Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Si pt. ca e deja 22.07 si bantui inca pe aici, vreau sa urez sarbatoritei de azi,SARA ELIZA multi ani cu sanatate si viata cat mai lunga si frumoasa.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

ANCAB, ACUM AM CITIT DIN CAPITOLUL TRECUT.... REFERITOR LA INTREBAREA TA, NU STIU SINCER CE SA-TI RASPUND. NU CRED CA SUNT CONDITII DIFERITE PT. ROMANI, INSA POT SA MA INTERESEZ, DOAR CA EU SUNT IN IRLANDA, NU STIU DACA E LA FEL CU ANGLIA, DAR O SA MA INTERESEZ.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Am vazut poze cu bebe Stefan de Ancab, doamne ce simpatic e cu gecuta....intradevar, parca se duce la fete,
bebe Sofia Elena de Stancuta, cu parul ei lungut, si cum isi sugea ea degetelul, si ce de acrobatii face ea aicisi cum musca saracuta din gratiile patutului.......Si imi pare tare rau pt. problemuta cu rinichiul, sper sa nu fie nimic grav.
Bebe Milan (de Emabucuresti) cu look-ul de vedeta pe
revista, foarte interesant,
Benji (de Ceska) cum se distreaza el cu gura pana la urechi si ce bine e sa te relaxezi.....,
Eva Maria (de Cynthia)cum se lupa saracuta cu piersica aia,
[b]Bianca Mihaela
(de [b]Lala20
)ce mandra e ea de rochita verde si ce bine-i sta cu bonetica "ca de bucatar".

Niste dulci, toti clopoteii. I-am luat "pe sarite", urmeaza sa vad si alti clopotei.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Apoi am mai vazut......Stefania Irina, de NataliaS, ce bine v-ati simtit, se vede din poze, cum a adormit saracuta in colacel...nu ti-a fost frica sa o lasi in funduletul gol pe nisip?

quote:
citat din mesajul lui Ereena

mai fetelor,m-a luat un dor de servici .ma tot intalnesc cu cliente care ma roaga sa ma duc la ele acasa macar, am inceput sa ma uit la lume pe strada sa vad daca sunt pensate,epilate ,dezm-mustacite:-),mi-e dor sa fac un machiaj (sau mai multe)......

Ai putea incepe cu mine, am o claie la "dumneaiei" ....desi am facut un curs in Ro. si o scoala adevarata aici ,in domeniu, paraca mi-e groaza sa ma apuc de treaba, la/pe mine, d-apai la altii, desi n-ar fi rau, se castiga bine......Am vazut si poze, doamne ce de par are Matei Florin, si ce ochi mari,negrii.

Gratiela, ai doi copii frumosi, dar Ozi.........este o frumusete reala, si ce par superb , fara cuvinte. Eu ador fetitele, mai mult decat baietii.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Gata, merg la culcare , ca deja am pus monopol pe pagina , dar am profitat putin de timpul liber, puiuta doarme cu mamai, sotul la servici.......eu bantui, cat mai pot, in curand ne mutam la ceva mai mare, si asteptam de la o zi la alta sa vina sa ne deconecteze internetul si pana il instaleaza in noul apartament, dureaza, asa ca.......profit acum.Si in caz ca observa cineva disparitia mea. Apoi mami pleaca in Ro pt. luna august si jumate din septembrie , iar cand se reintoarce imi reiau si eu serviciul, ca doar chiria e mai mare acum...... Nasol moment.A fost asa bine pana acum...........
Noapte buna.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata, cafea anyone?

Benji s-a trezit si azi la 05:00 dar dupa ce a alimentat a mai stat 1h cuminte in patut apoi au inceput vocalizele.

CatiM,
pupicul e pt sot dar i-l dau eu, ok? Il merita! (ati auzit? imi laud sotul, pot sa fac si asta nu numai sa ma plang de el!) Si ieri am vazut poze si un filmulet cu Matei taras pe branci! E grozav ce face el deja! A facut multe exercitii tati cu el? Noi ridicam funduletul, indoim genunchi, stam in coate dar nu ne miscam inca.
Acuma merg sa vad poze de la intalnirea clopoteilor!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

FETELOR!!!!!!!COPILU MEU ARDE DAR TERMOMETRUL ARATA 38,1!!!!!!!!!!
DAR EU IC CA E MAI MULT.NU VREA SA IA IBALGINUL.CUM FAC SA IL DAU SA II SCADA FEBRA????????

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hm, Gabritza nu stiu ce sa zic. Si Benji e uneori f cald dar nu are febra cand masor. 38,1 e febra, da. Nu stiu ce e Ibalgin si nici cum sa faci sa il accepte. Sorry. Poate vine repede o zuza ce se pricepe...

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
si al meu a dat desteptarea la 7. acum a adormit la loc...

GAbrittza, mai ia o data temperatura. daca ai luat-o in funduletz si e 38,1, scazi 0,5. deci copilul nu are temperatura. daca iti arata mai mult, poti sa incerci sa-i dai medicamentul cu o seringa. sau poate ai niste supozitori in casa.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Irlandeza, mercic

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput