Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

intrai si eu intr-un tarziu...

Ceska, de la mine un pupic special! stii tu de ce...Foarte frumoasa costumatia de botez de pe acolo!Benji o sa fie un printz!
Iar tu...sa nu cumva...sa nu apari prin oze..este un moment atat de special...Te asteptam cu poze!

Gabrizza, very nice miresica! iar papusica mica....o papusica....ce sa mai zic...
Zicea cineva, parca nemary, ca semeni cu sotul tau! Daaa, daaa..si eu zic la fel...

Of, Honey..din punct de vedere al temperaturii sunt fericita aici, in Michigan...este racoare..daca eram inca in Atlanta...nu stiu ce ne faceam...

Au venit fetele?

Miri? Ce mai faci dragutza? Nu mai stim nimic de tine...

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

irinuka...felicitari si casa de piatra!!!
LA MULTE LUNITE,sarbatoritilor de astazi!!!
Madalina bine a-ti revenit de la apa si nisip,dar tare sunt suparata pe voi...FETELOR EU STAU IN SLOBOZIA ANUNTATI CAND FACETI UN POPAS AICI...SA DAU UN NUMAR DE TELEFON...SAU PE MINE CHIAR NU VREA SA MA CUNOASCA NIMENI?!!!,VEN PARCA SI TU AI FACUT LA FEL

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
citat din mesajul lui LaLa_20

irinuka...felicitari si casa de piatra!!!
LA MULTE LUNITE,sarbatoritilor de astazi!!!
Madalina bine a-ti revenit de la apa si nisip,dar tare sunt suparata pe voi...FETELOR EU STAU IN SLOBOZIA ANUNTATI CAND FACETI UN POPAS AICI...SA DAU UN NUMAR DE TELEFON...SAU PE MINE CHIAR NU VREA SA MA CUNOASCA NIMENI?!!!,VEN PARCA SI TU AI FACUT LA FEL

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

lala eu vreau sa te cunosc insa n-am drum la mare..desi..azi am targuit cu sotu ca daca tot n-are timp sa plecam la mare vara asta sa ma lase cu sora mea si prietenul ei in august ca ea vine in 5 august acasa...asa ca ..daca mergem o sa-ti fac o vizita, promit!!sincer nu prea stiu...esti chiar in drumul spre mare??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

felicitari irinouka si gabrita pt nunta si botez!!!
irinouka m-am uitat la poze si vreau sa zic ca m-am indragostit de rares...are niste ochi de te dau pe spate!!!o minunatie!

elenuta am admirat-o si eu pe bitzi in 4 labe, ce dulce e!!!a stat mult asa?si robert a avut tentativa, a ridicat fundu a adus genunchii sub el da pt o secunda
ramona nu mai stiu daca ti-am zis sau nam apucat, am vazut pozele de la moneasa, foate frumos acolo, cred ca v-ati relaxat tare bine!

miri chiar pe unde umbli?
angi??
am vazut pozele de la intalnire, ce de mamici si clopotei,..vad ca v-ati simtit tare bine!
va pupam, ma duc la nani acum!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Ce frumoasa a fost intalnirea! Cred ca vreo 10 clopotei si-au dat intalnire, plus un fratior (Dimitris), o bunica, doi soti, niste prietene, o matusa...lume-lume!

In pofida zapuselii, ne-am simtit bine iar bebeii au fost cuminti, chiar daca unii au mai si "clopotit" pe limba lor :-)

Impresiile sunt multe si inca ne-decantate, pozele abia acum le descarcam, deci poate maine le facem publice.

Sa incerc totusi:

Sara e o domnisoara finuta si dulce, care a bucurat-o pe mami papand toata supa de legume.

Daria este o cretulina simpatica foc, sociabila si care adoarme cu biberonul in gurita :-)

Bitzi e asa cum o stim: dinamica si cu ochii mari si vii, sa vada si sa atinga ea tot :-)

Eleni e o fetita frumoasa, cu o gurita care-ti sare-n ochi :-) a plans putin si pe urma a dormit

Luca e un voinicel vesel si vorbaret, si facea vocalize sa-si arate capacitatea plamanilor :-)

Conrad e un dulcel bronzat si motat :-) si ca de obicei, frumos imbracat de mami

Stefan e un pui scump care a papat piureut cu cereale, mai improscand din ele din cand in cand

Milan e un printisor care afisa un calm olimpian :-) in preajma atator gratii feminine

Matei e un brunetel pletosel si curajos, si a rezistat foarte bine oboselii socializand cu ceilalti clopotei

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuze....intru s ava dau o veste proasta......sunt cu gatul in pionieze,nu va pun poze de la nunta caci mai bine nu mergeam si acum eram ok,a fost groaznic de cald ,s-a facut exces de aer conditionat,am fost prost plasati chiar sub el si sunt PRAF,azi am mancat mai nimik ,caci nu pot inghiti nici saliva din gura dapai mancare,am beut compot de mere,iau ampicilina de 500 mg la 4 ore pt soc iar de maine o iau la 6 ore,bag in mine tantum si septolete de mai ca vomit imediat si sunt chiauna,ciudat ca nu tusesc,nu ma infunda astmul sau altceva ....a si am mai facut si febra azi 38 cu 1 ,sper sa nu o imbolnavesc pe Sara ca ma strang de gat,am noroc ca mama inca nu a gata acasa santierul si inca mai doarme la mine dar vine seara la 8 si pleaca dim la 8 dar tot i bine......asa greu m-am abtinut azi sa nu imi zmotocesc ingerasul dar mi frica....,cred ca e ceva laringita ,rosu in gat sau chiar puroi ???daca am facut si febra......si transpir de mor ,....oare se ia asta??

nu am cum sa stau izolata de ea pt ca suntem numai amandoua toata ziua ,eu i dau papa,plimbat (ma rog in curte)nani tot impreuna deci nu am cum sa o prea feresc doar ca toata ziua am pupacit-o doar pe caput ,pe parut la spate

nu am putere sa citesc din urma dar am doar o jum de capitol ,asa ca maine cat face Sara nani promit sa citesc,sper ca totul e ok la voi da???

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Da am vazut si eu poze de la intalnire. Frumos, frumos. Acu imi pare rau ca m-am culcat (dar e asaaaa de bine sa dormi) si nu am plecat la timp. La urmatoarea musai sa ajung.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

asaa..ce mai vroiam sa zic...
Irinouka, bine ai revenit pe la noi, casa de piatra (ai fost o miresica tare frumoasa) si felicitari pt. botezul lui rareselu'! Cum zicea o zuzica pe aiai si eu m-am indragostit de el..de ochii lui! Te baga in boala!

Alinatudor, dar ce frumusete de fetita am vazut eu la tine acolo! Sa va traiasca micuta frumoasa! si sa va "traiasca " si casuta, sa va bucurati de ea!

Oooo..poze de la intalnire! Mai, mai ce mamici frumaose si ce bebelusi dragalasi!

Laura...pai asa ne fu' vorba???? :-)..

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cati_magureanu

asaa..ce mai vroiam sa zic...
Irinouka, bine ai revenit pe la noi, casa de piatra (ai fost o miresica tare frumoasa) si felicitari pt. botezul lui rareselu'! Cum zicea o zuzica pe aiai si eu m-am indragostit de el..de ochii lui! Te baga in boala!

Alinatudor, dar ce frumusete de fetita am vazut eu la tine acolo! Sa va traiasca micuta frumoasa! si sa va "traiasca " si casuta, sa va bucurati de ea!

Oooo..poze de la intalnire! Mai, mai ce mamici frumaose si ce bebelusi dragalasi!

Laura...pai asa ne fu' vorba???? :-)..

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

cati...nu-mi vine sa cred...matei se taraste asa???am ramas tablou!!!m-am uitat iar sa vad dacae cumva nascut prin dec./..dar nu... felicitari sportivului e mortal!!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Gya, o sa ti se opreasca caderea parului, fara tratament. Asa e dupa nastere. La unele le cade in timpul sarcinii, la altele dupa. Mie a inceput sa-mi cada cam de cand a facut Patti 3 luni si cam 2 luni a tinut toata treaba. Imi bagam mana in par si o scoteam plina cu fire, smocuri.....In fine, acum s-a oprit. Am inceput sa iau fier ( o sa iau 6 luni, zilnic) pt. ca sunt cu mult sub minimum.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput