Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

A venit mama la mine si am timp sa forumesc, caci altfel nu m-ar lasa babay care nu mai doarme ziua ca inainte, ehe, ce vemuri, 'baga' cate 2 reprize a cate 2- ore de somn in prima parte a zilei.

Ceska drum bun si vacanta frumoasa in Romania!

Miky nici al meu nu vroia decat san dar am incercat zilnic sa-i dau apa si a inceput sa bea, are zile cand bea si 70 ml in 24 ore, zile cand bea mult mai putin. Ofera-i des lichide si pana la urma se prinde ea sa le bea.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, zuzici
Acu incarc si io niste pozici, sper sa ma lase viruseii din calculatorul meu
Fetelor io nush cum ma descurc cu diversificarea, dar se pare ca voi le-ati dat mai multe chestii clopoteilor. Oare sa-i dau si eu cereale amestecate-n fructe? Eu ii dau seara, dar imi face un circ dupa aia!!!
Aseara mi-a plans in hohote si suspine pana pe la ora 1 I-am scos mucii de 3 ori ca tot facea de la plans! Nu putea sa adoarma de suspine si plangea iar...si tot asa; in final am luat-o in brate si a adormit cu capul pe umarul meu, tot suspinand! O dor gingiile, cred, ca mi-a supt degetul de ma ustura pielea si i-am dat si suzeta si a vrut-o ea care o scuipa cat colo, de obicei!
Nush daca-i coincidenta, dar plange seara de cand ii dua cereale. Ea imi adomrea asa frumos dupa ce papa...acu' nu!
Dimineata nu pot sa-i dau asa cum ziceti voi de masa de la 7-8-9: ea se trezeste la 9, cel mai devreme. Oare tre' s-o trezesc io mai repede? pe la 9,30 papa san, pe la 11 papa fructe (eu nu i le combin f des, oare-i rau?), la pranz ii dau tot san si la 4 piure de legume. Seara san (2 bucati) si 200 ml formula cu doua masuri de cereale.[/green]

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
[green] Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Cred si eu ca-i sacaita dak o dor gingiile.

N-o trezi (dak se trezeste la 9), dar, zic si eu, nu ar fi mai bine sa-i dai la pranz legumele si la 4 lapte? eu asa ii dau: la 2:00 - 2:30 legume si la 5:30-6:00 lapte - bine, acum ii dau iaurt cu un fruct, dar inainte ii dadeam un bibe cu lapte (150ml).
Cat despre combinatia de fructe, nici eu nu i le combin asa des; 3-4 zile ii dau aceeasi combinatie (mar + para + nectarina apoi, mar + caisa + visine; o sa-i baag si pepene galben si banana)

Thea dulce!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Aseaaa: poze de la 6 luni.

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete[/green]

Le pui pe ascuns, nu?! (cat ma chinuiam sa scriu mesajul si sa nu mi le stearga site-ul)
Crezi ca scapa neadmirat?! e o papusica dulce!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Cescka nu mai glumiti,ca asa am glumit si noi...si prima data Bibi a zis "oia"(lucky al meu fiind caniche se potriveste)si mai nou zice "ama" si "ata" dar nu ne sunt adresate in mod direct

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

irinuka uite ce am gasit pe net www.craita.ro
si inca
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=392145

io vroiam la slanic ca sa merg si cu fetele la strand. Dar zice o alta mamica pe un forum ca sunt probleme cu apa in oras.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Roxana multumim! SI Adela e asa de frumusicaa! Are trasaturile f frumos conturate si mi-e draga de mor in poza cu sepcuta
O sa incerc sa nu-i dau diseara cereale sa vedem care-i treaba. Si cred ca o sa-i dau la amiaza piureul de legume, iar pe la 3,30-4 un iaurtel, ceva.
Fug sa ma dusulesc: la 4 imi vine maseuza si la 5,30 plec la sala
Aici avem alte poze noi

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

camelia, sper sa gasesti! imi placuse f mult ceva la slanic, pensiunea livada, dar e ocupata. iar la dor de alunis te obliga sa mananci la ei.

pana la urma, am gasit ceva interesant la breaza, f aproape de padure, cu o curte maaaare. sper sa fie ok. ma amuza mersul asa, pe neve. poate e ceva iresponsabil mai ales acum, cand sunt si cu copilul, dar asta sunt.

am fost azi la doctor si i-a facut vaccinul. l-a si cantarit, are 7,030 kg, a luat 30 de grame fata de saptamana trecuta iar doctorita ma indeamna sa il diversific cat mai repede. am sa fac asta dupa ce ma intorc, desi am simtit-o sa mi-ar fi sugerat sa incep de azi-maine. :-))) el a crescut binisor pana acum o saptamana, luase 500 de grame in vreo 3 saptamani, dar se pare ca se leneveste iar. aia e. e cam subtirel (incep si eu ca ramona, hahaha) dar are timp sa puna pe el, ma gandesc.

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
citat din mesajul lui CameliaH

irinuka uite ce am gasit pe net www.craita.ro
si inca
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=392145

io vroiam la slanic ca sa merg si cu fetele la strand. Dar zice o alta mamica pe un forum ca sunt probleme cu apa in oras.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

sa stii ca am mai auzit asta cu problemele legate de apa, acolo...pe de alta parte, e aerul foarte bun in zona aceea. ti-am zis, pana la urma m-am sucit. ma tenta, sa-ti zic drept, si valea calugareasca, dar pe net nu am gasit nimic. poate cand o sa am drum in acea directie o sa opresc sa notez si niste numere de telefon de pe la ceva pensiuni.

craita arata bine, o gasisem si eu ceva mai devreme dar, cum iti psuneam, prioritatea mea este o curte cat mai mare. o sa merg cu o prietena si tot ce vrem este sa zacem, sa citim, sa stam la umbra si sa plimbam carutul.

sigur vei gasi ceva frumos!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

dupa muuult ,mult timp....ce sa fac daca ma descurc greu cu 2 si un han de casa ...Ajutoarele nu le pun...

Multumesc din suflet pt. urarile facute atat pt. mine cat si pt. Ioan dolofan-in special Mirika draguta care mai are timp si de astea...Uite o femeie de nota 20 dar stiati cred asta....Si Alinei 023 si Doc dulcica care mi-a pus poze pe flickr ca sa le vedeti si voi daca va era dor si ca sa nu ne uitati chiar de tot...

Eu va citesc,desi am restanta 5 capitole de saptamana trecuta pe motiv de vacanta ..in jurul Bucurestiului-la un prieten calugar la Cernica si Mihai Bravu-o casa de vacanta a unor prieteni-dar timp de postat neam.In parte si pt. ca ma organizez prost sau deloc...dar sper sa mai intru macar odata pe luna daca nu pe saptamana...
Ioan e bine ,e gras de ma rupe ,are in jur de 8.500kg,vrea numai in fund de la 3 luni jumate dar nu sta inca singur,inca suntem pe tzitzi ,noapte inca se mai trezeste de 2-3 ori,se intoarce pe burtica si invers ,doarme pe burta uneori,ziua are doar 3 somnicuri a cate 30-40 min.Eu inca ma refac cu oboseala...deci Irynouka scumpa te inteleg perfect...BTWai fost o frumoasa mireasa iar Rares e angelik asa cum spune Stancutza....

Am vazut si pozele de la intalneala, sunteti superbe si clopoteii din ce in ce mai scumpi,Laura D mi-ai parut f. cocheta si frumoasa ,Eleni nu mai zic,Mitsu parca prea ai slabit,pe Nemary am vazut-o joi in Cora si n-am putut sa o abordez-Daria e dulce rau,lui Conrad nu-i sta deloc rau cu ochii caprui-negri ,ba din contra,lui Milan i-am facut concurenta cu caruciorul roz,EMA arata de milioane....si nu mai stiuuuu....

A,Ereena,iti citesc blogul cat pot ,scrii f. bine ,mai zi!Multumesc cu f. mare intarziere ca ne-ai pus si pozele noastre in album si ma bucur mult ca ai rezolvat cu granulomul pacatos...Pozele cu Matei la masa sunt un deliciu!

Va las in compania catorva poze si revin cat de curand ,sper.

A,sa nu uit ,Irynouka ,cum sta Rares cu calciul?Intreb ca poate are vreo legatura cu crampele....sau pot fi contractii musculare f. dureroase cauzate de lipsa calciului...Ma intreb?

Uite si pozele:http://www.flickr.com/photos/8274138@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Sa nu uit,Stancutz drag incearca Cicatrizin-5 lei la plafar sau farmacii.Sanatate multa ,pup frumoasele!

p.s:sotul tau nu se reprofileaza?Face poze superbe!

Mergi la inceput