Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
Vio, la mine nu s-a intors bebe, inca...
LA tine s-a intors??? Parca la Ruxi se intorsese , eu asa imi amintesc...
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 28 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
VIOLETA am daaaaaat la boboci de toti banii pentru toata sarcina. la mine sigur a fost indigestie. am tot evitata sa dau afara...(ca sunt toanta si nu ma gandesc ca imi face bine sa ma curat) dar pana la urma nu am mai avut incotro. De altfel, nu am prea avut probleme cu greturi si varsaturi in sarcina.
Si arsuri de zile mari care nu treceau cu nimic. am mai avut eu arsuri dar de obicei nu tineau. ei de data asta..."m-au ars"...
Bebe se intorsese cand am fost la dr ultima data. acuma...cu atata vanzoleala pe aici...sper ca a ramas asa. sambata mergem iar sa vedem ce mai face si cat a mai crescut balenosu'!
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
violeta29 spune:
CRISTINA, la mine e intors de la 25 saptamani , acu cu datul asta la boboci sper ca nu s-a intors iarasi ca ma impusc, abia astept sa ajung maine la dr sa vad.
DIARUX , hai ieri se poate sa fi fost indigestie pentru ca nici nu am terminat bine de mancat si am si fugit la baie dar alaltaieri cand m-am trezit am fugit la baie urgent, mai, mai sa nu mai ajung exact ca in primele luni de sarcina.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 6 SAPTAMANI

dia_filipas spune:
Salut fetele...
multumesc de lamuriri cu alaptatul...is asa confuza, am impresia ca ceva nu fac bine...ieri dupa masa a mancat de la 5.30 la 9, cu pauze de adormit la san de cateva minute apoi azi noapte a mancat doar in cateva zeci de minute si a dormit. a dormit de la 23 la 3.30 si apoi pana la vreo 6 si apoi pana la 8.30, iar de la 8.30 pana la 11.20 a tot mancat cu pauze de plimbat, de schimbat, iar papat, adormit la san, iar papat si tot asa. acuma doarme...sper ca pt. inca cateva ore... Eu tre sa-mi formez sfarcurile cu mana si cu vacuum inainte, ca sa iasa iar cand fac asta se vede ca curge lapte, deci am, sper ca destul, oricum cand lasa titi se vede ca inca mai curge lapte...eu sper din suflet ca nu gresesc cu nimic si ca nu o infometez...
Aaa si inca ceva...eu alaptez alternativ: la un san apoi la celalalt dar inca nu m-am muls dupa alaptat. Ar trebui sa ma mulg la sanul din care am alaptat dupa ce termin?
Imi puteti spune unde gasesc amanunte despre micutul Darius? nu am gasit si as vrea sa stiu ce a patit...oricum ma
pentru el sa fie bine!!
Va
dulce pe toate, imi lipsiti teribil de mult, sper sa ne intram in ritm si sa am si eu ceva mai mult timp.
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
Gabriela82 spune:
ma bucur de vestile bune despre Camy, multumim Mina. Doamne Ajuta in continuare!
Mada ce dragutz vb tu de familia ta, ma bucur ca esti happy si implinita.
Anna, cu albumul pe picasa, poate nu e setata data la tine in calculator de iti da eroare. daca tot nu merge iti facem noi albumul si tu incarci pozele.
fetelor voi cum administrati picaturile ptr colici (sap simplex, espumisan) pe prospect scrie ca se pun in bibe cu lapte dar noi inca nu folosim bibe.
Bubuleana bine-ai revenit, si eu m-am chinuit cu epiziotomia, abia dupa ce mi-au scos atele am inceput sa-mi revin. recuperare rapida!
Diarux it's good to have you back! la multi ani ptr aniversare!
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
Violeta_m_tm spune:
Sun nu m-am suparat, nu as putea sa ma supar niciodata pe tine
si nici pe o alta fata, toate sfaturile pe care le dati sunt cu cea mai buna intentie. Tu care ai trecut prin atatea momente dificile sti cel mai bine cat este de important ca puiutul tau sa fie bine, de aceea imi este frica sa nasc cu orice medic, vreau sa fie un medic cu experienta.
Toata noaptea am avut contractii dureroase, dar la intervale de timp neregulate. M-u durut destul de tare, nu vreau sa-mi inchipui cum or sa fie cele inainte de nastere.
39+
Miruna AMR 3zile
poze
bebele meu
vio
ladymina77 spune:
Fetelor acum 5 min am primit mesaj de la CAMI:"Acum intra in operatie.Rugati-va pt bebe!"
Haideti sa fim alaturi de el.Doamne Dumnezeule si Sfanta Fecioara Maria ajuta un sufletel nevinovat si intareste-l !
mina
SunSmile spune:
Dia probabil ca este perioada ei de acomodare. Nu-ti face griji...alapteaza atunci cand cere ea si totul va fi bine. Eu nu ma mulg dupa ce alaptez. Ai putina rabdare si o sa vezi ca va gasiti ritmul!
Bubu bun venit acasa. Sanatate multa si acomodare rapida!
Gabi noi am folosit numai sab simplex pana acum. Si i le pun direct in gurita si o deschide laaarg, pelicanul meu drag.
Vio cred ca se apropie momentul Mirunicii. Eu tin pumnii sa nasti usor si sa il ai aproape pe medicul care-ti da incredere!
Mina multumim. Fug sa aprind candela si sa spun rugaciune! Ajuta-l Doamne pe Darius Andrei!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
danangie spune:

D-NE TE ROG SA-L AJUTI PE DARIUS. SF. STELIANE ROAGA-TE PENTRU BBUL ASTA! NU-L PARASI!

ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui ladymina77
Fetelor acum 5 min am primit mesaj de la CAMI:"Acum intra in operatie.Rugati-va pt bebe!"
Haideti sa fim alaturi de el.Doamne Dumnezeule si Sfanta Fecioara Maria ajuta un sufletel nevinovat si intareste-l !
mina
..Doamne ajuta!!!
...sa fie bine...
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 28 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"