Alesia e acasa!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

wow,ce veste buna Anda!!
Magda, va doresc sa aveti parte de o acomodare acasa cat mai rapida! sa aveti multa putere si sa decurga totul cat mai usor!

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ma bucur din suflet ca Alesia a ajuns acasa!
Cu siguranta va fi fericita! Sanatate multa si acomodare usoara!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am primit inca 20€ de la dana n., multumiriVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minimoriset spune:

Daaaa...suntem in a doua zi acasa si dupa cum ne asteptam nu este usor, dar deocamdata nu e imposibil. Au fost si momente dificile ieri dar pana la urma ne-a descurcat. Speram sa avem in continuare putere sa ne descurcam! Alesia e bucuroasa si nu mai inceteaza sa isi plimbe ochisorii peste tot prin camera sa "vorbeasca" cu noi si protesteaze de fiecare data cand plecam din camera :).

Cu aparataura nu am avut probleme si speram nici sa nu avem oricum cei de la firma au fost draguti ca au fost prezenti cand am adus-o pe alesia ca sa se asigure ca functioneaza totul bine.

Laura si Mariaa multumim mult pentru informatiile extrem de utile despre ingrijire. Laura am citit si ai amintit si tu de o operatie de scoatere a aerului din stomacel prin g-tube. Poti sa imi spuite rog exact cum se face? Exista un dispozitiv special? Cred ca mai intra aer acolo cu toate ca avem intotdeauna grija sa nu intre si asta ii cauzeaza discomfort la burtica.

Va multumim inca odata la toti pentru sprijin si revenim cu poze in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multa, multa sanatate puiului mic, iar parintilor multa putere ! Suntem cu gandul alaturi de voi si speram sa auzim numai vesti bune.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Oana avem inca o modificare la lista: 62€ Voljena, sunt o plata pt doua obiecte licitate la bazar.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Doamne ce veste minunata!
Multa sanatate puiutului mic si putere inzecita parintilor!

Doamne ajuta!

LiaMaria

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
http://www3.telus.net/goldsilver/diana/Diana.mp4

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Bine ai revenit acasa, Alesai!
Multa sanatate sa-ti dea Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bine ai revenit acasa Alesia!
Sanatate multa!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput