Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)
Raspunsuri - Pagina 9
fianna spune:
Luna super filmuletul! Adelise e o scumpa cum rade ea acolo si se bucura!Nu-i asa ca atunci cand ne vedem Cosmin o sa-l dea si pe Matei pe topogan? L-as da eu dar mi-e ca raman blocata.
karligutza o domnisorica superba! Sa-ti traiasca!
monicabo, scumpa foc Andreea, si-i sta bine tunsa- dar nu-i asa ca o sa-i lasi plete de acum inainte?( eu militez pentru par lung la fetite!)
fianna cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
Simo78 spune:
Mai, super dulce Adeluta!!!
LUNA, mereu m-a impresionat cum se poarta Cosmin cu surioara lui. Poate nu uit sa mai vad odata maine filmulet si cu boxele deschise, par sa se distreze de minune! Esti o super-mom.
Editez ca am vazut si poze cu Andreea
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
monicabo spune:
Luna mi-a placut filmuletul! Super, ce se dau copii amandoi pe tobogan!
Karligutza, frumoase pozele cu Adeluta!
Fianna, merci pt aprecieri, dar sa stii ca nu suntem tunse, pur si simplu nu prea avem perisor Asteptam sa mai creasca. Noi nici nu am avut ce mot sa luam, la cat de chelioase suntem
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 22+ Ana Maria
ddanagh spune:
DEni poate Carla a zis verisoara pentru ca a citit mesajul meu. L-am editat acum. Am scris pe fuga verisoara gandind cumnata. Mi s-a intamplat si la vreo 2 examene sa gandesc, spre exemplu 23 si sa scriu 32. REcunosc ca nu-i placut deloc dar mi s-a mai intamplat.
MIa culpa.
Oricum, nici unei femei indiferent ca-i ruda, ce ruda nu-i doresc sa aibe probleme de genul cumnatei tale in sarcina. Sanatate.
Luna nu pot sa vad filmuletul acum ca vb sotul pe laptop. Da-s nerabdatoare. Astept sa termine
In schimb am admirat-o si eu pe Adeluta. E scumpica rau. Cred ca o sa devina domnisorica din aceea cu buze carnoase, senzuale
Felicitari pentru primii pasi.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
quote:
citat din mesajul lui Simo78
Mai mai mai ce strumfisori dulci!
Te referi la strumfii de pe tortuletul Dariei?
ERau din plastic
fianna spune:
quote:
citat din mesajul lui monicabo
Luna mi-a placut filmuletul! Super, ce se dau copii amandoi pe tobogan!
Karligutza, frumoase pozele cu Adeluta!
Fianna, merci pt aprecieri, dar sa stii ca nu suntem tunse, pur si simplu nu prea avem perisor Asteptam sa mai creasca. Noi nici nu am avut ce mot sa luam, la cat de chelioase suntem
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 22+ Ana Maria
Ups...am facut-o! Sorry Monica
fianna cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
Simo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui ddanaghquote:
citat din mesajul lui Simo78
Mai mai mai ce strumfisori dulci!
Te referi la strumfii de pe tortuletul Dariei?
ERau din plastic
nu mey ...ma refer la strumfosorii astia vii de-i vazusi in poze
ghinetz spune:
Waw! Am vazut atatea poze cu copilasi superbi! (A! L-am ratata pe laurentiu de otim, te rog...inca o baba surda cere linkul) Fara suparare, dar nu mai nominalizez. ca toti sunt frumosi. M-am uitat cu atentie la tavite, sa vad ce sa mai punem si noi (desi eu, cum ziceam, mi-am exprimat dorinta cu stetoscopul si atat). Mi-au placut prezicerile lui jadi. Duamna, le ai, le ai. Nu stiu cum faci, da le innozi tare bine, ca de la verighete si bani eu numai la popa nu m-as fi gandit.
pe frunte la ora asta tarzie pentru toti copilasii. Sa-i tina Dumnezeu sanatosi pe toti. Sa ne bucure si sa ne zambeasca din poze si atunci cand om posta dupa majoratul lor. Or de pe la nunti.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ddanagh spune:
Am vrut sa vad daca observati tortuletul. Am zis ca daca tot ii zic virtual strumfa lui mama sa-i fac tortuletul cu strumfi.
Monica v-am admirat si eu in poze. Andreea e o dulce iar tu ai o burtica f frumoasa.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Miillyy spune:
Ce copii frumosi! I-am vazut pe Adelise si Cosmin , pe Adeluta si pe Andreea. Sa va traiasca ,sunt niste minuni cu totii! Ma duc sa dorm visand frumos.
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1