Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

isidoraaaaaa , ce ma bucur de revedere!!!
m-am uitat si la pzoe, sunteti minunati. angelika esti si tu, mamico, ai un capsor de facut poster. :-)
imi pare rau ca si la tine e chin cu trezirile dar, ce sa zic, ma simt ceva mai usurata, intelegand ca e o situatie cu care se confrunta mai multi copii/mamici. sigur va trece in curand. cu calciul nu stiu cum sta rares, ultimele analize i le-au facut cand avea o luna. poate fac o intrebare la medicul de familie. mersi de sugestie.

alinush, pupici jdemii si pt tine, bine-ai revenit! ce bine-i merge anei la livada, cred si eu ca are pofta de progrese mari si late. nasoala faza cu sotul si socrii lui dar banuiesc ca situatia a fost asa dintotdeauna...desi e de rau, macar nu e o surpriza/noutate. uf, oamenii! pupici si lui luc cel smecher.

laurici dimitrici, ce tare a fost faza aia de dimienata....daca sunt stundenta,d aca sunt angajata, daca am copii...chiar misto!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Problema?!? Mai nou umplem vreo 3-4 papmers de kk. Ieri si azi dimineata mai solid, ceva mai devreme o pleasca mare si lata de l-a inghitit aproape complet. E ok sa si elimine aproape tot ce papa? Adica asa des kk?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

ceska, rares umple cel putin 4 pampers in fiecare zi si inca e bine! cand era mic, facea cate ceva absolut la fiecare masa. nu inseamna ca nu mai asimileaza, stai linistita.

Mergi la inceput

tuturor celor care ia-u urat lui rares in cinstea celor 6 luni.

la cat mai multe luni si celorlalti sarbatoriti. de fapt, tuturor bebelusilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare zuzici.

LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI ,FERICITI!! tuturor clopoteilor care aniverseaza astazi implinirea unui anume numar de luni.
Le doresc tot ce-i mai bun si mai frumos pe lumea aceasta.

Fetelor, stiu... poate par neserioasa... dar pur si simplu n-am mai avut timp sa citesc din urma deloc.
Andrew ma solicita la maxim.

L-am masurat aseara si .. are 67 cm si 7,800 kg .Ursuletul meu drag.

Vin la voi cu ceva intrebari si , ca de fiecare data sper sa gasesc raspunsurile la voi.

Noi astazi terminam cu dovlecelul. Am inceput asa: morcov ( 5 zile), cartof dulce ( 3 zile) dovlecel (3 zile). Le papa pe toate cu pofta.
De maine, as vrea sa ii introduc fructe ( de la borcanel): mar,piersica,para.

Intrebare: Ce fac... renunt la masa de legume , ca sa ii dau fructe? Sau.... ii dau masa de legume la ora obisnuita si incep cu fructele la masa urmatoare?? (legume ii dau la 10 , iar urmatoarea masa e pe la 1-2 ).

Mi-am luat steamer. Incep sa ii prepar legumele acolo??? Si...cum? Mai multe o data si apoi le pasez impreuna (sau le bag la blender?) si-i dau?

Ce alte legume dati voi la bebei , in afara celor mentionate de mine mai sus??

La ce perioada de timp, dupa ce ati inceput diversificarea, ati introdus carnita???

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

ADINA, LA MULTI ANI!!!,

Sanatate cat cuprinde, fericire si liniste, si energie maxima pentru cei doi puiuti minunati!

Ce norocoasa esti, sa semene ambii copii cu tine :-)

Cand mai vii in zona, poate dai un semnal, sa-l cunoasca si Sofiuta pe pretendentul ei nr 1 (in ordinea inscrierii, ca il urmeaza alti doi clopotei destoinici). Altfel, cum sa aleaga saracuta? Ca mami nu poate, in locul ei :-)))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Noi ne numaram printre norocosi ca sa zic asa, soacra-mea urmeaza sa construiasca o casa, ea sa stea la parter si noi la etaj, 2 case in 1, dar pana atunci simt ca turbez! Mai ales ca am evut experienta statului singuri si a fost superb, duc lipsa zilelor alora, ne-am mutat cu ai mei pt ca ei sa ma ajute cu David si sa reusesc sa-mi termin facultatea. Din pacate nu putem acum sa ne mutam unde am stat deoarece casa respectiva se va darama pt a-i face loc celei noi. Si oricat de mult mi-as dori sa stam singuri, cu chirie am ajunge la sapa de lemn...Voi de ce v-ati mutat? Tot pentru copii?

