Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
cristacoman spune:
LA MULTE LUNITZE!!!!
Benji
Alexandru Mihai
Rares Ioan
Beatrice
Maria Ilona
Stefana

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ceska777 spune:
Ginette,
Benji si-ar stalci limba sa spuna ce a scris de fapt la tastatura...
El zice:ehei, ehei; bururrrrruuu, si alte nebunii dar incep sa apara si chestii noi si glumim cu tati ca el nu o sa zica nici tati nici mami primul cuvant ci Luky, cum il cheama pe catel!!!!!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
cristacoman spune:
Ceska, drum bun, petrecere frumoasa si sa va intoarceti sanatosi si cu multe amintiri frumoase.
Anca, foarte bine iti sta tunsa.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui ceska777
Ginette,
Benji si-ar stalci limba sa spuna ce a scris de fapt la tastatura...
El zice:ehei, ehei; bururrrrruuu, si alte nebunii dar incep sa apara si chestii noi si glumim cu tati ca el nu o sa zica nici tati nici mami primul cuvant ci Luky, cum il cheama pe catel!!!!!
Ceska, mamica de Benji
Poze
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Laura Ioana spune:
[green]Salutare, zuzici
Acu incarc si io niste pozici, sper sa ma lase viruseii din calculatorul meu![]()
Fetelor io nush cum ma descurc cu diversificarea, dar se pare ca voi le-ati dat mai multe chestii clopoteilor. Oare sa-i dau si eu cereale amestecate-n fructe? Eu ii dau seara, dar imi face un circ dupa aia!!!
Aseara mi-a plans in hohote si suspine pana pe la ora 1
I-am scos mucii de 3 ori ca tot facea de la plans! Nu putea sa adoarma de suspine si plangea iar...si tot asa; in final am luat-o in brate si a adormit cu capul pe umarul meu, tot suspinand! O dor gingiile, cred, ca mi-a supt degetul de ma ustura pielea si i-am dat si suzeta si a vrut-o
ea care o scuipa cat colo, de obicei!
Nush daca-i coincidenta, dar plange seara de cand ii dua cereale. Ea imi adomrea asa frumos dupa ce papa...acu' nu!
Dimineata nu pot sa-i dau asa cum ziceti voi de masa de la 7-8-9: ea se trezeste la 9, cel mai devreme. Oare tre' s-o trezesc io mai repede? pe la 9,30 papa san, pe la 11 papa fructe (eu nu i le combin f des, oare-i rau?), la pranz ii dau tot san si la 4 piure de legume. Seara san (2 bucati
) si 200 ml formula cu doua masuri de cereale.[/green]
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
ginnette spune:
Natalia, eu zic sa nu disperi, mai ales ca e inca la inceput si inca mai papa de la mami.
Da' arata bine la 5 luni si ceva; 72 cmm??? manechin, nu alta - buburuza mea avea la 7 luni : 7850 gr si 68 cm - in conditiile in care nici eu nici ta'su nu suntem mignoni (eu am 1.70 si ta'su 1.83) si nici silfizi nu suntem ![]()
ici pt little Fanny si scumpa Ana !
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
cristacoman spune:
Natalia, nu-ti face griji. Asa se mai intampla, o data mananca mai bine, alta data mai putin, nu sunt toti bebelushi mancaciosi.
Eu am inceput sa-i dau fructe de la 4,5 luni, adica cam de o luna, la inceput a mancat bine marul, piersica, para, pepene galben; cand i-am dat si piure de legume s-a constipat si nu a mai vrut sa manance nimic, decat sa suga. Nu i-am mai dat decat san vreo 3 zile, apoi am inceput iar cu mar si seara pe la 7-8 cereale. Pana acum sugea san dupa fiecare "masa". Ieri pt. prima data nu a mai vrut san dupa ce a mancat un mar intreg. Eu ii dau apa sau ceai, cateva gurite, cu cana cu cioc, dupa fiecare masa solida. Biberon nu vrea sa bage in gura.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ceska777 spune:
LauraIoana,
poate aseara a fost agitata de la FRUCTE+cereale. Si eu ii dadeam intr-o vreme fructele dupa-masa pe la 17:00-18:00 dar i le dau acum dimineata ca sa aiba timp sa digere (fibrele din fructe cica sunt mai greu de digerat decat cele din legume) si daca il doare burtica sau face kk imprastiat (sau prea adunat ca ieri si azi) pana la somnic seara se mai remediaza situatia.
Ceska, mamica de Benji
Poze
cristacoman spune:
quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana
Salutare, zuzici
Acu incarc si io niste pozici, sper sa ma lase viruseii din calculatorul meu
Fetelor io nush cum ma descurc cu diversificarea, dar se pare ca voi le-ati dat mai multe chestii clopoteilor. Oare sa-i dau si eu cereale amestecate-n fructe? Eu ii dau seara, dar imi face un circ dupa aia!!!
Aseara mi-a plans in hohote si suspine pana pe la ora 1I-am scos mucii de 3 ori ca tot facea de la plans! Nu putea sa adoarma de suspine si plangea iar...si tot asa; in final am luat-o in brate si a adormit cu capul pe umarul meu, tot suspinand! O dor gingiile, cred, ca mi-a supt degetul de ma ustura pielea si i-am dat si suzeta si a vrut-o
ea care o scuipa cat colo, de obicei!
Nush daca-i coincidenta, dar plange seara de cand ii dua cereale. Ea imi adomrea asa frumos dupa ce papa...acu' nu!
Dimineata nu pot sa-i dau asa cum ziceti voi de masa de la 7-8-9: ea se trezeste la 9, cel mai devreme. Oare tre' s-o trezesc io mai repede? pe la 9,30 papa san, pe la 11 papa fructe (eu nu i le combin f des, oare-i rau?), la pranz ii dau tot san si la 4 piure de legume. Seara san (2 bucati) si 200 ml formula cu doua masuri de cereale.[/green]
![]()
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
[green] Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Pai, nu-i mai da cereale seara, ca sa vezi exact daca plange de la ele sau de la dintzi. Daca plange oricum, ii dai linistita, macar stii ca nu de la ele plange.
Si a mea tot pe la 9.30 se trezeste si ii dau san. Pe la 13 ii dau fructe si pe la 7-8 cereale. Supa am scos-o deocamdata ca se constipa si nu mai vrea nimic sa manance apoi.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Laura Ioana spune:
Ceska
pai nu-i dau seara fructe, ci san si formula cu 2 masuri de cereale in ea.
Aseaaa: poze de la 6 luni.
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete