Alesia e acasa!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Magda, cum sunteti? Cum te-ai acomodat cu noul program?
Primele zilele sunt tare epuizante, ai grija si de tine! Poate reusesti sa te ajute cineva macar peste zi.
Multa putere iti dorim Pupam frumusete de fetita Alesia

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Doamnelor,
Maine, 20 august ar trebui sa tragem linie si sa incepem transferurile de bani spre mama Alesiei.
Va multumim pentru donatii. Sumele finale vor fi anuntate de fiecare dintre cei ce au strans banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am actualizat lista pana azi 19.08.2008 pt RON si EURO aveti si soldurile.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am mai primit inca 20€ de la MadyG, multumiri.Oana cit mai dureaza transferul intre pay pal si cont?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

3-4 zile lucratoare.
Eu azi am transferat in contul bancar ce aveam in PayPal si apoi ii trimit lui Marius prin MoneyGram. Suma totala la mine este 545USD.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mai zicea cineva ca doreste sa trimita prin pay pal, mai astept pina pe seara si trimit si eu banii din pay pal in cont, si cu ce am strins in cont si in pliculete, pina acum 424€, ii voi trimite in contul lui Marius. Marius te anunt dupa ce ii voi trimite.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ok - anuntati-ma cand si cat ca sa ma ocup de ei.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minimoriset spune:

Suntem in a 10-a zi de cand Alesia este acasa. Camera s-a umplut de jucarii, iar povestile noi si vechi au fost deja epuizate. Alesia vrea "alta poveste si alta poveste"
Am reluat sedintele de masaj cam odata la 2 zile si Alesia este foarte incantata in timpul si dupa fiecare sedinta adoarme. saptamana viitoare speram sa reluam si ceva din sedintele de kinetoterapie.
Aparatura pentru Alesia merge foarte bine si nu ne-a facut probleme acum am mai comandat un brat mobil care sustine tubulatura, permite mai multa libertate pentru Alesia si face ca manevrele de intoarcere (de pe o parte pe alta) sa se faca mai in siguranta. Pe langa acesta am mai comandat si un senzor folosit pentru a monitoriza concentratia de oxigen din amestecul (Aer/oxigen) care vine de la ventilator. Prea mult oxigen ar putea avea efecte toxice.

Am pus pe youtube si un filmulet facut ieri dupa "baita". Sper ca o sa observati ca deja stiu "sa ma dau" singura cu crema:

http://www.youtube.com/watch?v=4bZWz9zCDnY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multa putere va doresc, mult respect pentru voi pentru ce parinti sunteti

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Ma bucur mult pentru progresele Alesiei. E minunata iar voi sunteti niste parinti extraordinari!
Care sunt pasii urmatori? Eu n-am citit detalii despre aceasta boala, dar ce se poate face pentruca Alesia sa progreseze.

Va doresc multa putere si credinta! Dragoste aveti deja!

Doamne ajuta!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput