Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)
Raspunsuri - Pagina 11
cafera spune:
Jadi, ii tinem pumnii micului sufletel, iar cumnatei tale sa-i ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta incercare. Sper sa fie pe mana unor doctori competenti.
Miillyy spune:
Buna dimineatza si de la Arad, cu aroma de vant si cer innorat.
Am si eu cateva intrebari referitoare la Mihnea: de vreo luna am observat ca dimineatza ii cam miroase guritza destul de rau. Ce ar putea sa fie? Eu i-am facut examen coproparazitologic si n-a iesit nimic. Alte posibile cauze?
In curand ne apropiem de momentul cand ar trebui sa facem ROR. V-ati decis daca il faceti sau nu? Stiu ca s-a mai discutat partial, dar nu strica sa imi reamintiti si mie.
Valen, sa-ti fie de bine concertul si sa ne iei si pe noi data viitoare. Mi-e dor si mie de muzica buna, atmosfera , alea, alea.
Si nu in ultimul rand "La multi ani!" Alexandru de crisu79! Multe primaveri pline de fericire!
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
jadi spune:
La Multi Ani Alexandru, sa fii sanatos si fericit!
Milly, uneori mirosul in gurita poate fi si de la stomac, eu dupa atatea sedinte cu antibiotic cu Vlad, dupa ce ca ii omorasem pofta de mancare in fasa, ii mirosea si gura. Acum el a avut si polipi, nu as stii sa zic cand au inceput sa se mareasca dar mirosul a fost si de la asta!
Eu sunt apropiata de Ror-ul asta de la 1 luna dar cum am tot fost bolnavi am amanat, chit ca ma bate Alina, cred ca il vom face pana plecam la turci in septembrie!
Deni & Vlad & Tudor
cafera spune:
Dana, am vazut-o pe Daria ca pe o adevarata domnisoara, asa cu rochita eleganta si motul in vand. Aaaaaaaa, si cu pantofiorii asortati. Tu m-ai dat gata cu silueta si rochita care iti venea super. Eu va doresc sa ramaneti asa de fericiti pana la adanci batraneti, iar Daria sa va aduca numai bucurii.
Monica, foarte frumoasa esti cu cele doua fetite: una care pare ca o furnicuta de vioaie si una in burtica. Cum te descurci? Te simti bine? Ai inceput sa-ti faci bagajelul. Cand ma gandesc la tine, am o emotie pentru ca-mi amintesc de acea frumoasa perioada de asteptare. Sanatate multa!
Otilia, si eu ti-am vizionat voinicul si astept sa ne spui ce a luat dupa tava. Stiu cum e cu plansul ca si Ilinca si-a exprimat nemultumirile in acest mod. Eu nu am fost inspirata ca tine sa aman momentul cu tava.
Lunaaaaaaa, sunt superbi copiii tai. Mi-e tare drag sa-i vad ce bucurie emana.
Mai stiti ceva de M_ia?
Aaaaaaaaaaa, Karli, deosebit de frumoasa si eleganta e Adeluta. Sa va traiasca! Cumva slabisi, doamna?
xerxe2005 spune:
Am fost ieri cu Razvan la un medic alergolog care nu m-a lamurit exact de la ce a facut baiatul alergie, dar mi-a dat o lista de alimente interzise. Pentru doua saptamani sa tin regimul asta, fara aceste alimente interzise, apoi vom merge iarasi la consultatie si probabil vom introduce pe rand toate aceste alimente, sa vedem exact de la ce face alergie.
Nu am lista cu mine, dar imi amintesc ca ea cuprindea:
peste de orice fel, branzeturi fermentate, rosii, banane, cacao, ciocolata, sucuri din comert, unt, smanatana, albus de ou, morcoci, telina si mai era ceva, dar o sa editez acasa si o sa scriu lista completa. M-am mirat de morcovi si telina, dar asta e, o sa ma conformez. Oricum multe din alimentele alea nici nu ii le dadeam sa manance.
Si mi-a zi ca daca a aratat deja sensibilitate la alimente, o sa faca diverse alergii pana pe la 7 ani. Sper sa nu fie chiar asa.
Deja incep sa ii treaca aceste pete rosii. Mi-a prescris Biohept si Aerius, dar a zis sa le combin, adica sa merg in paralel cu amandoua si Fenistil, Hidrocortizon si calamin cu care sa il dau pe aceste pete.
Aseara a cazut din pat baiatul la o clipa de neatentie a mea si a venit si sotul in camera noastra si mi-a facut un scandal monstru, de imi venea sa intru in pamant. Dimineata mi-a comunicat bona pe care abia o gasisem, ca de maine nu mai vine. Sper sa o conving macar o zi sa mai stea, cat sa gasesc pe altcineva. Soacra mea e in spital, face citostatice si nu mai pot conta pe ea.
Sunt cam tulburata azi, dar sper sa ma linistesc pana ajung acasa la puiul meu. Noroc ca nu am multa treaba la birou si ca seful meu e un dragut si ma menajeaza.
Otim, eu am 81 kg la 1.65, deci enorm.
Miillyy, si lui Razvan ii miroase gurita dimineata sau chiar dupa ce se trezeste dupa amiaza. Nu i-am facut teste....mirose ca un fel de lapte inacrit, oare e ceva serios?
Razvan Gabriel
cafera spune:
Xerxe,si Alexia a facut alergii cu reactie cutanata pana la 6 ani. Nu vreau sa te dezamagesc, de aceea nu am intervenit in discutie, dar si eu m-am tot dus pe la dr si am facut teste si... Pana la urma insectele sunt cele mai de temut in cazul nostru. Si acum fugim de tantari, dar nu mai are asa reactie urata. In schimb pe la un an si doua luni, de la o ciupitura de furnica a facut elemente care apoi au puroiat pe tot corpul.
Amethyst spune:
Buna dimineata,
Pe mine m-au cam depasit discutiile ultimelor zile asa ca am considerat ca mai bine nu ma bag, mie mi-a placut pozitia echilibrata a fiannei.
Am facut si noi petrecerea de ziua Jasminei duminica si a iesit totul frumos, am invitat alti cativa copilasi din care unul a facut niste crize cu tipete si tranteli si ma gandeam la ce ne asteapta. J, desi foarte sociabila in general si in parc, a fost mai rezervata la inceput si nu vroia nici picata cu ceara sa coboare din brate desi ea in brate nu sta ioc de obicei. Cand au aparut cadourile insa, si-a mai dat drumul. Stie fata ce vrea. A ales banii, cheile si pixul, marile ei pasiuni.
Marturisesc ca sunt dependenta de cumparaturi pentru ea si cu foarte mare greutate ma abtin. Cred ca are haine pentru alti 2 copii si uneori ma apuca regretele ca i-am luat asa de multe. Plus cate a mai primit de ziua ei. Pentru mine nu am mai luat nimic ca mi s-a pus pata pe haine de copii. Oare sa ma duc la psiho?
Vroiam sa va intreb daca in parc copiii vostri sunt interesati mai mult de copii sau de adulti? fiindca Jasmi mai mult la adulti trage, in special la fete si baieti de facultate
Antoanela23 spune:
Neata la strumfarie,
Inca nu am citit tot din urma, vad ca ati scris multicel ieri. Noi am sarbatorit ziua nationala a Belgiei in mod tipic belgian, adica nori, ploaie si temperaturi de 13-14 grade. Vorba sotului, "unde e incalzirea globala, sa ne-o arate si noua." Dar asta nu ne-a oprit sa mergem intr-un parc cu pasari si animale si pana la urma ar fi fost totul ok daca nu m-ar fi apucat iar o criza de stomac.
Azi am realizat ca Sonia implineste 13 luni, am fata mare, dom'le. Si e scumpa de-mi vine s-o mananc, ieri in masina chiuaia efectiv de fericire, fara vreun motiv special. Fra-su nu era asa, de aceea ma tot minunez.
La Multi Ani, Aaron! Sa fi sanatos, sa cresti mare si sa fii mereu fericit. Oaana, sa-ti traiasca baietii, sa fiti sanatosi cu totii
La Multi ani, Liana! Multa sanatate si numai bucurii.
La Multi Ani, Alexandru! Sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos.
Voila! Si acum ca am ajuns la zic cu urarile, as vrea sa-i raspund Fiannei, pt ca am observat ca m-ai citat.
quote:
citat din mesajul lui fianna
Si m-au mai deranjat si replici de genul " vad ca-ti place conflictul", " observ ca nu-ti place linistea", care nu fac altceva decat sa sporeasca antipatiile si sa continue conflictul.
Nu sunt nici eu de acord cu cateva din replicile Carlei si cred ca mai bine astepta putin sa se mai calmeze spiritele in loc sa raspunda. Cred ca a vorbit la nervi si nu i-a iesit prea bine.
fianna cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
Eu de aceea i-am zis ca nu-i place linsitea, la momentul respectiv conflictul aproape se stinsese si-n ultimul rand al mesajului la care ma refeream l-a aprins din nou. Sunt absolut de acord ca e dreptul ei sa raspunda atunci cand se simte atacata, dar uneori, cum zici si tu, e mai bine sa tragi aer in piept si sa re-evaluezi situatia. I-am "vorbit" mereu frumos, i-am laudat mereu progresele Sabinei, dar atunci cand am avut si eu ceva de zis, am zis.
In rest, sunt f de acord cu tot ce i-a scris Luna si nu am avut de ce sa repet.
Eu iti inteleg punctul de vedere si apreciez mult faptul ca doresti sa aplanezi eroarea de perceptie, ca sa-i zicem asa.
Sper ca si ea sa te aprecieze pt asta.
In rest, ti-am admirat blondul, e superb,sa-ti traiasca.
Pupaturi la toata lumea,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
mychydutza spune:
luna super dragutz filmuletzul......nu m-am abtinut sa nu fac o comparatie intre vedeatza care se vedea pe fundal, la voi, si cacatzii uscatzi din parculezul in care-mi plimb eu puradelul!!!!
cred ca s-a mai intrebat asta odata, dar andrei are dintii de sus (din mijloc)foarte departati. oare se apropie sau raman asa???????????
Mihaela