Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Fianna, nici o problema, stai linistita.
Toata lumea crede ca Andreea e tunsa Ma intreaba catecineva "ati tuns-o?" sau exclama catre copilul lor "uite un bebe, bebe e tuns"
Las' ca ne creste si noua perisorul!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 22+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna imi place de Cosmin ca e sportiv si protectiv. Manca-l-ar mama de baiat. Cat despre Adelise - o papusa de fata.

Eu am insomnii insa abia mai gandesc de oboseala.
Hai Cafera cu pozele.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Hop si eu. Nu, nu acum m-am intors de la concert insa am umblat mult (si fara rost) zilele astea si nu am apucat sa mai scriu. Concertul a fost de exceptie, vocea lui Georgel de milioane, spectacolul de lumini de vis, atmosfera din sala de neimaginat (3 ore s-a dansat, cantat si aplaudat non stop)- nici nu-mi vine sa cred c-am fost acolo. Si ca sa va va ofticati si mai rau, ma duc si la Madonna in octombrie, nahUrez cu intarziere "la multi ani" copilasilor care s-au sarbatorit zilele trecute, sa fiti sanatosi si fericiti!!Carla, chiar nu inteleg de ce te agiti aiurea cu demonstratii si ambitii; faptul ca esti singura despre care se spune ce se spune, ar trebui sa-ti ridice niste semne de intrebare fata de propria-ti persoana si sa te trimita la autoanaliza, dar inteleg ca e mult prea complicat pt. tine. Cum naiba mai sa zici ca-ti iei desertul cand ne citesti, ca apoi sa recunosti ca bazai pe aici pt. ca e mult rahat...beah,!!! Cu remarcile astea, personal consider ca esti in rahat pana la gat, deci ai grija sa nu mai faci valuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna1 superb filmuletul

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

i karligutza ai o fetita superba .

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

monicabo ti-am admirat printesa si burtica
pentru o mamica tare frumoasa

Mergi la inceput

jadi este corect ca urechile mici si asezate mai jos este semn al sindromului Down (daca tragi o linie imaginara de la coada ochiului pana la ureche, la copii cu sd urechile se vor afla sub acea linie imaginara), alt semn este si distanta mare intre degetul mare si celelate degete de la picior.... sunt multe semne care indica posibilitate de sindrom down. Din cate stiu eu un copil este suspect sa aiba sindromul Down daca sunt gasite cel putin 3 semne care indica acest lucru.
Imi pare foarte rau dar nu am inteles unde au gasit pata, sau daca a fost una sau doua, dar presupun ca pe creier. Daca este doar o pata pe creier si nu se gasec alte semne care sa indice ca fatul ar fi trisomic atunci posibilitatea ca fatul sa fie ok este foarte mare. Din cate stiu eu pata va disparea. Daca te uiti la pozele cu Ingrid ai sa vezi o fetita mai mare cu ea, Isabella. Isabella a avut si ea o pata pe creier, care a dispartu prin saptamana 30 (din cate imi amintesc) cand era in burtica la mamica ei. Din cate o sa vezi si in poze, fetita este perfect sanatoasa, este frumoasa, este desteapta ~tre sa fie geniu pt ca este de a noastra~. eu cu mama isabellei am fost gravide in acelasi timp, Isabella a fost suspectata (foarte mica posibilitate) sa fie copil trisomic (din cauza petei pe creier) si nu a este, iar la Paul al meu nu a fost suspectat de nimic, dar a fost copil trisomic. Stii tu vorba aia "nu tot ce pare a fi este si nu tot ce este pare a fi"

Mergi la inceput

jadi imi pare foarte rau ca cumnata ta trece prin aceasta incercare grea. Sper ca Dumnezeu se va indura de ea si va face ca tot cosmarul acesta sa dispara, iar ea sa fie mamica fericita de fetita sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata, cafeaua vine azi de la mine! Cu aroma de ploaie de vara, asa de bine s-a racorit afara! Si cum spunea Fianna, simt si eu aerul sarat, sambata sper sa ajungem si noi ma mare asa ca trebuie sa fiu cuminte si sa inchid toate firmele ca sa mi se dea concediu

Otilia, am vazut si eu pozele tale, Laurentiu e baiat mare si frumos! Bafta la tava si o intrebare: tortul era bun?

Dana, ti-am vazut si eu pozele dar imi cer iertare ca sunt chioara si nu am vazut strumfii. Stiu ca am vazut palmierii si chiar ma minunam ca am si eu acasa palmieri din aia si ii ascund de Dodo ca se dezmembreaza si ii agita periculos in zona ochilor. Si Dariuta seamana cu sotul, e frumoasa si nu e chiar atat de bruneta cum o vedeam eu. Iar tu arati foarte bine! Si cred ca se va face doctor chirurg, va lua banii inainte si va taia in carne vie

Monicabo, ai o fata delicata si frumoasa, nu te supara cu perisorul, are tot timpul sa ii creasca si sa faceti codite. Iti sta bine ca viitoare mamica si in poze pari foarte tanara de unde banuiesc ca e asa

Valen, la Madonna vreau si eu, l-am bazait de al meu dar degeaba. Iar acum nu mai pot cere deplasari externe nici pana colea in Bulgaria ca sigur mi se va zice de remodelari! Stai calma ca nu vin pana in Canada, concerteaza ea si prin vecinatati sau pe la Luna pe acolosha dar fara mine in public Fetele sunt bine? Cum au rezistat fara tine?

Cristina, pata (nici eu nu stiu clar daca sunt mai multe) este pe inima. Pana la urma au reusit si au intrat pe filiera cu doctorii de la Timisoara si o asteapta azi la ora 12 pregatiti de interventie. La noi amniocenteze se face strict pana la 20 si ceva de saptamani apoi nu iti mai face nimeni aceasta analiza. Cordonocenteza asta care i va face astazi se face pana la nastere. Multumesc de sustinere, stiu ca esti trecuta prin astea si imi pare rau ca iti provoc aduceri aminte.
De altfel pe multumesc tuturor, am stat si m-am gandit ca trebuie sa fie bine cu ea si cu prunca, va fi singura fetita intre 3 flacai , 2 ai mei si fratele ei

M-as baga la loc in pat, asta mic a avut iar un mic reflux azi noapte dar s-a linistit relativ repede.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!

La multi ani strumfilor zilei de azi!

Mergi la inceput