Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Oana-ghinetz, paticut merci pt aprecieri
Nu mai stiu cine intreba de greutatea copiilor... noi suntem la categoria musca, la 1 an cand am fost la control - 8,5 kg si 75 cm.
Asta e, nu si-a triplat greutatea de la nastere (3,200 kg) dar dr ne-a zis ca e dezvoltata cum trebuie si daca mananca si nu sunt alte probleme s-o lasam in pace, asa e ea... Nu e singurul copil din cati are ea, care nu si-a triplat greutatea.
Aaa, Luna, parca nu intrebai de greutate, mi-am adus aminte, ca te intrebai daca greutatea lui Adelise este ok...eu zic ca da, mai ales ca ea a fost mai micuta la nastere, si oricum, inca nu are 1 an. Eu zic ca stati bine.

F frumoase pozele cu toti copiii!
La multi ani pt sarbatoritul zilei, Alexandru!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 22+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Referitor la strungareata, si Andreea are dintisori de sus un pic departati. Vom vedea daca raman asa, sau se mai "aduna" cand mai ies alti dinti si masele.
Si vom vedea cum vor fi dintii definitivi.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 22+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Vecinul de deasupra isi renoveaza apartamentul. Fain tare, nu?! (macar a fost dragt si a venit sa ma anunte, desi...ce pot sa fac? N-am unde sa ma duc, suportam si bormasina, si bocaneli, asta e). Ei, desi baraie de numa, victor al meu doarmeeee, n-are o treaba!!!

Am vazut ca tot vorbiti de febra mare la copilasi (simptom de roseola sau...) Va intreb: e bine sa le dam ceva pentru a evita convulsiile date de febra? Ceva gen fenobarbital?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

PATICUT bine ca s-a terminat episodul! Asa e, teoretic toate stim cum ar trebui sa reactionam, dar puse in fata faptului, se cam clatina pamantul sub noi

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si noi avem o strungareata imensa dar sigur se vor mai apropia dintii cand cresc si restul.

Oana eu zic ca la urgenta se da si fenobarbital insa pana acolo sunt de preferat impachetarile cu apa calie, la temperatura camerei, aici mi-au zis nu rece de tot, si se incepe cu estremitatile si se avanseaza spre interior. Adica maini picioare frunte apoi usor spate piept etc.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru laudele la adresa copiilor mei; e amuzant sa le privesc cum se joaca, dar a fost foarte greu in primele luni (bine ca am supravietuit).

Luna, ce frumoasa declaratie de dragoste ii face Lis fratelui ei.

Sma inca nu comunica cu noi; pare sa inteleaga ce vorbim, dar nu ne da feedback.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna seara, mamici, tatici si strumfici!
Am citit si eu cam tot astazi, dupa o perioada mai lungutza de absentza motivata. Vroiam sa spun doar 2 lucruri, daca imi este permis. M-a intristat foarte tare conflictul iscat, mai ales ca am avut ocazia sa o cunosc pe carla personal. E adevarat ca a fost si ea violenta in limbaj si sarcastica, dar, cunoscand-o, mie mi-a facut impresia ca este o persoana chiar timida, mai degraba decat violenta...iar saby este o papuhika dulce si precoce, cu adevarat si papa ca "sparta"
Daca n-o cunosteam si citeam doar ce a scris si la odisee si acum, as fi avut, probabil, oareshce dubii, asa, insa, ma gandesc ca a spus tot ce a spus la nervi si la suparare si ce nu spune omul la suparare??
Nu zic sa fiti de acord cu mine, imi pare rau doar sa se strice armonia grupului nostru de mamici mandre de puii nostri. Si ma mai gandeam ca viata asta e atat de scurta si de plina de probleme, incat e pacat s-o mai otravim si cu discutii in contradictoriu pentru motive nu atat de grave...
Va pup pe toate fara exceptie si scuze ca m-am intins cu comentariile...
In afara de asta, la multi ani fericiti si sanatosi pentru toti puii care s-au serbat cat n-am intrat eu si multa sanatate parintilor ca sa aiba grija de ei!
Multa sanatate, jadi, cumnatei tale si sa dea Dumnezeu sa ii fie bine si sa fie doar un diagnostic gresit!
Luna, dulci tare tare copilasii tai, iar lissy cu fluierul e de basme! Ma impresioneaza foarte tare cata grija are fratiorul ei de ea!
Andraz, eu imi amintesc pefect ca ai fost prima pe care am intrebat-o cat eram gravide daca iesim in parc cu copilashii. Chiar, mai iesim?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Lulualex, bine ai venit! Eu nu stiu cum se face, poate te baga in listutza fetele

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

citat din mesajul lui lulualex

quote:
citat din mesajul lui Simo78

pai ALINA, tocmai cautam solista

Simo mami de Matei

-------------------------------------------------------------------

a mea face precum cocorul, danseaza si pocneste din degete; se poate inscrie?

in alta ordine de idei, ne inscriem : alexandra, 5 iulie 2007, ora 11:10, 3,250 kg, 50 cm
raluca, 1,60 m 83 kg, am muult de recuperat; cea mai eficienta metoda de slabit (am terminat sarcina cu peste 100 de kg) este regim impotriva colesterolului si mers muult pe jos, ceva abdomene, impachetarile cu zat de cafea/cafea macinata.

Lulualex, bine ai venit, sa-ti traiasca printesa! Primele 10 mesaje sunt moderate, de aceea apar mai tarziu si cel mai probabil fetele care se ocupa de listuta de inceput nu l-au vazut (eu am periat tot capitolul trecut sa te gasesc). Mai scrie repejor inca 3 mesaje, sa te vedem in timp real.

Am editat un pic sa se inteleaga mai bine cum e cu citatele alea.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ghinetz draga,eu sunt pe aici(merci de intrebare) va citesc din umbra.Ia si eu in clubul vostru...
eu am decis sa-l alaptez pe Albastrel cat voi putea de mult, desi ca si tine , ma rugam sa-l pot alapta macar 3 luni, apoi am intins coarda pana pe la 6 luni, apoi 1 an, si tot asa...
daca va amintiti acum 6 luni m-am cam chinuit sa-l obisnuiesc pe Albastrel sa adoarma singurel, fara tzitzi, fara leganat.
Intr-un final, reusise, adormea singurel, mangaiat pe spate...
am inceput munca , iar cele 7 ore departe de el au fost si sunt inca f grele, astfel ca, imediat ce ajungeam acasa, il si luam din patutul lui si direct la tzitzi cu el, asa dormeam amandoi inca vreo 4 ore.Apoi dupa micul dejun, joaca, plimbare, iar... mufat la tzitzi isi facea somnul de amiaza, si asa se intampla pana astazi.Adoarme la tzitzi, il pun la el in patut cum a adormit, iar peste noapte de cate ori se trezeste(vreo 3-4), vine la noi in pat(patutul lui e lipit de al nostru), isi ia singur titi in manute si adoarme la loc...
eu insa nu ma grabesc sa-l intarc, cat am lapte ... al lui este.

Am vazut copii superbi si mamici frumoase, implinite...
Karli, e superba Adelutza voastra, e atat de delicata si finuta...
mi-a placut f mult si tortul, f elegant, potrivit ptr o aniversare atat de speciala.
Si Andreea m-a impresionat, la tortul ei chiar am salivat, ca vazusi niste capsuni acolo.
Azi a fost ziua fetelor, numai strumfite am vazut.
Luna, minunea ta cea mica ma unge la inima cu zambetul ei, e adorabila, si vaz ca are si o inima de milioane...
parc-as face si eu sex a doua oara, sunt atat de ...conectati fratiorii...

Andra, bine ai revenit, m-am gandit de multe ori la tine, oare ce mai faci, cum esti...as vrea sa va vad si eu, nu am gasit linkul, probabil mi-a scapat, poate te induri de noi(vad ca si Alina il vrea) si mai pui linkul inca odat'.

E f tarziu la mine, asa ca va las cu bine, si sper sa intru mai des.Eu va citesc mai mult de la munca, mai cu ochii la vreun meniu, mai cu ochii pe DC...

noapte buna!

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput