Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gata, am trecut pe Roxana si pe Alexandra, fiecare pe lista ei

Unde le-ati gasit fetelor?

Roxana, bun venit si sa-ti traiasca printesa...astept sa te vad in timp real, si poate o pozica, ceva.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mama dar ati scris nu v-ati incurcat, eu am ramas pe la pagina 14 in capitolul trecut dar am tras tare si zau daca se vede, mai mult spor am avut ieri deci musai trebuie sa stau mai mult pe forum ca sa am spor

Cafera, nici eu nu am habar de bame, am dat si un search pe google nu o indica nicaieri ca ar fi alergena dar mai stii?

Gina, nici al meu nu a vrut sa bea bibe si lapte si i-am invartit biberoane si formule pana a inceput sa bea un pic cate un pic, am ajuns la 180 ml de 4 ori pe zi. Cum stai cu declaratiile?

Monica , multi ani inainte, 30 de ani sunt foarteee multi

Luna, nu am apucat sa vad filmul , o sa imi fac temele si le vad deseara dar am vazut un filmulet la un moment dat cu Cosmin care canta la fluier si Lissy dansa... acum musai sa o vad si solista

Andra bine ai revenit pe la noi! Tot asa te chinui cu netul? Am admirat mica blonda si cu ochi verzi (sau am visat eu). Nu m-am prins nici daca i-ati luat motul si ce a ales, sa facem pe ursitoarele

Paticut, imi pare rau ca ati trecut prin febre si antibiotic, sper sa nu mai aveti probleme, l-am vizionat pe Miron data trecuta cand ai pus pozele, este scump foc!

Mai, nu stiu la ce foloseste fenobarbitalul, eu scad temperatura foarte bine cu novocalmin supozitoare si am avut zile cand orice ii dadeam cu lingurita, vomita si pe langa antitermic si restul de mancare din stomac. Acum sunt calita, la febra dar si la varsaturi dar zau ca nu vreau sa ma mai calesc cu nimic

Eu nu mi-am cantarit recent copilul dar l-au cantarit in spital inainte de un an si avea 81 de cm si 9.300. Banuiesc ca de atunci a mai slabit un pic si poate sa fi luat 100 grame asa ca il previzionez pe undeva la 9 kile. Copiii mei au fost inaltuti amandoi la varsta de un an dar Vlad la varsta lui nu as zice ca e inalt, e pe medie asa ca treaba cu greutatea si inaltimea se uniformizeaza la un moment dat.

Maine imi vine si mie feciorul cel mare, pacat ca eu ajung tarziu dar sper sa il gasesc treaz. Ia sa vedem daca mai lucrez ceva sau nu

Ps: Bine ai venit Alexandra si lulualex!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

multumim, bine v-am gasit!
la multi ani celor sarbatoriti pana acum !
alexandra mea are si ea ditamai strungareata, da mie imi place la nebunie iat-o: http://quick.holdthatpic.com/271430

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca, bine ai venit! Foarte frumoasa Alexandra, sa-ti traiasca!

Smaranda cinta la xilofon, mai e loc in formatie?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

lulualex, ai o "strungareatza" superba. Bine ai venit!

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui lulualex

alexandra mea are si ea ditamai strungareata, da mie imi place la nebunie iat-o: http://quick.holdthatpic.com/271430

hihihi...foarte dulce!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Nikole, eu v-am urmarit din umbra si am vazut cat de mare si frumos a crescut Albastrel. Cum e acum cu munca? Te-i obisnuit? Cat de repede s-a obisnuit Albastrel cu programul tau? Te intreb asta pt ca de la 1 sept trebuie sa ma inorc la munca si Mara va pleca la gradi. Deci va o schimbare brusca atat pt mine cat si pt ea. Dar asta este. Se cere inca un salariu in casa si deja cred ca am fost "eroina" ca am rezistat atat acasa, tinand cont ca pe la 6 luni ale Marei am fost cat pe ce sa cedez si sa ma intorc la munca. Dar uite-ma inca acasa. Insa din sept gata cu copilareala mea. Uite si linkul cu poze. http://community.webshots.com/user/andra80?vhost=community

Violeta, eu ies aproape in fircare dimineata cu Vivela in parc, iar seara in familie in IOR. In we de obicei nu stam acasa pt ca sunt singurele zile petrecute in familie si rareori iesim prin parc la plimbare, dar mai toata ziua suntem pe drumuri, la bunici, prin oras, in vizite la prieteni etc.

Dumana Jadi, chiar erai pe "lista neagra". Ce face cumnata? Ce au facut azi? Imi pare rau pt ceea ce i se intampla....nu e drept asa ceva...sper sa iasa totul bine si sa o ajute DD sa iti tina copilasul in brate si sa fie sanatos puiul mic. Nici nu ma pot gandi la varianta cealalta ca mi se zbarleste parul pe mine. Apropo de mandra blonda si da, cu ochii verzi ( sa nu ma intrebi de la cine-i are ca iti spun ca de la postas sau instalator, caci la noi in neam e singura cu ochii de culoarea asta), noi i-am luat motul la 11 luni pt ca nasa a avut probleme cu sarcina si a tinut sa facem totul inainte de DPN-ul ei, adica pana la jumatatea lui iunie. Asa ca pe 1 iunie am luat motul fetei, iar ea a ales asa: banii, cheile de la masina si crema de fata/spray. Ce ne prezice Mama Jadi despre fata noastra? O facem soferita de tir, plina de bani din cuerse externe si boita ca o centurista?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui lulualex

Lulualex, bine ai venit si sa-ti traiasca strungareata cea dulcica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Andra, se va face fetita de bani gata dar asta e bine, ca banii inseamna ca vin la voi mai intai .

Nu reusim sa vb cu cumnata, am dat bip-uri dupa bip-uri, la 6 se vedea cu doctorul deci nu la 12 cum credeam eu. Stam si noi ca pe ace!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Deni, s-o ajute DD pe Mara sa se faca fata de bani gata ca eu nu ma supar!Si sa dea la toti DD norocul asta. Asta inseamna ca ori castigam la loto, ori o descoperim pe matusa Tamara ori gaseste fi-mea banii aia multi pe care ii cautam si noi, insa ea chiar rastoarna casa cu dosu'n sus dupa ei. Hai tinem pumnii la cumnata sa fie bine. Dar inaltut mai e Dodolinul tau, sa nu-i fie de deochi carliontatului. Mara nu-i chiar asa de inalta. Cred ca bate undeva pe la 76-77 cm intinsa bine, insa Dodo vad ca da semn de atlet in toata regula. Oricum la inaltimea asta nici nu cred ca avea cum sa fie grasutz, caci el practic s-a lungit in loc sa se "lateasca". Important e ca-i sanatos baiatul, ca daca fetele or zice ca-i prea atletic sa vina-ncoace ca sigur va avea lipici la Mara. Deh, treaba cu aschia si cu copacul...

Mergi la inceput