quote:
citat din mesajul lui alina023

Pup fata! Da, nu-i deloc usor sa stai impreuna cu parinti/socri. Generatii diferite, conceptii de viata diferite, mofturi, nervi...mama masii.. Eu ma incurajez spunandu-mi ca este cel mai bine pentru copii si ca este o situatie temporara.
Daca la voi nu sunt probleme grave, e bine. Sigur ca aveti nevoie de intimitate si ca ar fi fost ideal sa stati singuri dar in mod sigur veti reusi sa va gasiti o casuta numai a voastra. Speranta ne da aripi, nu?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Honey, in prmul rand felicitari pentru progresele lui Andrew. Stati foarte bine la capitolul greutate :-)

Masa de fructe NU inlocuieste masa de legume. E alta masa. La noi masa de fructe e la 10 / 11 iar cea de lagume la "pranz": 14 / 15.

In afara de legumele mentionate de tine, eu mai pun pastarnac, ardei si ceapa. Ultimele doua nu i le pasez impreuna cu celelalte. Eu le fierb in oala, nu mi-am luat inca steamer. Iar zeama o sarez si o beau eu :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dupa cum se vede in propozitie, azi mi-am lasat copiii balta, ca o mama denaturata cu nervii in pioneze ce ma aflu! aveam de ales, sau il tin pe bruno din palme la fund, sau ne ignoram unul pe altul (el pe olitsa eu pe canapea) se pare ca nu ne incape sufrageria pe toti trei si-a trebuit sa "demenajam"-mutam plodu' cel mik, in cuca makaii in varful patului de la etajul si anume numarul 1.

sa salutam revenirea proaspata ca o adiere de briza marina a isidorei, asa, la ceas aniversar, printre fetele noastre dragi care o copleshesc cu ganduri bune! cam rar p-aici, infiderent de motive:) dar eu una si personala te iumbesc, asa ca te iert si te cert, ca nu ma poci obtsine, asa-s io, taur pana in maduva oaselor:)))

stancuts, iti raspund cu inima ghem: bandit cubulets sacha, zis bulgaru' (deghizat, ca nu maia re ceafa de bulgar la ce aiurea mananca) se trezeste noaptea ca sa manance, sau, si, dupa caz, fiindca e intsepenit cu scafarlia intre barourile de la pat. caci in foshneala-i caracteristica, isi finalizeaza visurile de mare "tarshait" taman pe de-a latul patului, cand in lungime e loc destul. dar, uite, ca tot raul e spre bine, cel putin asa stim ca poate o depashit 70 de cm, ca de atata e patul in latime. ashea... si cand se trezeste - din varii motive, dupa cum spuneam - poa sa chitsaie de sama scoata din papuci, sau sa urle de sa trezeasca si mortul din capatul satului. nici una din variante nu o am la suflat. si cum domnul sots are nevoie de ceva timp sa reactioneze...io-s de servici la facut rondul de noapte in sus si in jos pe scarile din pod. si... noaptea bea laptele regulamentar, darpeste zi... razboi:(

lauraI, am vazut poze de thea! ce frumoasa s-a facuuuuuuuuuut! nu ca n-ar fi fost! dar cand va topiii astia cum cresc, ma ia cu frisoane! asa cum la bibi a lui lala ma uit ca la copilul care ne-a tinut cu sufletul la gura, la fel ma uit la theea ta ca si la copilul surpriza pe care-l asteptam toate sa ne spuna povestea nasterii lui:)

scuzati, pauza de sters in fund:)))) daca nu ma culc, asa pe shestache, revin:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Multumim frumos pt laude!
Pup fetele superbele si anuntati-ne cand mai veniti in tara!!!

quote:
citat din mesajul lui miki_baby

Ana, am vazut pozele cu dl. Goe! E demential! I-as manca falcutele!:)

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput