Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)
Raspunsuri - Pagina 3
karligutza spune:
Oana (ghinetz) vad ca nu-i nimeni la poarta ... ma duc sa ma mai uit o data!
karligutza
sunt mamica Adelutei
ghinetz spune:
Sa va spun: Victor s-a abonat la cantina la mama mea. De cate ori mergem acolo da fuga spre aragaz. Stie ca acolo e ciorbica lui. Sapt trecuta a papat in fiecar zi la ea, ciorbica. Fie de pui, fie de legume. Am rugat-o sa nu mai puna sare, decat fff putina. Nu mai arunca apa, doar spumeaza bine, daca e cu carne. Si haleste Victor al meu cate un castronel intreg. Azi a mancat ciorba de cartofi cu sfecla rosie. Da ce-a mai mancat!!! Cred ca e ok ca i-am dat sfecla, nu?
(am scris doar sa va spun ca mai sunt si exceptii de copii ciorbari, ai mei sunt aia. Iar sotul, care n-a mai mancat o ciorba de pe 1 de cand a plecat a dat comanda de una cu perisoare. Noi toti mancam obligatoriu si ciorba zilnic. Asa ca...ashchia nu sare deprate de trunchi)
Ce mai face Mada si Emilly??? Nu mai stiu nimic de ele si ma tot gandesc mereu la ele ca-s la o aruncatura de bat de sotul meu.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
AndraZ spune:
Alina, eu zic ca tot mai am de slabit pana ajung om. Acum sunt intr-o forma acceptabila pt ochi, deja nu mai lezez retina nimanui.
Karli, Mara nu prea sta in brate si uneori imi lipseste forma asta de afectiune din partea ei, insa in pozele de la ziua ei era singura metoda de a fi sigura ca nu fuge prin curte pe la bunica-sa si ca reusim sa facem si noi poze cu ea. Macar odata pe an sa fim si noi toti 3 in poze, ca ultima oara cred ca a fost la botez
Oana (Ghinetz), cred ca Victor s-a gandit ca are de unde alege si zambea satisfacut Ca la atatea fete prin jurul lui, are alegeri grele de facut.
Ioana, super fazele cu Sma. Cat despre Miruna, sa te tii ca de acum incep poantele, asa ca fii pe faza si noteaza tot.
valen spune:
CARLA( si cu asta voi incheia si eu), faptul ca ne-am conversat de cateva ori pe mess si am vorbit despre copii nu ne face automat si prietene; normal ca ne-am vorbit frumos, ca doar suntem femei mature si civilizate care nu avem nimic de impartit insa de aici si pana la a spune ca ne-am impartasit intimitatile si ne-am spus vorbe dulci e cale lunga. Am amice cu care vorbesc de ani buni pe mess sau la telefon, cu unele povestesc mult, despre mine, despre fete, despre cum am ajuns in Canada sau cum am nascut insa nu le consider prietenele mele automat, ci, asa cum am scris mai sus, amice; Pt. ca tu ai vorbit murdar si ai jignit ingrozitor prietenele mele de aici de pe forum(da, da, prietene), consider ca nu avem ce sa ne mai spunem, nici in privat, nici in "public".
Simo78 spune:
Si Matei mananca un castronel de bors pe zi.
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Miillyy spune:
Andra[b/],am admirat si tortul, si printesa si mamica.
Iar poza asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2923184040051676887kRepEV
imi aduce aminte de al meu...si el mananca la fel de "curat"
Ioanaiubsi eu ma bucur ca te simti bine cu noi
Oana, e foarte bine sa manance ciorba. Sotzul meu, care e din Braila, e mare ciorbar si el ... si are o digestie foarte buna.
Luna faza cu "aaaa" m-a inmuiat de tot. [b]
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
ghinetz spune:
quote:
citat din mesajul lui Simo78
Si Matei mananca un castronel de bors pe zi.
Simo, ti-am zis noi ca Matei e moldovean de-al nostru...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
OANA si arabii au supa la masa si o acresc cu zeama de lamaie...buuuun
paticut spune:
e si acum sa-mi laud si eu puiul.
avem 9850g si 76 cm. la ultimul control. cu vreo 2-3 saptamani in urma am avut 2 pusee de febra ca cele descrise aici pe forum de cateva fete. dupa 3 zile de febra 39 spre 40 dr. mi-a recomandat fara sa il vada - augmentin. am omis sa spun ca in afara de febra copilul nu avea nici un alt simptom. nu diaree, nu tuse, nu stranut, nu nas infundat .. nimic. doar ca febra il lesina si statea agatat de mine ca o maimutica....
am dat augmentin doar 2 zile in loc de 5 ca nu mi s-a parut normal sa dau antibiotic asa .... fara sa-l vada macar. febra a cedat la a doua priza de antibiotic (5 ml la 12 ore) si in acelasi timp a dat un dintisor de sus. as fi vrut sa pun febra pe seama dintelui dar era prea mare si nu prea ceda usor la antitermice.
2 zile mai tarziu a iesit o "spuzeala " daca-i pot spune asa pe umeri, pieptisor pana in stern mici, rosietice.. si am banuit ca avem de-a face cu o roseola. dr. nu a binevoit sa mai raspunda la telefoane. fapt pt care am schimbat medicul pediatru.
am crezut ca am scapat dar dupa alte cateva zile roseola a disparut.. as cum aparut si am luat-o cu febra de la capat. dupa trei zile am avut si un scaun moale si am mers la medlife. ne-a detectat cica o enterocolita. cu 1 zi de lapte fara lactoza si mancare usoara , atat febra cat si scaunele au incetat.
asa ca fetelor va rog nu dati copilului antibiotic fara motiv. e pacat. din experienat mea ..si din spusele noului medic pediatru.. organismul mai lupta si singur .. trebuie doar sa-l ajutam cu rabdare multa... (acum zic asa dar atunci ma urcam pe pereti de neputinta)
si gata. am scapat.. dar eu am fost neom cand vedeam cum creste febra, nu aveam de la ce pleca (nici un alt simptom), si doar antitermicele deja nu ma mai linisteau.
slava Domnului am scapat.
acum suntem bine. arata totul cu degetul (in special animalele din curte. am plans teribil de tare cand s-a apropiat pisoiul mic si negru de noi, radem la porumbei. dormim noaptea de la 8.30 pana la 7 dimineata cu doua treziri de foame (la 1 si la 5)- nu stiu cum sa-l dezvat de mancatul asta noaptea.
si noi papam cu placere si legume si borsulet..dar si fructe , si cereale... si gata ca m-am intins ca o pleasca tiganeasca.
Valen - te invidiez ca ai fost la George Misel si Bravo tie ca ai facut asta. mai vrem poze cu fetele tale frumoase.
Mi_a si mie mi-e dor de Mihaita? pe unde esti?
incerc sa pun si cateva poze mai noi cu noi maine Lunito dar nu prea avem.
Jadi - multa sanatate cumnatei si tinem pumnii stransi. sa fie bine.
ce Duamna karli! te pomenesti ca te-ai rusinat de atatea complimente. stii ca sunt sincera...parol!
va urez o dupa-amiaza placuta tuturor mamici si puiuti!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
mychydutza spune:
cafera multumesc de raspuns ref la strungareatza. nu-mi fac asa mari probleme dar eram curioasa daca e o problema generala sau daca doar andrei e asa. cica barbatii care au strungareatza sunt neste afemeiatzi.hehehe.
andrutza.Z bine ai venit......super coifu lu' fii'ta si nasu lu tac'su.
Mihaela