Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)
Raspunsuri - Pagina 8
karligutza spune:
Loredana ai un baietel scump foc! imi place poza asta (si nu numai) foarte mult! iar cu joaca nocturna a lui David nu stiu ce sa zic, sa speram ca nu isi face un obicei din asta! ![]()
spun si eu tuturor sarbatoritilor de azi; Andutzy ce mai faci cu starea de spirit? esti bine? s-au rezolvat problemele?
Sper ca poate petrecerea de 1 anisor al lui Horia v-a facut sa va regasiti si sa va iubiti ca-n prima zi, cu declaratii
si dovezi:
.. 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
claucia spune:
Carla, lumea nu te mai ataca, sau cel putin nu mai vor din cate am inteles, hai sa nu mai continuam, vrei? Nu cred ca te gandesti serios ca din cauza "urarilor de bine" are Saby febra. Multa sanatate ii doresc. Stai sa iti spun cu Alessiuta mea si febra acum 2 saptamani:
nu avea copilul nici un alt simptom, cam maraita dar presupuneam ca de la dintisori, insa intr-o noapte am simtit-o fierbinte fierbinte. In fine, nu am putut sa ii iau temperatura corect noaptea si dimineata m-a chemat sotul de la birou ca e maraita si frige si are o fata apatica. El trecuse pe acasa (fetita mea sta cu bona). I-am luat temporatura si avea peste 39 (nu am mai putut sa o iau ca nu a mai stat) asa ca am mers la dr de urgenta. Si avea copilul o frumusete de rosu in gat puternic, fara nici un alt simptom (fara tuse, mucisori, nimic) ci dr mi-a spus ca e sigur luat, de prin parc, alti copii, etc, adica nu de la aer cond sau mancat de iaurt rece cum ma gandeam eu vinovata.
I-a trecut in 2 zile, insa vezi sa nu fie si asta.
Multa sanatate picei tale.
Violeta, tortuletul este de la Agapitos, a fost si bun, au am cerut cioco cu vanilie (cum e la ei prajitura Domino) si fara fructe dar se pare ca au avut o parere proprie si a avut si niste fructe in el. A fost oricum foarte foarte bun, paote si mai buna alegerea lor.
Secretul la Agapitos este ca vine inghetat si trebuie lasat la temperatura camerei 1/2 ore ca sa aiba o consistenta ca prajiturile din raft. Apropos de cofetaria asta, am mancat ieri un trigon si o gura de ciocolatina, ce bun e trigonul...il recomand :-)
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
karligutza spune:
mai raspund si eu pe alocuri ce-mi vine in minte... am adormit-o pe adeluta si am o ora libera cica... (sa mananc, sa ma fac si eu frumoasa si bineinteles un pic de forum...)
ghinetz eu ii dau adelutei bors cu sfecla rosie de la Pasti.. si la fel a papat sfecla si borsul ala rosuuuuuuuuu cu mareeeeeeeee pofta! i-am facut de vreo 4-5 ori pana acum; bine ca mi-ai amintit, ca sa ii mai fac! ![]()
claucia ai un puisor, o tweetylica tare scumpica! v-am vazut pozele si mi-am ales poza preferata... am zarit si un Raducu pe acolo, cu mami lui, ocazie cu care ii salutam si noi pe ei.... am ratat linkul cu poze de la 1 anisor al lui Raducu.. se mai poate un link Andreea, te rog!?
Luna uite aici Adeluta are 1 anisor!... din orice cont de picasa, daca scrii dupa slash karligutza dai de noi! 
Simo ai terminat lista de bunatati? dar cea de musafiri pentru ziua lui te-tei? 
mai urmeaza niste petreceri Denis de sunflower, Sophie de Timi, Emily de Mada... Adelise.... si lista continua...
Multumesc de complimente again: Nikole, monicabo!
Monica cred ca esti f.fericita cu burtica de 22+ ... mai trag un ochi pe semnatura ta si-mi amintesc ce bine ma simteam eu la varsta aceea de sarcina... incepuse sa creasca burtica... incepusera de vreo 2 saptamani sa simt miscarile Adelutei... ce frumos! si incepuse si nerabdarea sa vad ce misca acolo.... eram f.curioasa sa treaca inca o saptamana si-nca o saptamana... pana cand am ajuns cu bagajul la spital la prima "tentativa de nastere" (din 3)
... visez!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
Cristina, 28 august...notat! eu vreau sa vin. Propun eu o locatie, dar sa vedem nr.participantelor la intalnire.
karligutza
sunt mamica Adelutei 
AndraZ spune:

strumfilor ce-si serbeaza astazi ziua de nastere: Horia Andrei de Andutzy, Miruna de Mirela_1974, Armin de Armin23, Dan Stefan de Orchis, Dora de Maria1111! Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi familie si cei dragi!
Anto, sa stii ca nici noi nu te-am uitat. De ziua Soniei nu am putut ajunge la net macar sa va trimit un PM cu urari. Eram in provincie la ai mei si netul nu a mers nici sa deschid contul, dar am vazut poze si m-am gandit la voi. De fapt, acelasi lucru il pot spune si pt alte cateva persoane dragi mie de pe forum, dar nu dau nume a sa nu se interpreteze. Sper sa se prinda ele singure. ![]()
Nikole, eu voi munci program normal, 9-18, 22 de zile pe luna. Nu pot alege alt tip de program pt ca atunci ce iau pe mere dau pe pere si nu ar merita s-o dau pe Mara de acasa pt o mana de bani. Eu sper sa se "dezlege" usor de mine....ca altfel va fi o "suferinta" in grup: si ea si noi.
Edit: Deni, tinem pumnii cumnatei. Poate dr din Viena "vad" mai bine si nu gasesc pete pe nici unde. Acum tu stii ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Bine ca pot ajunge la Viena.Sa dea DD sa fie totul bine.
Cristina26, teoretic noi suntem in Bucuresti pe 28, practic pot spune atunci, mai aproape de data respectiva. Tinem legatura si ne vedem dc ne nimerim pe acasa.
AndraZ spune:
Karli, sa inteleg ca ti s-a facut dor de 22+?
Si pe mine ma mai bate gandul din cand in cand, dar pana acolo ma bate sotul, ca la cat am tras cu sarcina asta mi-a zis ca 2 ani nu vrea sa auda de ecografii, teste, nasteri si maternitati.
Poate in 2009 il conving sa ne largim "neamul".
karligutza spune:
Bine ai venit Roxana! ai scapat de moderare, de-acu' cand ai timp pune mana pe tastatura si da send message! numa' ai grija ca da dependenta! ![]()
Anto multa sanatate Saniutei!! (i-am mai zis eu asa, nu am retinut insa daca te supara sau nu... daca da, sa editez si sa fiu cuminte de-acu incolo).. uff, febrele astea... nu-mi place sa aud ca multi copilasi au febra acu' in mijlocul verii! Sanatate multa la toti! si calm mamicilor pentru ca stiu ca eu si la a 3-a febra a Adelutei m-am panicat suficient (oricat de calita m-as fi crezut de la primele 2).
Xerxe tu vrei dintisori lui Razvanel? atunci, cheama repede pe zana buna sa va faca o vrajitorie cu bagheta magica si-o sa vezi ca o sa apara.
Daca medicul zice ca e ok, inseamna ca mai trebuie doar putina rabdare. ai grija de tine si de el, ca are el timp sa te muste!
... apropo, daca n-are dintisori, rontaie la mancare? morcovi, biscuiti? papa tot pasat?
karligutza
sunt mamica Adelutei 
claucia spune:
Monica, scuze ca nu am raspuns mai devreme, da, mergem in parcul Kisseleff cam zilnic pentru ca fetita mea e fan mare al leaganelor pe care le-ai vazut in poze. Nu o mai pot da jos, ar sta zeci si zeci de minute, singura, adica ii fac vant mai mare si noi stam pe banca si ne uitam la ea, e topita, nu se da jos, nimic, acolo sta.
Plus ca mancam inghetata noi cei mari nu ea, si bem ice tea si e foarte placut.Daca vrei sa ne vedem, cu tot dragul.
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
violetan spune:
Mersi, clau! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71