasa ci si nasi frumosi.

Iar ea e superba si tortul buuuuunnn.(cred eu ca mi-a lasat gura apa)

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Vreti sa ne intalnim in Bucuresti pe 28 august.
Cine vrea si are timp sa se inscrie pe lista:
1. "cristina26" si Ingrid

Eu am spus cand iar voi puteti spune unde (nu cunosc Bucurestiul)

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hehe Luna, canta bine Lissy nu se incurca! Maine poimanie auzim de ea ca mare solista!

Claucia, frumoase poze dar copilul si mai frumos! Si tortul e frumos!

Despre cumna, au pasat-o astia de la Timisoara, a mers la Budau la cabinetul particular la ora 6 i-a facut eco si nu s-a lamurit cu nimic in plus. S-ar fi bagat, nu s-ar fi bagat dar intretimp cumna a reusit sa intre pe fir cu nu stiu ce profesor de la clinica din Viena si musai sa ajunga la Viena joi-vineri ca de luni pleaca doctorul in concediu. Asa ca pe la 10 au plecat spre Arad si vor dormi in seara asta acolo (la Maxim ca avem un pont bun acolo) si maine la 12 vb cu doctorul sa vada cand se vad. Nu sunt hotarati daca sa plece cu masina sau cu trenul dar au timp sa isi faca planurile pana maine. Eu una sunt siderata, nu imi vine sa cred ca totusi poate fi ceva serios, astept sa se infirme toate dignosticele sau lipsa lor. Daca reuseau sa intre pe fir cu Viena mai repede, nu mai faceau drumul aiurea la Tm, poate gaseau avion din Buc dar acum nu mai are rostul sa ne gandim ce ar fi fost, sa ajunga ei acolo si sa fie totul bine!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina, eu m-as inscrie cu placere dar inca nu am verificat agenda Glumesc desigur dar e si adevar in vorbele mele, planificam sa iesim cu colegii unde in afara Bucuresti-ului si avem de ales intre weekendul din 22 sau din 29, in functie de asta ma inscriu. Desi ma uit acum pe calendar 28 pica intr-o joi. Vedem vedem!

Ma duc sa ma invart prin casa, am ajuns prea tarziu acasa ca sa mai prind copilul treaz, ma vad cu el la noapte. Nici gaze nu avem asa ca ioc apa calda, o sa incerc sa vad cat de rece e apa rece Acum imi pun si eu problema ca Lia, a platit sotul gazele ori ba?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

dau si eu o ca nu am mai dat demult, m-am "domnit" si va asteptam pe voi sa faceti cafeaua

la multi ani strumfilor nascuti astazi

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

'neata!

Andra,ce sa spun...Albastrel s-a acomodat bine, de f putine ori a plans cand am plecat la munca, insa in cateva minute ii trecea.Noi lucram in schimburi diferite, sa le spun asa, astfel ca Albastrel e in permnenta cu unul dintre noi.
II las mancarea gata pregatita, si pe la 20:00 , ii da al meu ultima masa, ii face baie, si inainte de culcare ii da laptele cu cereale.
Dimineata cand ajung eu acasa pe la 5:40, il iau cu mine in pat, si papa din nou tzitzi.
E...ok,nu e chiar ideal asa, dar asta este,am decis sa luptam amandoi sa putem pleca de aici la anul.Daca r fi sa stau acasa, am mai poposi pe aici vreo 3 ani, ceea ce nu vreau .

Acum...tu ai alesd gradinita...eu cred ca ii va fi f bine.Va avea un program bine stabilit(e stiut faptul ca prichindeii astia adora rutina), o multime de strumfi roind in jurul ei(ce bucurie ptr un copil!!), va invata cu mai mare usurinta , si rapiditate lucruri noi...(comparativ cu un copil ce sta numai cu mamai si tati, )
eu am refuzat din start aceasta optinue datorita faptului ca ne aflam intr-o tara straina, si nu am incredere in cresele de aici.La cat de reci sunt ei cu copii, si la cum tipa mamele la ei pe strada, le mai si da una in cap(am asistat de multe ori la scene de m-au lasat ca la dentist), imi inchipui cum se comporta cu ei in crese, mai ales cele de stat.
in fine..tu cum vei lucr?cate zile pe luna?
in cazul meu e bine, ca pot lucra cat vreau, am ales sa lucrez 18 zile, sa mai raman si eu cu ceva dupa ce platesc taxele.

Mai greu iti va fi tie decat ei...dar trec ele primele zile, va fi totul bine vei vedea.Cate ore o vei lasa la gradinita?

Deni, tin si eu pumnii bine stransi ptr cumnata ta, si ptr voi...sa vina fetita sanatoasa in familia voastra!
Off atat de grea e asteptarea asta...

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Dau eu cafeaua azi, poftiti de va serviti, e calda.
Sunt chiauna, azi-noapte Sonia a avut febra si intre 4 si 5:30 nu am dormit, iar la 6:30 m-am trezit sa vin la serv. Nu stiu ce are Sonia, nu are alte simptome, de vreo trei zile face febra dar numai ieri a trecut de 38,5. Am tot zis ca-i de la dinti, dar e posibil sa faca 39,9 de la dinti? Probabil tot vreun virus de la cresa, mama lui de virus.

Cristina, si eu m-as inscrie cu placere dar nu suntem in Buc in perioada aceea. Prin Bruxelles nu ajungeti?

Lulualex, bine ai venit. Sa-ti traiasca printesa, e scumpa foc.

AndraZ, , nici eu nu m-am uitat si ma bucur ca ne-ai mai scris.

Deni, bafta multa cumnatei tale. Eu stiu ca sunt curse de avion pt Viena de la Timisoara sau Arad.

Hai ca va pup fetelor, o zi buna va doresc,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput